.
Затворена тема
Страница 92 от 115 ПървиПърви ... 4282888990919293949596102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 276 до 2 300 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от Your.Passion Виж мнението
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=3&theater
    Потресена съм! :Х
    Но всъщност малките пикли,те са виновните!Като си продават гъзовете така ще е !
    Лол.Да, така е - те са си виновни. ;X

Виновни са защото не сте попадла в такаав ситуация нали ?!
    С вас не са се гаврили така нали ?!
    Когато и с вас стане така така говорете
    че са малки пикли
    Това са млади и неопитни момичета на който явно родителите им за нищо ги нямат щом им позволяват по подобни месат да ходят

Супер фен Аватара на fizzyg
    Злеее,зле.

Това е много старо клипче. :Д Синеочке, на мен как не ми се случва това? А и не винаги зависи от родителите, ако знаеш колко боклуци със свестни родители има.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    А и не винаги зависи от родителите, ако знаеш колко боклуци със свестни родители има.
    Определено. Компанията влияе мноого. Освен ако не е някой индивид,познаващ себе си,само тогава компанията може да не му повлияе.

От много факти зависи и момичетата не са виновни . Казвам го защото съм попадала в подобна ситуация и знам как седят нещата но бях малка и глупава сега не бих направила подобна глупост.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Никога повече няма да искам дреха от Abercrombie & Fitch.
    Защо? :O

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Защо? :O

Аз мога да им се навра и в най - малкия размер на тези глупаци, но политиката им е глупава. Имам приятелка с наднормено тегло, сякаш не и стигат подигравките в училище, а и този 'хубавец' да говори така. И аз не съм от тези на които е разрешено да се пазарува там, нали не съм известна и със самочувствие.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Тоз на колко е години? 60-70?

Аз мога да им се навра и в най - малкия размер на тези глупаци, но политиката им е глупава. Имам приятелка с наднормено тегло, сякаш не и стигат подигравките в училище, а и този 'хубавец' да говори така. И аз не съм от тези на които е разрешено да се пазарува там, нали не съм известна и със самочувствие.
    Лол, това не го знаех. :O Обаче колкото и гадно да звуча - пак много харесвам дрехите им. :/

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Лол, това не го знаех. :O Обаче колкото и гадно да звуча - пак много харесвам дрехите им. :/
    И на мен ми харесват, сладки са, но съм си казала, че повече тяхна дреха няма да погледна.

Нека помислим какво ще стане, ако някой влезе без грим,с тениска и кецове и им изръси висока трицифрена сума на касата. Какво,няма ли да му ги продадат? Даже подаръци ще му сложат.Смешници.

Оф това е супер малоумно. Аз съм висока и няма как да съм 40 кила и нося 28-29 номер дънки и като вляза в магазин и кажа 28-9 и чувам "ми ще видя какво има в твоя номер, ама не разчитай". Днес ми казаха така на едно място. После на друго място загледах едни и ми казаха "чакай, ще ти дам по-малки" :Д Много приятно ми стана. Същото е и с обувките. На моя приятелка се случва 35 да са и големи, а има жени, на които 41 са им малки. Аз пък нося 39.5, което тук го няма.
    P.S. Тая марка ми е много неизвестна. :Д
    Имам нови дънки и обувки от днес!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Общо взето навсякъде дрехите ( особено късите панталонки ) са направени за момичета с много слаби крака и по-широка талия... Аз като съм с талия 61 и ханш 88 какво да правя, дори и най-малките размери горе са ми широки.
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

С дънките винаги имам проблем, че моделът ми е едновременно голям в глезените и малък нагоре. Явно "нормалните" момичета имат колкото дебело бедро, толкова и глезен. Къси панталонки пък си намирам лесно. Проблемът ми е с дънки, и то такива от дънков не-ластичен плат най-вече. Майка ми е с голяма разлика между ханш и талия и носи полички, които и стоят уникално добре. Но пък панталон с висока талия ще и стои комично.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    Общо взето навсякъде дрехите ( особено късите панталонки ) са направени за момичета с много слаби крака и по-широка талия... Аз като съм с талия 61 и ханш 88 какво да правя, дори и най-малките размери горе са ми широки.
    Слагай колани. :Д

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa Виж мнението
    Питаш ли ме мен- с талия 57..
    Пробвах едни къси панталонки с висока талия, то 3 пръста широко.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мен проблема ми е, че рядко имат 24, а надолу е детската номерация. Затова в дънки изглеждам изсулена.
    Джоли, аз покрай кощрамба я научих, мисля, че имаше техни блузи. Но политиката им е безкрайно тъпа и после се чудят защо H&M и American eagle ги задминават по продажби.

Тук вали и гърми, аз трябва да си правя клековете и домашното по история.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Слагай колани. :Д
    На къси панталони с висока талия... тц
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мен проблема ми е, че рядко имат 24, а надолу е детската номерация. Затова в дънки изглеждам изсулена.
    Жината носи 24-5 дънки и за нея също винаги нямат. Нито имат 25, нито 28. Ми ко имат? :Д Днес ми казаха на едно място, че 29 въобще не се произвеждало.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на koshtramba
    Джоли, аз покрай кощрамба я научих, мисля, че имаше техни блузи.
    И блузи, и рокли, и бански...

Всъщност няма по-добра идеология.
    Всеки може да отслабне - джъст дат симпъл!
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

По-горе съм писала, че не съм дебела ?! и няма как да съм по-малко от 27-8 номер с моите метър и 75 :Д не съм анорексия все пак.. не е като да имам нужда от отслабване, но те нямат номер за мен. Именно, че не се имам за прасе, а нямат моя номер.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Е защо да нямат, откъде знаеш, че нямат?
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Не говоря за твоята марка, а за магазините за дънки. Редовно чувам репликата "ми не знам дали има нещо в твоя номер" ще кажеш съм някакво кюфте. Ами кюфтетата как си намират?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

По-скоро имат предвид, че са свършили. 27-8 е що-годе нормален размер и явно се изкупува. Няма как да няма.
    Пази моториста !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си