- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Виновни са защото не сте попадла в такаав ситуация нали ?!
С вас не са се гаврили така нали ?!
Когато и с вас стане така така говорете
че са малки пикли
Това са млади и неопитни момичета на който явно родителите им за нищо ги нямат щом им позволяват по подобни месат да ходят
Това е много старо клипче. :Д Синеочке, на мен как не ми се случва това? А и не винаги зависи от родителите, ако знаеш колко боклуци със свестни родители има.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
От много факти зависи и момичетата не са виновни . Казвам го защото съм попадала в подобна ситуация и знам как седят нещата но бях малка и глупава сега не бих направила подобна глупост.
Аз мога да им се навра и в най - малкия размер на тези глупаци, но политиката им е глупава. Имам приятелка с наднормено тегло, сякаш не и стигат подигравките в училище, а и този 'хубавец' да говори така. И аз не съм от тези на които е разрешено да се пазарува там, нали не съм известна и със самочувствие.
Оф това е супер малоумно. Аз съм висока и няма как да съм 40 кила и нося 28-29 номер дънки и като вляза в магазин и кажа 28-9 и чувам "ми ще видя какво има в твоя номер, ама не разчитай". Днес ми казаха така на едно място. После на друго място загледах едни и ми казаха "чакай, ще ти дам по-малки" :Д Много приятно ми стана.Същото е и с обувките. На моя приятелка се случва 35 да са и големи, а има жени, на които 41 са им малки. Аз пък нося 39.5, което тук го няма.
P.S. Тая марка ми е много неизвестна. :Д
Имам нови дънки и обувки от днес!![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Общо взето навсякъде дрехите ( особено късите панталонки ) са направени за момичета с много слаби крака и по-широка талия... Аз като съм с талия 61 и ханш 88 какво да правя, дори и най-малките размери горе са ми широки.
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
С дънките винаги имам проблем, че моделът ми е едновременно голям в глезените и малък нагоре. Явно "нормалните" момичета имат колкото дебело бедро, толкова и глезен.Къси панталонки пък си намирам лесно. Проблемът ми е с дънки, и то такива от дънков не-ластичен плат най-вече. Майка ми е с голяма разлика между ханш и талия и носи полички, които и стоят уникално добре. Но пък панталон с висока талия ще и стои комично.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мен проблема ми е, че рядко имат 24, а надолу е детската номерация. Затова в дънки изглеждам изсулена.
Джоли, аз покрай кощрамба я научих, мисля, че имаше техни блузи. Но политиката им е безкрайно тъпа и после се чудят защо H&M и American eagle ги задминават по продажби.
Тук вали и гърми, аз трябва да си правя клековете и домашното по история.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
По-горе съм писала, че не съм дебела ?! и няма как да съм по-малко от 27-8 номер с моите метър и 75 :Д не съм анорексия все пак.. не е като да имам нужда от отслабване, но те нямат номер за мен. Именно, че не се имам за прасе, а нямат моя номер.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не говоря за твоята марка, а за магазините за дънки.Редовно чувам репликата "ми не знам дали има нещо в твоя номер" ще кажеш съм някакво кюфте. Ами кюфтетата как си намират?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more