- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Добро утро!
чаша кафе и любима музика http://www.youtube.com/watch?v=7iEDYB7pY7U
Опраявам се за лекция по счетоводство... после трябва да уча за контролната ми по статистика утре,нооо въпреки това настроението ми е на макс
Daaamn, снощи ми изгоряга кълките от този крем:Д може би наистина върши работа
Пак се успах, офффф искам на лекции по японистиката, да се мъча да драскам йерогливи, да слушам японски приказки <3
Сега задоволявам celebrity crush-a си по Роман Рейнс и Джейсън Момоа в тъмблър <3![]()
Много обичам времето покрай баловете! :Д
И започвам тренировка![]()
Последно редактирано от fizzyg : 05-14-2013 на 15:42
Няма ли дванадесетокласници в темата, хайде, разкажете за изпращането, емоциите, може пък и някоя снимка да пратите
Днес в училище изпращахме 12 клас и бяха просто много много много сладки <3
До трениращите момичета - как си разпределяте дните за миене на косата? Аз пак 100 режима смесих. ;д
/Амф. Отчаях се! Днес ходих да си търся обувки и всичките, които си харесах като модел (най-нормални на платформа), са велурени! Ил! Не обичам велур. :3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Поръчах си нова косичка иеееееей![]()
Попълвам колекцията:Д
Аз всеки ден си вземам душ и я мия през два.
Нашите ги изпращаме на 24, но този випуск не са ми на сърце както '93![]()
Замразени плодове ям почти всеки ден, да, много добра идея, но сега и това не ми се яде.
Черния шоколад май ше е с Е-та, избягвам да ям такова.
Йогурт - също много Е-та.Смути ... то е за пиене.
![]()
Ми стой си без сладко :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Кощрамба, още преди години като видях, че си си вземала блузи на а&f ми стана интересно как си ги поръчваш?
^ Чрез приятелка, която живее в щатите - тя ми ги купува и праща, после й превеждам пари или й купувам нещо от БГ на същата стойност и й го пращам обратно. (В повечето случай си пращаме по нашенци, които си идват в БГ, щото тя живее в Чикаго, а там има много българи). Шипингът излиза много солено директно до България, иначе мога и с карта. И те така.
Мерси ^^
Аз гледам на hottopic нещата, но и те са с една скъпа доставка :с
ягодке, чудя се как да намеря евтина доставка на дрехи от щатите.![]()