.
Затворена тема
Страница 97 от 115 ПървиПърви ... 478793949596979899100101107 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 401 до 2 425 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Мега фен Аватара на strawberry88
    Във фейсбук ми показва, че някои хора са на линия, а всъщност не са.Само при мен ли е така?

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Доволна си, щото не си го свалила. Свали го и като не можеш да пуснеш 2 мм нокти, пак ще говорим.
    Заздравяващият гел е на същата марка. Те са два гела. Този, с който съм аз, е именно заздравяващият - подходящ е за нацепени, набраздени нокти, предпазва от чупене, да. Като си пусна в блога публикация, ще има и снимки преди-след. В момента съм с 10 еднакво дълги нокътя, което никога не е се е случвало. Изгризах си гела обаче, защото израсна и ме дразнеше, та сега треперя да не се счупят още 3-4 дни. Другият гел, който би спасил положението, ако се счупят все пак, е изграждащият. Не съм наясно как действа, но знам, че отново няма онова безбожно пилене на нокътя.

На поддръжка никога не съм ходила, защото просто ми е първи път, но подозирам, че се сваля и пак се слага, което далеч не отнема супермного време. Нанася се точно като обикновен лак и се пече във фурничка като шелак-а.
    Нокътят изобщо не изглежда фалшиво дебел и изкуствен като при обикновения гел и ноктопластиката, една идея по-плътен е, в никакъв случай дебел. За поставянето ми взе 40 лв.
    Може ли да си блога? Може да съм попадала на него,но все пак.
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Във фейсбук ми показва, че някои хора са на линия, а всъщност не са.Само при мен ли е така?
    И при мен от време така става,ама това е първите 5-10 мин след излизането. После е ОК :Д

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Здрасти
    NqkfaNikakva21, кофти, много кофти... и на мен ми писна от изпити като цяло - не може ли само да си учим без да ни изпитват, хаха
    Тонси, ще ти се оправи след няколко дни. Просто за друг път редувай ръцете ако се налагат чести манипулации.
    Аз си прекарах ебати якия месец и сега обратно в реалността.

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    О, ние изпит в понеделник, във вторник устно.
    Направо ще ни се е*е майката :Д
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Град
    у нас...
    Аз март имах 6 изпита, явих се на 5 и ги взех. Сега имах един - още не си знам оценката, мега гадно така - да чакаш да ти я нанесат в нета

Голям фен Аватара на black pearl
    Оф.. На 21 и на 23 са ми изпитите и тея дни направо съм се побъркала.На всичкото от горе не спирам да ям .. Направо ми иде да се гръмна... Дано поне да се представя максимално добре....

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Доволна си, щото не си го свалила. Свали го и като не можеш да пуснеш 2 мм нокти, пак ще говорим.
    Заздравяващият гел е на същата марка. Те са два гела. Този, с който съм аз, е именно заздравяващият - подходящ е за нацепени, набраздени нокти, предпазва от чупене, да. Като си пусна в блога публикация, ще има и снимки преди-след. В момента съм с 10 еднакво дълги нокътя, което никога не е се е случвало. Изгризах си гела обаче, защото израсна и ме дразнеше, та сега треперя да не се счупят още 3-4 дни. Другият гел, който би спасил положението, ако се счупят все пак, е изграждащият. Не съм наясно как действа, но знам, че отново няма онова безбожно пилене на нокътя.

На поддръжка никога не съм ходила, защото просто ми е първи път, но подозирам, че се сваля и пак се слага, което далеч не отнема супермного време. Нанася се точно като обикновен лак и се пече във фурничка като шелак-а.
    Нокътят изобщо не изглежда фалшиво дебел и изкуствен като при обикновения гел и ноктопластиката, една идея по-плътен е, в никакъв случай дебел. За поставянето ми взе 40 лв.
    ами да ти кажа 4 месеца си бях направила почивка,вярно бяха нацепени, но за 2 месеца и половина -3 се оправиха. Не е болка за умиране.
    Просто малко разнообразие искам. Къде го слагаш твоя?

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Тонси, ще ти се оправи след няколко дни. Просто за друг път редувай ръцете ако се налагат чести манипулации.
    Мда, мерси за отговора
    Трябваше наистина да си дам другата ръка, ама като не ми се беше случвало подобно нещо- откъде да предположа.. Другия път задължително ще ги редувам.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Плясни му един шамар да се осъзнае малко.
    как да му плясна, като не мога да го видя???

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    ами да ти кажа 4 месеца си бях направила почивка,вярно бяха нацепени, но за 2 месеца и половина -3 се оправиха. Не е болка за умиране.
    Просто малко разнообразие искам. Къде го слагаш твоя?
    В самото начало на ул. "Капитан Райчо" (тая, на която са Гранда, Карфур и ДМ) има един по-малък маркетцентър. Има едни стълби надолу, където има Кастело, и едно като коридор. Салонът се казва BLOWW.

Град
    Manhattan *
    Мерсии, кажи като отидеш на поддръжка какви пари са ти взели.
    Аа ии на колко време трябва да се ходи г/д?

anonymous708973
    Guest
    Ами, аз сега ще ходя да ми го подновяват, че израсна доста, а аз го изгризах :д
    Зависи как ти растат ноктите. На мен ми го сложиха на 30. април, днес гелът ми се намира в горните 3/4 на нокътя... което си е близо 3 седмици.

Град
    Manhattan *
    Дам, като при гела явно. Аз затова винаги си слагам безцветна основа,за да не си личи

Мега фен Аватара на SurfSky
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Да,само при теб е така

Цитирай Първоначално написано от SurfSky Виж мнението
    Да,само при теб е така
    Абе ей!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Дам, като при гела явно. Аз затова винаги си слагам безцветна основа,за да не си личи
    Имаш предвид лака върху гела ли или как? Аз си избрах доста светличко нещо и далеч не е трагично, ама се издразних и го изгризах :д
    В момента цялата ми лява ръка е без гел и треперя да не се счупят до 22-ри, когато ще ми слага втори път + маникюр за бала. Ама толкова дълги не съм ги виждала никога, влюбена съъъъъм!!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-19-2013 на 14:45

Град
    Manhattan *
    даа лакът,който ми слага върху гела ( но на мен ми го слага под последния слой гел,за да не се трие до поддръжката,че аз не мога да се лакирам:Д)
    недей да гризеш

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    у нас...
    Косата ми е 48см. днес ми я мери братовчедка ми и довечера ще се постригвам. Вече нямам търпение - винаги като сменям нещо във външният си вид и ми е някакво нетърпеливо.
    Абитуриентките, готови ли сте вече - рокли, обувки и т.н.?

anonymous708973
    Guest
    Това докъде се пада?

Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    Вече нямам търпение - винаги като сменям нещо във външният си вид и ми е някакво нетърпеливо.
    И аз съм така, но повечето пъти съжалявам после.

Град
    у нас...
    Почти до кръста /щото съм дребна /
    О, няма как да съжалявам - коса е това. Пък и без това от 15 годишна постоянно експериментирам - пускам я, постригвам я, бръснене, бодлички... така че не ми е проблем.

Град
    Manhattan *
    как почти до кръста бе? от корен ли мериш? на мен това ми се пада около педя над кръста:Д а и аз не съм от най-високите

anonymous708973
    Guest
    Как до кръста, о.О
    Меря я грубо моята, или е някъде там, или е повече като сантиметри и е до средата на гърба.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    "уууу понеделник е, да ставаш рано е най - прекрасното нещо' said no one ever.

Град
    Manhattan *
    Добро утрооо
    какво трябва да свърша днес.. амии като за начало да се оправя, да си занеса роклята на шивач за стесняване , да отида на лекция, да пия едно кафе, да се прибера и може би да запона с курсовата си ии пак да излезна ..:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си