- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Във фейсбук ми показва, че някои хора са на линия, а всъщност не са.Само при мен ли е така?![]()
Здрасти
NqkfaNikakva21, кофти, много кофти... и на мен ми писна от изпити като цяло - не може ли само да си учим без да ни изпитват, хаха
Тонси, ще ти се оправи след няколко дни. Просто за друг път редувай ръцете ако се налагат чести манипулации.
Аз си прекарах ебати якия месец и сега обратно в реалността.
О, ние изпит в понеделник, във вторник устно.
Направо ще ни се е*е майката :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Аз март имах 6 изпита, явих се на 5 и ги взех. Сега имах един - още не си знам оценката, мега гадно така - да чакаш да ти я нанесат в нета
Оф..На 21 и на 23 са ми изпитите и тея дни направо съм се побъркала.На всичкото от горе не спирам да ям .. Направо ми иде да се гръмна... Дано поне да се представя максимално добре....
Мерсии, кажи като отидеш на поддръжка какви пари са ти взели.
Аа ии на колко време трябва да се ходи г/д?
Ами, аз сега ще ходя да ми го подновяват, че израсна доста, а аз го изгризах :д
Зависи как ти растат ноктите. На мен ми го сложиха на 30. април, днес гелът ми се намира в горните 3/4 на нокътя... което си е близо 3 седмици.
Дам, като при гела явно. Аз затова винаги си слагам безцветна основа,за да не си личи![]()
Имаш предвид лака върху гела ли или как? Аз си избрах доста светличко нещо и далеч не е трагично, ама се издразних и го изгризах :д
В момента цялата ми лява ръка е без гел и треперя да не се счупят до 22-ри, когато ще ми слага втори път + маникюр за бала. Ама толкова дълги не съм ги виждала никога, влюбена съъъъъм!!
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-19-2013 на 14:45
даа лакът,който ми слага върху гела ( но на мен ми го слага под последния слой гел,за да не се трие до поддръжката,че аз не мога да се лакирам:Д)
недей да гризеш![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Косата ми е 48см. днес ми я мери братовчедка мии довечера ще се постригвам. Вече нямам търпение - винаги като сменям нещо във външният си вид и ми е някакво нетърпеливо.
Абитуриентките, готови ли сте вече - рокли, обувки и т.н.?
Това докъде се пада?
Почти до кръста/щото съм дребна
/
О, няма как да съжалявам - коса е това. Пък и без това от 15 годишна постоянно експериментирам - пускам я, постригвам я, бръснене, бодлички... така че не ми е проблем.
как почти до кръста бе? от корен ли мериш? на мен това ми се пада около педя над кръста:Д а и аз не съм от най-високите![]()
Как до кръста, о.О
Меря я грубо моята, или е някъде там, или е повече като сантиметри и е до средата на гърба.
"уууу понеделник е, да ставаш рано е най - прекрасното нещо' said no one ever.
Добро утрооо
какво трябва да свърша днес.. амии като за начало да се оправя, да си занеса роклята на шивач за стесняване, да отида на лекция, да пия едно кафе, да се прибера и може би да запона с курсовата си ии пак да излезна ..:Д