- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Какво трябва да направя днес - да седя у нас, да слушам тъжни песни, да съм тъжна, да ми е тъпо, да ида на репетиции.![]()
Последно редактирано от strawberry88 : 05-20-2013 на 13:22
Днес свърших малко по-рано училище. Добре мина, като изключим моментите, в които все ще има кой да ме изнервя :Д
Вената продължава да ме боли, почнах да я мажа с един мехлем, дано наистина помогне.
Сегаа ще уча още за теста по литература в сряда и утре само ще преговоря.
Пробвай обратното. Не слушам тъжни песни, когато съм тъжна. Всъщност.. никога не слушам тъжни песни![]()
Утре колко от вас имат матура? Пожелавам ви късмет (както и на себе си), и не се притеснявайте, щото ще си изпогубите знанията от притеснение
Късмет на всички и от мен.
Догодина аз съм наред![]()
Успех и от мен !
Още не мога да осъзная, че догодина по това време, мен ме чака същото![]()
на мен ми е минало това, и ми липсва... колкото и да е странноискам матура по бел и мат!
o бих дала всичко за матура по БЕЛ в замяна на някой чудовищен изпит:Д
Колкото - толкова!![]()
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Успех на всички,които утре имат матурааа :*
Успех и от мен! И оставете настрана притеснението. Дано ви се падне доколкото се може по-лесна тема![]()
успех и от мен,дано ви се падне нещо лесно и не се панирайте![]()
Успех и от мен! Вие ми стискайте на контролното в четвъртък :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мойто НВО беше много лесно... Падна ни се разказ, заемащ 3/4 на А4 и трябваше да разкажем от името на един пич, който не участва в 1/4 на произведението, беше на Толстой, Акулата
Ха дано ме приемат в мечтаното у-ще...
^ вашият преразказ е бил по-лесен от нашия миналата година;д
а теста как беше ?
дано ви е приемат иначе (:
Много лесен, единствено 25 леко ме затрудни, има шанс да нямам никъде грешка (има). 25 беше за внушението на цитата "ние поне сме свободни, а свободата е всичко" нещо такова и аз като не мога да разсъждавам съм като в небрано лозе...
Миналата година ви беше бабата, която хранила котките си" Ми ша ги нахрани я, няма да стоят гладни![]()
Последно редактирано от nor4eto99 : 05-21-2013 на 10:32
Абе и вие кво само се панирате :д Ние миналата година всичко си преписвахме и подсказвахме и по БЕЛ и по математика не бяхме с камери, а по другите бяхме и пак същото така че.. и + това квесторите подсказват щото като изкараме слабите оценки и ще изложим учителите за кво мислите госпожата по английски ни мръкаше след това :д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
хуахаха даМиналата година ви беше бабата, която хранила котките си" Ми ша ги нахрани я, няма да стоят гладни![]()
![]()
ох тези дни имам огроменнн апетит и напълно си скапах режима .
адски много ме е яд
Искам да ви споделя и че работя от скоро в магазин за козметика, главно розова, така че ако имате въпроси по темата, заповядайте.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
розова козметика? what? преразказа съм го оакала кат калинка... объркала съм местоположение, и заради т'ва изпуснах един момент+ че трябваше да кажа че героят от чието име разказвах, беше саднат по едно време... Абе нали на 1-ви модул всичко ми е вярно и имам шанс за повече от 61 т. , преразказа поне 27 т ще имам, soo![]()
Козметика от рози :Д има и др неща дено главно това.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more