- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
много ми е интересно, щото аз по английски никога не съм имала преподавател като хората от 4 клас насам :Д там не мога да си представя ей така да учиш думи наизуст .. мн странно
tonssy аз имам - да си изчистя лака, да си направя нов, да си пооправя косата.... о, май и аз имам по английски нещо.. :Д утре май няма да караме час, че има изпити за Еразъм и мойта ще ходи да проверява ..
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
^аз съм и в училище с усилено изучаване на английски език, ежедневие ми е да се занимавам с това![]()
От другата година започвам и немски да уча, обърквация голяма ще стане![]()
То и аз съм била винаги, ама можех аз да им преподавам английски.. както и на тая в унито предния семестър, тоя семестър е биващаедната от унито беше ме потресла с некадърността си на кандидат-студентския курс :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Нямам си идея къде се намира. В tumblr
Само през почивните дни съм така,иначе през седмицата преди да правя всичко останало (първо ям :Д) започвам да уча и после съм пей сърце.
Аааа,много релаксираща домашна.Само да не беше 10 листа,а 1
Аз не,че съм си научила,ама реших да ви посетяИ продължавам..
Арганово на Nashi, с което си мажа косата. Няколко пъти си сложих от ей това http://gb.oriflame.com/catalog-image...al/13617_1.png , но приятелката ми е доволна от него, ставали и по-твърди ноктите, не по-меки .. не знам![]()
tonssy идеята беше, че имам "работа" , което един мъж никога няма да признае, че е работа :Д друга работа нямам
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мъж- да, ама тука като гледам няма, така че си се приема за работа 100%![]()
То това не е много в едно. Гелче за растеж на ноктите е, приятелката ми твърди, че не знае дали растат по-бързо, но ставали по-твърди.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
че не ме кефи, ама въобще.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имам някаква особеност адски да ми се преяжда докато уча... може би си мисля, че ще се отърва за малко
Темата ми за козметика си стои почти forever alone, а аз бавно напредвам с темата за Априлското въстание.
поне няма да ти го открадна![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
абе, ква е тая мода да си изкарват джобовете на късите гащи навън? Толкова ли съм стара вече, та ми се вижда грозно?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Моля,някой да ми вкара в главата тея думи,защото не иска да ги приема сама явно
sustain ; conform ; intricate
пък не са някакви трудни уж
Трябва да вляза да се изкъпя,че съм намазана с пшенично масло по дължината и себорал форте в корените![]()
Нииииииищо не ми се прави. Яко ме е ударила пролетната умора, нямам стимул за абсолютно нищо. Искам само да спя и да яяяяяяяяяяяяяям :33
ПС: Как да се преборя с пролетната умора, не е добра другарка?![]()
![]()
Аз си мисля,че тая пролетна умора е някаква измислица. И оправдание за ненаправеното пролетно почистване!![]()
Ама вече се разкарват така навън ли? Бррр.
Иначе да, адски грозно е, не си сама. Д:
Аз досега копах в гората.Че имам да правя хербарий до края на семестъра..
И сега направо съм го ударила на мързел, имам 2 учебника по 500 стр и не съм ги почнала изобщо... Тая пролетна умора пууу... и мързела де!