.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Hybrid View

Мии аз ще уча по география сега, после по английски ще попрегледам за класното утре.. После трябва да си подредя стаята.. Следобед ще си направя маска на косата, трябва да се лакирам след като се изкъпя и те така ;д За друго не се сещам.. Може да си дръпна някое филмче вечерта или късния следобед да си гледкам. Не ми се излиза изобщо. След вчерашния маратон по магазините хич не ми се мърда никъде. Спах 12 часа и още не мога да си възвърна силите... хахаха Твоите какви са ? :3
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на .Wonder
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Мии аз ще уча по география сега, после по английски ще попрегледам за класното утре.. После трябва да си подредя стаята.. Следобед ще си направя маска на косата, трябва да се лакирам след като се изкъпя и те така ;д За друго не се сещам.. Може да си дръпна някое филмче вечерта или късния следобед да си гледкам. Не ми се излиза изобщо. След вчерашния маратон по магазините хич не ми се мърда никъде. Спах 12 часа и още не мога да си възвърна силите... хахаха Твоите какви са ? :3
    И аз вчера бях доста часове на обиколки по магазините, така че днес нямам намерения да стъпя никъде извън вкъщи
    Мисля да си пусна и аз някой филм, да запълня празнината от липсата на Pretty Little Liars. Ще му чакам следващия сезон, няма как. : (

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от .Wonder Виж мнението
    Мисля да си пусна и аз някой филм, да запълня празнината от липсата на Pretty Little Liars. Ще му чакам следващия сезон, няма как. : (
    ;((
    Ние чакаме гости, досега правихме с майка ми руло Стефани, ама картофено. Ммм
    След това може да поизляза малко, ама общо взето ще съм си у нас през повечето време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си