- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
YSMF аз чаках цяла седмица май xD
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
при мен ще станат 2 :д
Трябва да си пиша географското есе, сигурно пак ще е 90%Япония, 10% общи приказки.
Голямо обикаляне по магазините падна днес ... Харесах си 3-4 чифта пантофки,една по-голяма чанта в синьо с бежови елементи,два големи плика (черен и син) ... Като за капак нали все съм назад с нещата и чак сега се влюбих в няколко колиета с бухалНаправо са уникални!!!А какви обеци си набелязах o.O Амааа за мой късмет не си бях взела много пари и не купих нищо от изброеното,но в събота ще наваксам
Ако не друго поне си взех няколко лака,както и разни банални неща като шампоан,балсам и прочие![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нямам търпение да минат тези делнични дни. Нямам време да отида и на пазар. :д
Общо взето аз почти винаги на телефона
http://justtorisdreams.blogspot.com/...ng-medium.html
ще пробвам
трябва да го пробвам
Fix+ , съжалявам, но си безумно скъп.
Не ми се учи вече, хорааааа. Искам ваканция и я искам сега.
Много се кефя на времето ^_^ Дано и до уикенда се запази яко, а не пак да валят дъждове/снегове Т.Т
Ииии да. Не знам как ще ставам за даскало утре :С
Оххх хубаво се позабавлявах с моите прекрасници<3
Сега ме чака домашно по датски![]()
Баща ми ми се кара защо печатам с принтера. dafuq да готвя ли с него?
Пх, съвсем забравих, че имам имен ден днес, добре че ми напомниха. Честит имен ден на всички Виктории и Викторовци от форума![]()
Аз си се радвам на маникюра и синьо-зеления лак![]()
Честит имен ден ад си жива и здрава и много щастлива и да успееш там с японският![]()
обичамм зeленият лакк <3
Напоследък се чудя дали да си боядисам веждите, колкото и странно да звучи. Косата ми е светла, веждите ми не са чак черни, ама...искам да ги поизсветля. А и като се има в предвид, че ще си изсветлявам косата още... Откъде да си взема боя за вежди, не искам да сгафя. Моля, не ми препоръчвайте нищо от сорта на молив за вежди или сенки, пробвала съм.....и по съвсем мъничко като сложа, пак седи грозно.
^ Честит имен ден!
Напоследък забелязвам странно явление. Ако случайно в полезрението ми попадне някое цъфнало косъмче, директно хващам ножицата и го отстранявам. Cлед което съредоточено си разглеждам косата и стрижа всичко, което намеря за нередно. Давам отклонения вече.![]()
You are broken, I can fix you...
YSMF Честит имен ден! Да си жива и здрава и името ти да ти носи много успехи и победи и т.н.![]()
bloodfrozen И аз го правя това от време на време, само като знам, че имам цъфнало и откачам ;д
Офф, да хапна хубаво и да сядам да уча, че в неделя ми е изпита... Никакво училище утре! Оформена съм по всички предмети утре и няма смисъл да ходя, а и часовете ще са по 30 минути.. Никакъв смисъл няма..
Момиче ^^
arsenallbaby Къде ще кандидастваш ?
И аз утре смятам да пропусна училище ще се занамая с учене и после малко на шопинг![]()
Боже, най-добрата ми приятелка, като почне това да го прави в часовете в даскало, направо полудявам. Много ме изнервя, а и само си въобразява, че прави нещо, ефект няма как да има, като си отреже връхчетата 10-12 косъмчета
Честит имен ден и от мееен ^^
Нещо съм в неутрално настроение в момента. В училище повечето хора тооооооооооолкова ме изнервят, по-тъп клас не може да сме -.-
Аз на цялата коса го правяАко е с някаква малка обикновена ножичка няма да има ефект особен, даже ще стане по-зле, ако е смотана ножицата.. Ако е тъпа, ще се нацепи косъма и ще стане по-зле.. Аз обаче имам страшна ножица и с нея се оправям, защото фризьорките като им кажа "Само връхчетата", разбират "Ми едно 4-5 пръста може да резнеш" .. ;д
girlwithblueeyes, ИУ Варна.
Момиче ^^
и аз го правя това с цъфтежите и всяко косъмче ми е с различна дължина иии уфффффффф
мффф винаги съм искала да се накича някой път ей така http://data.whicdn.com/images/587852..._500_large.jpg без нещата по главата
Edit: колко нооого неща си харесах от тук пъък :3333 http://data.whicdn.com/images/579738...eoz_large.jpeg
Едит2: Не съм особено фенка на този стил при момченцата и предпочитам нещо по-раздърпано и 'Уошо'ама това е трепач!
http://data.whicdn.com/images/579685...lpUY_large.jpg
Последно редактирано от ShtrudeL : 04-18-2013 на 11:30
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз използвам молив за вежди и не стои никак грозно. Даже редовно ме питат дали имам в момента, защото знаят, че нося, но не си личи. Явно просто не умееш да го слагаш. Моят съвет е да си направиш косата в нормален цвят.Иначе козметичките боядисват вежди.
YSMF честитоооооооо!! :*
arsenalllbaby ако нещо те интересува, можеш да ме питашза унито :Д
ShtrudeL на мен ръцете ми обикновено са като това на първата картинка :Д не чаааак толкова, но почти![]()
Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-18-2013 на 14:40
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Амии, всъщност днес един съученик ми каза някои неща и се чудя дали е вярно, ще ти пиша на ЛСМерси
![]()
Момиче ^^