.
Затворена тема
Страница 53 от 115 ПървиПърви ... 34349505152535455565763103 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 301 до 1 325 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

YSMF аз чаках цяла седмица май xD
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    при мен ще станат 2 :д
    Трябва да си пиша географското есе, сигурно пак ще е 90%Япония, 10% общи приказки.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Голямо обикаляне по магазините падна днес ... Харесах си 3-4 чифта пантофки,една по-голяма чанта в синьо с бежови елементи,два големи плика (черен и син) ... Като за капак нали все съм назад с нещата и чак сега се влюбих в няколко колиета с бухал Направо са уникални!!!А какви обеци си набелязах o.O Амааа за мой късмет не си бях взела много пари и не купих нищо от изброеното,но в събота ще наваксам
    Ако не друго поне си взех няколко лака,както и разни банални неща като шампоан,балсам и прочие
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на marble
    Нямам търпение да минат тези делнични дни. Нямам време да отида и на пазар. :д

Общо взето аз почти винаги на телефона
    http://justtorisdreams.blogspot.com/...ng-medium.html
    ще пробвам
    трябва да го пробвам
    Fix+ , съжалявам, но си безумно скъп.

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Не ми се учи вече, хорааааа. Искам ваканция и я искам сега.
    Много се кефя на времето ^_^ Дано и до уикенда се запази яко, а не пак да валят дъждове/снегове Т.Т
    Ииии да. Не знам как ще ставам за даскало утре :С

Оххх хубаво се позабавлявах с моите прекрасници<3
    Сега ме чака домашно по датски

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Баща ми ми се кара защо печатам с принтера. dafuq да готвя ли с него?

Моя скоро ще ми се скара и че дишам

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Баща ми ми се кара защо печатам с принтера. dafuq да готвя ли с него?
    моята на мен вчера ми каза, че ям много :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Пх, съвсем забравих, че имам имен ден днес, добре че ми напомниха. Честит имен ден на всички Виктории и Викторовци от форума
    Аз си се радвам на маникюра и синьо-зеления лак

Честит имен ден ад си жива и здрава и много щастлива и да успееш там с японският

обичамм зeленият лакк <3

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Напоследък се чудя дали да си боядисам веждите, колкото и странно да звучи. Косата ми е светла, веждите ми не са чак черни, ама...искам да ги поизсветля. А и като се има в предвид, че ще си изсветлявам косата още... Откъде да си взема боя за вежди, не искам да сгафя. Моля, не ми препоръчвайте нищо от сорта на молив за вежди или сенки, пробвала съм.....и по съвсем мъничко като сложа, пак седи грозно.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Напоследък се чудя дали да си боядисам веждите, колкото и странно да звучи. Косата ми е светла, веждите ми не са чак черни, ама...искам да ги поизсветля. А и като се има в предвид, че ще си изсветлявам косата още... Откъде да си взема боя за вежди, не искам да сгафя. Моля, не ми препоръчвайте нищо от сорта на молив за вежди или сенки, пробвала съм.....и по съвсем мъничко като сложа, пак седи грозно.
    И аз се интересувам. Косата ми е рижава в момента, а веждите в естествен цвят. Предложиха ми варианта да ги изтъня още, но ще ми стои гадно.

girlwithblueeyes, мерси

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    ^ Честит имен ден!
    Напоследък забелязвам странно явление. Ако случайно в полезрението ми попадне някое цъфнало косъмче, директно хващам ножицата и го отстранявам. Cлед което съредоточено си разглеждам косата и стрижа всичко, което намеря за нередно. Давам отклонения вече.
    You are broken, I can fix you...

YSMF Честит имен ден! Да си жива и здрава и името ти да ти носи много успехи и победи и т.н.

bloodfrozen И аз го правя това от време на време, само като знам, че имам цъфнало и откачам ;д

Офф, да хапна хубаво и да сядам да уча, че в неделя ми е изпита... Никакво училище утре! Оформена съм по всички предмети утре и няма смисъл да ходя, а и часовете ще са по 30 минути.. Никакъв смисъл няма..
    Момиче ^^

arsenallbaby Къде ще кандидастваш ?

И аз утре смятам да пропусна училище ще се занамая с учене и после малко на шопинг

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Напоследък забелязвам странно явление. Ако случайно в полезрението ми попадне някое цъфнало косъмче, директно хващам ножицата и го отстранявам. Cлед което съредоточено си разглеждам косата и стрижа всичко, което намеря за нередно. Давам отклонения вече.
    Боже, най-добрата ми приятелка, като почне това да го прави в часовете в даскало, направо полудявам. Много ме изнервя, а и само си въобразява, че прави нещо, ефект няма как да има, като си отреже връхчетата 10-12 косъмчета

Честит имен ден и от мееен ^^
    Нещо съм в неутрално настроение в момента. В училище повечето хора тооооооооооолкова ме изнервят, по-тъп клас не може да сме -.-

Аз на цялата коса го правя Ако е с някаква малка обикновена ножичка няма да има ефект особен, даже ще стане по-зле, ако е смотана ножицата.. Ако е тъпа, ще се нацепи косъма и ще стане по-зле.. Аз обаче имам страшна ножица и с нея се оправям, защото фризьорките като им кажа "Само връхчетата", разбират "Ми едно 4-5 пръста може да резнеш" .. ;д

girlwithblueeyes, ИУ Варна.
    Момиче ^^

ОО Варна хубаво е там
    Каква специалност ?

Голям фен Аватара на monroe999
    и аз го правя това с цъфтежите и всяко косъмче ми е с различна дължина иии уфффффффф

Мега фен
    Град
    <3
    мффф винаги съм искала да се накича някой път ей така http://data.whicdn.com/images/587852..._500_large.jpg без нещата по главата

Edit: колко нооого неща си харесах от тук пъък :3333 http://data.whicdn.com/images/579738...eoz_large.jpeg

Едит2: Не съм особено фенка на този стил при момченцата и предпочитам нещо по-раздърпано и 'Уошо' ама това е трепач! http://data.whicdn.com/images/579685...lpUY_large.jpg
    Последно редактирано от ShtrudeL : 04-18-2013 на 11:30
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    girlwithblueeyes, ИУ Варна.
    ииииииии заповядайййй
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

^Хихи, мерси! :Р
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Моля, не ми препоръчвайте нищо от сорта на молив за вежди или сенки, пробвала съм.....и по съвсем мъничко като сложа, пак седи грозно.
    Аз използвам молив за вежди и не стои никак грозно. Даже редовно ме питат дали имам в момента, защото знаят, че нося, но не си личи. Явно просто не умееш да го слагаш. Моят съвет е да си направиш косата в нормален цвят. Иначе козметичките боядисват вежди.

YSMF честитоооооооо!! :*
    arsenalllbaby ако нещо те интересува, можеш да ме питаш за унито :Д
    ShtrudeL на мен ръцете ми обикновено са като това на първата картинка :Д не чаааак толкова, но почти
    Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-18-2013 на 14:40
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Амии, всъщност днес един съученик ми каза някои неща и се чудя дали е вярно, ще ти пиша на ЛС Мерси
    Момиче ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си