.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Нали и от жълтък пада боята? Винаги, когато нямам мед за маската с тривитаминол, използвам жълтък и абсолютно винаги забелязвам, че ми сваля малко от боята. И по тази логика, ако си мажеш косата с жълтък все ще има някаква разлика. За къна, обаче, не знам дали ще има някакъв ефект.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Siiisss Виж мнението
    Уауу каква разлика. Това трябва да го пробвам утре. Дали може вместо шампоан да го направя с маска или балсам?
    Четох в коментарите на жените и тези, които са пробвали с маска, не им се получило.. аз ще пробвам утре.. :3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Оххх при мене нищо не стана. Имам чувството,че стои мнооого тъмно кафява, но и аз не знам, утре трябва да я огледам на слънце.

Мега фен
    Град
    <3
    Колко време стоя? Колко таблетки използва?
    И косата ти е боядисвана, нали?

Иначе на слънце си личи МНОГО.. днес се убедих в това.. :3

И последно и най-важно :3 Косата ти пострада ли от цялата работа? :3
    4XCOKИ

Аз си направех само едно кичурче да видя какво ще стане първо. Стоях 1 час и натроших четири хапченца. Боядисвана е 5-6 пъти черна, това си е доста и за това ме съмняваше, че ще има кой знай какъв резултат, но ще видя утре на слънце как ще е дано поне малка разлика да има.

Мега фен
    Град
    <3
    мм.. доста си е, особено пък ако боята е амонячна..
    иначе наистина на слънце си личи много повече..

П.П. Моята червенее, но защото преди пробвах да я боядисвам в червено (с безамонячна)
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    искм да ви кажа само, че косата ми червенее повече, от колкото когато бях боядисана в 'червено'.. Ама не мога да определя дали са само оттенъци, щото докато е мокра си е тъмна..
    Утре на слънце ще видим..
    САМО се надявам да е равномерно, а да не съм шарена..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    мамка му.. май ще е много неравномерно.. ужс.. дано греша.. :33333
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тъкмо ще те позная по-лесно по улиците

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    <3

ДАНО не съм МНОГО шарена..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    мммммф

На компютърна светлина съм шарена..

Сега в банята на лампа не съм.. ммммф

утре ще се покажа.. ако не ме е срам
    4XCOKИ

Цялата ли се направи с витамин Ц?

Мега фен
    Град
    <3
    да.. т.е. надявам се..
    4XCOKИ

Дааа на слънце има някаква много малка разлика, но само на слънце се вижда -ако се загледаш . Така искам да я направя цялата, но ме е страх да не стана с червени оттенъци, защото май кичура ми е с точно такъв оттенък или пък да стане някаква шарена. Охх не си падам много по експериментите май няма да пробвам или пък може би след бала.

А разлика в състоянието на косата има ли ?

Сякаш имам чувството, че кичура ми е малко по сухичък,но не е нещо трагично.

Мега фен
    Град
    <3
    Имам чувството, че цвета ми е близък до естествения в краищата и като че ли не съм шарена
    има някакви червеникави отенъци, но на мен ми харесват и да.. това нещо изсушава.. доста.. -.-
    но поне се радвам, че ми махна черното..
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    и все пак да покажа резултата :3

4XCOKИ

Аз пробвах на кичур даже 2 пъти, но не се получи. Косата ми се къносвана черна 3-4 пъти

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Щруделче,след колко процедури постигна този "ефект"
    Явно наистина много изсушава косата,защото на снимката "след" изглежда значително по-суха и увредена
    Чувала съм за този метод и още октомври-ноември мислех да го пробвам,но нещо се бях отказала.Сега обаче взех да ставам доста пъстра в главата и май ще взема да опитам ... Най-много да стана още по-пъстра и да изглеждам сякаш съм си правила черни кичури
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Щруделче,след колко процедури постигна този "ефект"
    Явно наистина много изсушава косата,защото на снимката "след" изглежда значително по-суха и увредена
    Чувала съм за този метод и още октомври-ноември мислех да го пробвам,но нещо се бях отказала.Сега обаче взех да ставам доста пъстра в главата и май ще взема да опитам ... Най-много да стана още по-пъстра и да изглеждам сякаш съм си правила черни кичури

с една процедура и около 25 таблетки, начукани в шампоан.. количеството е колкото.. на боя за коса г/д..
    иначе беше и по-зле, но добре че си ползвам масчицата като я мия..
    мисля че ако ида на фризьор да ми обере нацъфтялото/връхчетата, ще е по-добре, ама ще изчакам още няколко седмици.. :3
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Определено ще живне доста след махането на цъфтежите Ако питаш мен въобще не чакай,а отивай да ти ги маха от сега.Не си мъчи косата
    Мен ме съмнява да ми подейства,защото доста време се боядисвах с безамонячна боя,но пък вече минаха може би 5 месеца,от както съм спряла и се надявам черното да е станало по-податливо.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    <3
    е то и аз съм се боядисвала 3-4-5 пъти с безамонячна преди (но само веднъж в черно.. преди това в червеникаво) да я направя тая маска и се махна.. :3

иначе миналия месец (14.03) ме подстригваха и за това си мислех да изчакам.. амаааа все пак по-добре една идея по-късичко, но здраво.. :3
    4XCOKИ

lessy
    Guest
    as susuhto iskam da probvam tova sus Vitamin C
    no kosata mi e dosta istoshtena i neiskam da riskuvam da q uvredq suvsem
    molq za suvet ! blagodarq vi.

От 2 години съм черна и сега я махам,5-6 пъти се мазах (100 мл бебешки шампоан,40 таблетки,2-3 часа стоя) пада да.. ама не е равномерно и съм супер шарена,има червени и лилави оттенъци ама пък е яко ;д . И да питам някоя пробвала ли е с деколор?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си