Аз съм на 16 и ходя веднъж на 3 месеца. При мен първо почиства лицето, след това пуска пара, докато се отворят порите, следва малко по-неприятната част по премахването на пъпчиците, боли малко в по-меките части на лицето, но се търпи. След почистването на гадостите следва приятната част. Минава ми лицето с един уред, който да свие порите и да намали зачервяването, което при първата процедура е по-голямо и при мен се задържа по 2 дни, но с всяка следваща е все по-малко и минава по-бързо. След това ми прави маска на лицето, минава го с много свежи и ароматни продукти и накрая ми нанася матиращ крем, за да ми изглежда добре лицето, докато се прибера. Имам приятелки, които плащат по 18-20 лева за почистване, но аз ходя в по-хубав салон и плащам по 40 лева, тъй като работи с френска козметика. Относно продуктите за обработване на лицето след почистването, моята козметичка ми изписва медицинска козметика, която въпреки че е скъпичка ползвам по доста време. Ако нещо друго те интересува, питай