- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Следната ситуация ..?
Представете си, най-добрата ви приятелка си има гадже, ходят да кажем - 1 месец. Вие харесвате момчето, одобрявате го за приятелката си, но само до там и след като късат той започва да ви сваля. Вие започвате да изпитвате нещо повече към него, обаче вашата приятелка ни би приела да имате нещо, не защото го обича, а защото не си дава своето ( все пак вие сте най-добри приятелки, а след това една тръгва с бившото гадже на другата? ) . Таа бихте ли имали нещо по сериозно с момчето при тази ситуация?
След като те са скъсали, той вече не е неин! Как така не си дава своето ? Поговори с приятелката си, кажи и че имаш чувства към това момче! Не забравяй да наблегнеш над това, че те се появяват след като са скъсали, чак когато въпросното момче е почнало да те сваля, за да не си помисли, че ти си ги разделила за да бъдеш с него! Най-добре го направи очи в очи с нея и следи езика на тялото, защото ако сте наистина добри приятелки тя ще ти каже, че няма проблем но може и да има!
В момента това няма нищо общо с мен, просто ми е интересно как мислите вие, аз бих се издразнила някоя моя приятелка ако реши да се занимава с мой бивш, не знам.. просто не го приемам
Въобще няма да му позволя да ми се сваля, какво остава за нещо повече. И ще й кажа какви ми ги е разправял.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
хаха аз съм в подобна ситуация, само чее приятелката ми е луда по това момче, а той постоянно ми се натиска
аз никога, ама никога не бих тръгнала с него, защото ценя приятелството си с нея и знам какво изпитва към него
обаче лошото е, че май все по-често мисля за него...
объркана съм, ноо знам едно - няма да направя нищо, тя прекалено много ми вярва и ме цени, разказва ми за него
не бих могла просто..
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ахахахахаха и защо да не кажа, че съм аз примерно? Просто искам да съм достатъчно ясна, за да дадете конкретни мнения. Самата аз го казах, че не го приемам, но това е от морална гледна точка, а всъщност защо да не си с един човек, ако и двамата го искате? Дори и при тази ситуация?
Намирам се в подобно положение, но понеже не бих искала някоя моя приятелка да има отношения с момче, с което съм била съм решила да съм на ниво приятелство с момчето... при мен се получи така, че бяхме приятели с него и приятелката ми преспа с него, какво да правиш- съдба![]()
Принципно, ако едната не е причината за раздялата, няма нищо нередно в това. От друга страна, ако аз сЪм момиче и бившия на най-добрата ми приятелка ми се пробва, ще погледна на него като на курва. Ще реша, че ми се пуска, защото вече така и така се познаваме и си спестява цялата част по "Здравей, аз сЪм еди-кой си". бих решил(а), че гледа на мен като на лесна плячка. Ако трЪгна с него, ще гледам на себе си като на курва.
По принцип не трябваше да си позволяваш да се случи това (да харесваш гаджето на приятелката си), но хората не могат да си избират какво да чувстват. Казваш, че сте най-добри приятелки... ако моята най-добра приятелка тръгне с мой бивш ще съм бясна, предполага се, че ще съм и разказала какво се е случило, с какво ме е наранил и т.н. и тя да тръгне с него...................................ммм не!
Хич няма да се занимавам с него при такава ситуация. Не толкова заради приятелството ми с момичето, а за това, че веднага след като са скъсали той започва да ме сваля. Бих си помислила, че се опитва да ѝ прави мръсно на нея, а не че му пука за мен.
Айде, ако не е непосредствено след раздялата им, а мине доста време от тогава може и да му дам шанс, ама така веднага след раздялата им - абсурд.
Какво означава "тя не дава своето" - той вече не е неин и щом ще парадира, че ми е добра приятелка, значи ще се съгласи с моето решение и просто ще одобри това, което се е случило. Както примерно съм постъпила аз, когато съм харесвала даденото момче, но въпреки това - приятелството ми с нея ми е било важно и съм оставила чувствата (или по-скоро симпатиите) настрана, и съм приела връзката им.
Във филмите на Уди Алън хората си остават приятели винаги. Защото са зрели и интелигентни. И знаят, че има и по-важни неща от това с кого се ебе другарчето ти и дали случайно и ти не си го ебал преди 10 години... 'Щото нали, ако са минало по-малко от 37 години, човекът все още си е неин.
Едно от нещата, които харесвам при мъжете приятели е че единият, ако наебе някоя и тя става/пуска лесно хората се агитират един друг да я наебат същата.И това само ги сплотява, нищо лошо не става между тях.
(Има един филм, където един педофил излиза с една психично болна и на края на срещата тя му обяснява колко е мил и колко се радва, че е намерила някой, който да я приеме. И той си разкопчава ципа и почва да мастурбира. Тя се разплаква, а той й казва, че ще я убие. Това няма връзка, но е много весело.)
Според мен не сте истински приятели,щом някакво момче успява да замести толкова бързо вашия свят..Самия факт че някои е ходил с някои приятел,би ме инжектирало да не усещам нищо към въпросния човек..Тоя хаос-единия ходи с бившата на третия,не го разбирам..Не разбирам понякога и всичките тия хора,дето използват думата Приятели постоянно,без да знаят истинското значение на думата.