.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

притеснения относно ...

Здравейте ... преди 3 дни се напих и правих секс с едно момиче, като за кратко време не използвах презерватив и го сложих по-късно... а след това разбрах, че това момиче е спало с доста момчета. Таа притеснявам се, че може да съм хванал нещо.. от тогава ми се гади, отпаднал съм и изпитвам лека болка в мускулите и четох, че това са симптомите на СПИН... Някой, който е по-информиран може ли да каже нещо по въпроса, защото на истина започнах да се притеснявам сериозно. Започнах да се чувствам така веднага след контакта, което ме навява на мисълта, че може би просто имам някаква настинка, защото не мисля че симптомите се проявават толкова бързо, но може и да греша.

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    ..симптомите се проявяват едва между 3тата и 4тата седмица...за твое успокоение,може да се излседваш,но за да е достоверен теста трябва да е 1 месец,след контакта...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Не 1 месец, а 3(от 3 до 6 най-добре) след контакта се прави тест. И да - симптомите ти могат да са от нещо друго, а може и да са от внушенията ти, че може да хванеш нещо. Психиката е владетел на цялото тяло.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Може и след 6 седмици да се тестваш за ХИВ, но най-достоверно е както ти написа xXxPETYAxXx

Не е зле да се тестваш и за други зарази.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Брат, не го ли отдаваш на махмурлука...? И аз се чувствам наистина кофти след запой... Освен това - мислиш ли, че си чак такЪв кЪсметлия, че да се окаже, че си попаднал на спинозна? Сифилис, може, някое херпесче - ок, ама СПИН...! Недей се филмира толкова. Ако прочетеш симптомите на други срамни болести на бас, че ще откриеш поне още няколко, които отговарят на сЪстоянието ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си