- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кой сериал ви харесва ?
A.N.T. Farm
American Horror Story , Breaking Bad , The Mentalist , Skins , Shameless , Nashville , The Vampire Diaries , Californication , Supernatural , The Walking Dead , The lying game , The Carrie diaries , Pretty Little Liars!
Dexter
New Girl
Glee
Иначе, от вече казаните..... дневниците на кари, революцията, свръхестествено... и това са май. А, Friends също![]()
Sons of Anarchy
Supernatural
Shameless US
True Blood
Bates Motel
American Horror Story
Game Of Thrones
The Walking Dead
The Vampire Diaries
The Clients List
The Carrie Diaries
2 Broke Girls
Това са тези които гледам. О, и от българските в момента единствено Революция Z.
The Vampire Diaries
Playful Kiss
Hana Yori Dango
Malcolm
Revenge
за тези се сещам в момента ^^
TVD, American Horror Story , Nashville , Supernatural , The Walking Dead , The lying game , The Carrie diaries , Pretty Little Liars :P
Случаите на Поаро - един от най - великите за мен.Няма лош епизод.
Убийства в Мидсъмър - уникален мистъри сериал.Няма лош епизод също.
От местопрестъплението и Маями - истински класики.
Престъпни намерения - доста добър криминален сериал според мен, а частите, които не са ми харесали се броят на пръсти.
Хавай 5-0 - гледам го от скоро, но мога да кажа, че ми харесва и то доста.
Женени с деца - no comment...
Малкълм - преди много го гледах, много як комедиен сериал.
По принцип сериалите не гледам много, много, но тези, които съм изброил наистина са ми харесали.
Revenge,Pretty little liars,One tree hill,How i met your mother,Friends ..
Wow.. учудвам се,че нико не е споменал ОТH - страхотен,можеш да научиш много от него![]()
Pretty Little Liars, Supernatural, Gossip Girl, Once Upon A Time, The Vampire Diaries, Arrow & Teen Wolf.
Fringe,Heroes,Vikings,Game of Thrones,How i met your mother
в момента следя грим и игра на тронове, по телевизиите неусетно се бях зарибил да гледам някакви тотално женски сериали като дневниците на вампира малки сладки лъжкини и отмъщение, инак харесвани сериали ужасно много и със сигурност ще пропусна доста
Supernatural, American Horror Story, True Blood, Game of thrones ..
THE VAMPIRE DIARIES <3
glee
The Carrie Diaries
The Secret Life of The American Teenager
F.R.I.E.N.D.S
Modern Family
Pretty Little Liars
Switched at Birth