Здравейте за първи път пиша тук но няма как .... Така как да постъпя при следната ситуация- С едно момче бяхме гаджета но аз го зарязах.Така всичко си беше наред докато един ден не го срещнах по пътя учудих се колко по красив е станал направо си беше "Любов от пръв поглед".Той ме заговори, разказвахме се какво е станало след като сме се разделили и така той ме покани да изляза с него да се видим съвсем приятелски.Аз се съгласих и отидох, той много се закачаше с мен и се личеше ,че ме харесва, а най накрая си го призна потънах в срам ,но и аз си признах чувствата и в продължително време се виждахме и така той ми предложи и пак станхме добре, но след като ме изпращаше нещо беше различно в него, той си пусна музиката и си вървеше все едно, че съм някаква от улицата аз му говорих, а той само кимваше и вечерта когато очаквах от него да ми пише смс ,да ми се обади или да ми пише просто беше напразно ,аз му писах обаждах се ,но никой не вдигаше....Накарах един приятел да го пита защо не ми отговаря и дали ми се сърди, а единствения му отговор беше - ма*ната ти бе простак ! И така какво да правя, как да постъпя ??

P.S - Моля да ме извините ,ако има правописни грешки, просто много бързах