Не е любов каквато очаквате... Значи аз съм момиче на 15г. и не искам да загубя леля си. Имам много проблеми в семейството си, който са твърде дълги за разказване. На кратко ще ви кажа, че когато съм се родила съм била писана на друг мъж който не ми е биологичния баща. Майка ми е била скарана с биологичния ми баща а не е искала да ме пише на себе си. (не я виня)... В последствие те се събират след раждането ми. Да но аз растях като "копелето" в семейството. Собствената ми "баба" се държеше така.. Само пра-баба ми и лелята на баща ми ме приемаха. Така аз си намерих роднини като всички нормални деца. За жалост преди 3г. пра-баба ми почина... След това разбрах колко кратко е времето за най-близките хора. Сега при месълта, че мога да загубя и леля си се побърквам не знам как ще го приживея (тя е на 58г.). Знам, че времето ни заедно изтича. Имам си и майка но това не е достатъчно искам си и леля..
П.П. Той ми е истинския баща ЗНАМ ГО!! има тест направен ...
Та ако може съвет..
Какъв точно съвет искаш?
Да, леля ти рано или късно ще умре. Всички ще умрем.
Ако не е болна от нещо сериозно, тогава няма за какво да се притесняваш в момента.
Радвай се на времето прекарано с нея, показвай й колко е ценна за теб и не мисли за неща, които могат да станат и след 30 години, защото просто не си заслужава.
Ох, миличка, за това няма как да ти помогнем, нито може да ти дадем някакъв съвет. Никъде не си писала, че леля ти е болна. "при мисълта, че мога да загубя леля ми направо се побърквам", ами всички ще си отидем, може да загубиш някой друг преди леля ти, възрастта й не е фактор. Радвай се на живота докато го имаш, не мисли какво може да стане утре!
Спокойно ти се наслаждавай на моменти прекарани с нея защото никой не е казал кога какво ще стане тя може да си отиде след 10 години може и след 40 .... Бъди с нея помогай й във всичко ти не си мисли глупости
Леля ти е на 58 години, аз имам набори, чийто майки са на толкова. Не си споменала и да е болна от нещо, така че не си набивай такива мисли в главата.
И да, колкото и лошо да звучи, има 100% шанс леля ти да умре един ден, понеже тя е човек като всички нас, но не я отписвай все още, млада е жената.
Всички, рано или късно, ще умрем - от това спасение няма.
Просто приеми, че това е правилото на природата и няма как да попречиш. Единственото, което ти остава, е да се радваш на миговете с нея и да я цениш.