- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пренебрегната! Какво правите вие,когато сте пренебрегнати?
1. Не си е дал сметка за компромиса, който си направила с горивото и за това, че си замълчала го е пренебрегнал. Такива малки грешки правят големите. Или те е излъгал за горивото, или после са намерили такова. Ако е второто, просто казваш, че разбираш и искаш реванширане или нещо в този дух. Идеята е той да разбере и да си даде сметка. Да оцени твоята съобразителност, а не, че е трябвало да му се врънкаш. Надявам се да си ме разбрала. Трябва да оценява жеста и обратното.
2. Ако на мен така ми каже в подобна ситуация, ще се почувствам много гадно, защото все аз съм тази, която се е съобразявала. Просто не вдигам телефон и не искам да го виждам, но това може а има всякакви развръзки и погрешни заключения от негова страна.
3.Аз съм директен човек и просто ще му кажа право в учите, че не съм му правила проблем за двете седмици с приятелите му, при условие, че е можел а ме навести за 15 минути в почивката ми. Компромисите винаги са взаимни, а щом аз все се съобразявам, а той не го оценява и го приема за даденост, не е за мен. Разбирам си грешката, че не е трябвало да допускам толкова компромиси, защото нещата вече са изпуснати и така ще бъде за напред. Така че сядаме и говорим.
Не е досаден разговор за оплаквалня, а става въпрос за нас. Ако така се тръшка на най-важния човек за него, който просто иска да го изслушат и дори се съобразява, и в този момент, това говори за това, че не ме оценява. Щом петте минути го изнервят с мен, а бърза за някъде- бай бай бейби.
Другият вариант е да отидеш с него там, но ако компанията е само мъжка, ще е некултурно да им се натресе гаджето на някого от останалите и те биха се издразнили. Зависи от ситуацията.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ