- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Супер нетактична или… ?
Здравейте на всички. От няколко месеца „свалям“ едно момиче от даскало, от съседния клас (12-и). Няма да я описвам външно, само ще кажа, че е много ученолюбива, точна, „пекана“ (както се казва) и т.н. Пишем си всяка вечер, а в училище все още не сме стигнали до някакъв разговор, освен по едно „здрасти“, защото явно и тя е малко срамежлива, но няма значение… Явно и затова щеше да му дойде реда, докато тази вечер от едното нищо ми написа, че ме приемала като приятел и т.н. Не мога да опиша думите ѝ, затова ще ви постна няколко снимки, за да видите какво ми написа тази вечер:
Малко след това ми написа, че, цитирам: „Досега с теб допуснах само една грешка“ и след това като я попитах каква е, тя ми каза това:
Това да не би да е някакъв нов начин за свалки от срамежливо момиче или просто ме отряза по-болезнения начин, като сметнем и че е супер нетактична? Направих темата, за да иЗкажете вашето мнение какво е. Не искам да ме утешавате като първолак или нещо подобно… За вас какво означават нейните думи? ^^
Последно редактирано от lamer4e7o : 03-24-2013 на 21:34 Причина: Правописна грешка.
Има те като за приятел .. ако ти усещаш нещо друго направо и кажи, освен ако не искаш да си развалите приятелството де ;д
Според мен мацката се опитва да те сложи в графата "просто приятели". Пробвай да бъдеш по-директен и и кажи, че я искаш за гадже ( е не баш толкова директно ), не само за приятелка, отреже ли те, останете си приятели, или и тегли майната, както си прецениш.
Ми според мен те възприема като приятел... И явно просто иска да го знаеш преди да се задълбочат нещата и да стане по-лошо.
Куул аватар, бро.![]()
Момиче ^^
Мерси много за бързите отговори, приятели и приятелки!
Значи наистина е това, за което и аз си мисля… Жалко, наистина. Как човек да не се изнерви в такива моменти… В момента, ако питате мен, не заслужава нищо.
Аз знам какво да правя от тук нататък, просто исках вашето мнение, но явно наистина е така, както и аз си мислех…
arsenalllbaby, да взема да погледна някои готини снимки на любимия отбор, може да ми вдигнат настроението в този момент, как мислиш?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На мен много ми помагат клипчетата..
Любимото ми - http://www.youtube.com/watch?v=zZcuiJQbGuE
http://www.youtube.com/watch?v=JaNqwFxuEow
http://www.youtube.com/watch?v=GSBRWBa2UGI
Момиче ^^
Росицки е брутален, както и Кралят, есте… Мерси все пак, но да не обръщаме темата в раздел Спорт. ^^
Ако имате някой ценен съвет или нещо да казвате по темата, слушам ви.![]()
Отдръпни се да усети тя липсата ти и да почне да те иска не само като приятел :д
Точно това мислех и да сторя — да прекъсна всякакъв контакт с нея, да видим дали ще започне да ме търси някъде… Не че, ако ме потърси, това ще бъде гаранция за нещо де…
Следващия път когато сваляш момичета от съседния клас, гледай свалката да не продължава няколко месеца, че после така става ^^ Инак ако имаш чувства към нея й ги кажи дайрекшън
Не искам да ти давам напразни надежди, но не е задължително да те постава във "Friend zone" може наистина да е по-срамежлива и да не знае как да ти го каже, че те харесва и да чака ти да кажеш нещо първи. И с моят приятел почнахме като приятелчета, а вече сме година и 3 месеца заедно. Просто сложи картите на масата, кажи и как се чувстваш, покани я да излезете и виж тя как ще реагира.
И двете мнения над мен са верни. От 1 страна може да те е сложила в графата "приятел", от друга не е задЪлжително. Всичко зависи от теб сега. Error92 ти го каза - свалката не трябва да продЪлжава няколко месеца!!!
Не се знае с времето какво ще стане, но не я притискай. Тя ясно си ти каза, че незнае при теб как е, но че за нея сте просто приятели![]()
Такам, що е то графата приятели: Явление, срещащо се след като влезеш в близки отношения с някоя мадама, без преди това да си я привлякъл като нещо повече от приятел. Демек ти не си създал никакво сексуално привличане към твоя милост от нейна страна, а си скочил направо да се опознавате. Как се създава такова привличане ли? Ами доста е трудно по чат, на живо му е майката. Прави се като показваш колко си готин и уверен. В същото време трябва да правиш физически контакт с нея, като започнеш от леки, уж неволни докосвания и стигнеш до прегръдки, целувки и това онова. Целта на тая работа е да покажеш, че я искаш като нещо повече от просто приятелка, но не го изразяваш с думи, а с език на тялото. Да не си посмял да и се обясниш в любов, че тогава е изгубена кауза.Според мен я покани да излезете някъде. Бъди оригинален, ако може я заведи на някое необикновено местенце и я сваляй. Тя не те е виждала на живо много и не знае как се държиш, така че може би има шанс. Недей прибързва с докосванията, ако усетиш, че се дърпа, просто спри за малко и пробвай пак. И недей гледа да си залепен за нея постоянно, от време на време ги прави тия докосвания. Дръж се с нея както би се държал с приятел. Не я слагай на пиедестал и не и се мазни и ако не си съгласен с нея, кажи си мнението. Може да изглежда, че не и харесва това, но дълбоко в нея тя чувства точно обратното. Ходи изправен, рамената отпуснати назад, погледа винаги над хоризонта, гледай в очите когато говориш. Последното направо пищи, че си уверен в себе си. Не говори бързо, а високо и изразително. Не искай нейното одобрение за каквото и да е, недей и носи подаръчета и подобни глупости без причина, трябва да си ги заслужи. Възприемай се като пича, който я зарибява и и показва, че и се кефи, а тя трябва да се бори за да те спечели, не ти нея. Просто бъди супер уверен в себе си и не я възприемай като нещо божествено, ами поредната, дето ти се връзва. Та така, малко странно и необикновено е това, което ти казвам, знам. Все пак, ето че след куп психологически простотии дето ти написах, успех
.
Последно редактирано от Ospi : 03-25-2013 на 07:38
Разговаряйте на живо. Бъди мъничко по-настоятелен. Тя ще се спече. Може и да не те отреже.
Moment of silence
Нема начин да нема начин!!! ;]
http://vbox7.com/play:4d50b170&start=21&r=emb
<--- RESPECT ----> http://vbox7.com/play:ma09b615c8
И според мен в момента си в графа приятел, НО това не означава, че това няма да се промени.
И не само че свалката не трябва да продължава месеци, ами трябва е да е на живо. Що не излизахте на кафенца, кино, разходки..
Според мен е усетила, че ти изпитваш нещо повече и ти натъртва това "приятел", за да се усетиш, че при нея е различно, отколкото при теб.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Еми тя така ми казва… колко ми имала доверие и прочие и прочие.
Ще взема всички мнения, които написахте по-горе под въпрос и ще направя каквото мога.
Violenza, не съм те питал кое е жалко и кое не. Виновна е, защото можеше и малко по-рано да ми каже и също така не толкова директно, както снощи… От едното нищо започна да ми разправя неща, за които въобще не съм я питал, нито съм ѝ намеквал.
Ospi, мерси много и на теб! Но нямаше нужда от толкова дълъг пост, все пак. ^^
Сериозно, вземи се в ръце, питаш>отговарят ти. Това, че на теб не ти харесва отговора е друго, но и аз съм на същото мнение и беше доста жалко изказване от твоя страна. Както и да е, нека се опитам да ти помогна. Теориите, развити по-горе са възможни и единственото което можем да направим е да гадаем.. Възможностите:
1) Както казаха се опитва да те сложи в графата "приятели", като ти натъртва "приятел". Може би е усетила, че имаш някакви чувства, но все пак от няколко чат-а не може да кажем.
2) Срамежлива е, няма опит и се опитва да прикрие чувствата си, но не ми се вярва до е това.
Съветвам те да задвижиш нещата, започнете да се виждате, флиртувай и т.н. Няма нужда да повтарям, Ospi ти го е обяснял вече.
За твое съжаление,точно там си попаднал.Това всичкото трябваше да се пренесе в жив контакт,явно и очеизвадно е нейното отношение и дори и да има симпатии към теб,сам си прочел в каква посока са те.Нетактична,но отново ти си объркан,защото не си сигурен какво тя е имала в напредвив.Кой знае как е трябвало да ти покаже,че не иска нищо друго с теб освен приятелство..Натъртила го е доста пъти,но и аз не бих се досетила за друг начин.Усетила е ,че при теб се заражда нещо,но то е различно от нейните чувства,затова е всичко.
Спри контакт с нея,ако така ще се чувстваш ти самият добре.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)