.
Затворена тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 184
    Именно, че я прочетох и не виждам нетактичност от страна на момичето. Просто ти е казала по-заобиколно, че няма химия между вас. И съм съгласна напълно с мнението на arsenalllbaby , та не разбирам какво друго има да се каже по темата. Ясно е като бял ден.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Ами не знам, защото просто това е форум и няма кой да е по-запознат с момичето от мен, та, това са само мнения, иначе мерси много! Ще имам и твоето мнение предвид.

Но не смятам, че ако нямаше да стане нищо между нас, щяхме да продължаваме да си пишем по тоя хубав начин и т.н. Вярно, това е само в интернет, но да се надяваме, че съвсем скоро ще излезем и после ще ви кажа какво е станало тук. Въпросът е скоро да ми каже дали е съгласна, ако ми каже „не“, значи работата е ясна… Въпреки, че не съм и длъжен да я чакам като принц за едно излизане, ще я почакам…

Но пак да ви попитам: Ако все пак излезем и отидем на някое спокойно местенце (като например някой парк…), да „сваля ли картите“ както се казва? Защото се вижда, че това момиче не е от „ония лесните“…

Предложи и да излезете само двамата, там се дръж внимателно към нея, но недей прекалено да разкриваш чувства, по-скоро направи някаква крачка като действие, вместо да и казваш, че имаш симпатии.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Някъде там
    Ясно.

Както казах, в момента тя „мисли“ дали желае да излезне с мен или не… Предполагам, че няма да я чакам една година.

Според мен не е лошо да споменеш темата за задълбочаване на отношенията ви, просто не съм сигурна дали да е точно на първата ви среща. Писали сте си доста, ама.. Не знам. Може да се уплаши. Ако все пак решиш да го направиш, гледай да не е съвсем в началото, а към края, когато ще се е поотпуснала вече. И го вмъкни елегантно така Не бъди рязък. Когато говориш за това очи в очи, ще можеш да й видиш реакцията, така че е по-добре от нета по принцип.

Все пак не прави големи планове преди още да е приела, защото ако не се получи, ще ти стане още по-тъпо.

Иии щях да казвам още нещо, ама забравих. ;д Както и да е, ако се сетя, ще кажа. Btw честита измъчена победа днес.
    Момиче ^^

Град
    Някъде там
    Мерси и на теб, колежке! Радвам се, че се сети и ти да помогнеш тук. Ще послушам и твоите съвети.

Иначе честита победа и на теб! COYG!

Голям фен Аватара на Ospi
    Слушай брат, мисли малко. Ако те харесва поне мъничко, тя изобщо би ли си писала с теб толкова много? Е, разбира се, че не. Но както гледаш, на нея и допада компанията ти и те харесва. Ти трябва да си инициатора, защото ти си момчето. Тъпо, но факт. Имаш 2 избора:
    1. Правиш нещо, поемаш риска и излизате. Ако те отреже, гледай да не е big deal, както се казва. Говори си пак по скайп, някой път отново я покани и така и така пробвай.
    2. Стоиш, чакаш я тя да направи нещо. Шансовете са, няма да стане кой знае какво. Вече са минали... колко, 3 дни май. Е, с утре стават 3, хайде.
    Гадно е да те режат, знам го, но няма друг начин. Поемаш риска и действаш. Послушай ме!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Ясно.

Както казах, в момента тя „мисли“ дали желае да излезне с мен или не… Предполагам, че няма да я чакам една година.
    И ти стоиш и чакаш да реши дали искала да излезете?
    Мазохист ли си, какво.
    Не си желан. Не те харесва. Приеми го и престани да обясняваш как само ти си запознат с момичето и как едва ли сте щели да си пишете по тоя хубав начин и не знам си кво.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И ти стоиш и чакаш да реши дали искала да излезете?
    Мазохист ли си, какво.
    Не си желан. Не те харесва. Приеми го и престани да обясняваш как само ти си запознат с момичето и как едва ли сте щели да си пишете по тоя хубав начин и не знам си кво.
    Ндам, и моето мнение е такова.
    Заслужава ли си да стоиш и да я чакаш, при положение, че те мотае вече достатъчно време?
    Аз разбрах, че според теб е много свястна, не е лесна, дефакто е готина и искаш да имаш нещо с нея.
    Обаче защо е нужно да търпиш това?
    Много е възможно след цялото това търпение, което си имал, накрая просто да ти каже "Не".
    И тогава ще е много кофти.
    Надявам се да сме в грешка, хубаво си говорите, обаче смятам, че ако Тя искаше нещо такова от теб, колкото и да е срамежлива, щеше да е откликнала поне на една от поканите ти за излизане.

Тъпото е, че като момичето просто не те желае, ти разсъждаваш, че тя не знае какво иска, нетактична е, кучка е и т.н. , а тя ясно ти е показала, че не те желае.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И аз мисля,че го има варианта да те нарича приятел или да отклонява срещите ви,както и да не ти пише първа от срамежливост. Все пак ти си пишеш с нея,а не ние и поне би трябвало да си разбрал неща като доколко е срамежлива(още повече и в училище се засичате) и до каква степен вярва в съществуването на приятелство между момче и момиче и евентуалното му преобразуване.Та ако е наистина по-срамежлива просто трябва да действаш по дейно и за предпочитане на живо,защото в чата за много неща са ти вързани ръцете.Пък и даже наистина да те приема само като приятел имаш няколко варианта.Може да и признаеш и тя евентуално да се отдръпне.Или пък да ти обясни,че не споделя чувствата ти и ти да се отдръпнеш.Може и да си останете приятели.А може и да си действаш без значение какво ти се говори рискувайки да я отблъснеш.Разбери дали не си харесва някой друг или направо дали не е обвързана.Ходи и я заговаряй в училището.Шегувай се с нея.Ако е податлива може да включиш и действия.Ако премахнеш срама си е още по-добре.Направи така че компанията и или приятелката и, с която движи в главата ти изобщо да не съществуват въпреки,че е малко трудно.А може дори и да ги включиш в играта така че даже без да искат да ти помагат.Покани я някъде или пък ако не е от тези дето изобщо не ходят по купони по заведения разбери някакси някой път къде ще ходи и кога.Отиди там уж случайно и уж случайно я засечи.По възможност седни на някоя по близка маса до тяхната или направо при тях ако имаш познати и приятели сред компанията и Чукни се с нея някои и друг път,че и повече ако си на тяхната маса.Покания я на танц,поздрави я с песен и т.н. и т.н.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    И аз мисля,че го има варианта да те нарича приятел или да отклонява срещите ви,както и да не ти пише първа от срамежливост.
    Това само мъжко може да го сътвори като вариант. Няма такова нещо, момци, примирете се.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Това само мъжко може да го сътвори като вариант. Няма такова нещо, момци, примирете се.
    Yup, обаче им е по-лесно да се самозаблуждават, че са неустоими..

Сега ще си противоречим ли?

Точно пък аз като малко по-срамежлив на моменти и още много по-срамежлив някога мога да го гарантирам със себе си. И сега ще кажеш,че това може би да бъде само при момчетата/мъжете. Ами не, само един куп теми съм прочел от типа:"Аз го харесвам,но му казах,че не е така,защото ме е срам и може той или другите да ми се смеят" Пък и си представи,че като я покани на кафе в главата и изниква някаква подобна случка. Поканиха ме веднъж преди години на кафе едно момиче дето все още си мисля,че ме харесваше и приятелките и.Приятелката и постоянно натъртваше как искала да ходя на кафе с тях и ето,че станало.Нямах никакъв проблем с разговорите и бъзиците с това момиче въпреки,че тогава бях влюбен в друго,което и аз не знам защо тогава се стараех да не нараня пък тя после нарани мен.Нищо за урок да ми е.Та отидохме с другото момиче на кафе даже и през целият път си ходихме прегърнати и се бъзикахме.Отидохме в кафето и там какво стана като запецнах няколко думи казах за през цялото време.Дойдоха някакви с една кола.Седнаха на съседната маса.Повечето отидоха нещо при тях,а аз си стоях на мястото и постоянно една седеше при мен да не ме оставят сам.После се разотидохме.Това момиче всеки ден не пропускаше да ме заговори като ме види.След тази случка една седмица в училището ме подминаваше като пътен знак забола поглед в земята,докато един ден не я спрях и не и казах:"Аз май в кафето малко се поизложих.",а тя ми отвърна:"Не,всъщност аз се изложих."След този разговор си продължихме отношенията както преди.Та представи си ако момичето вдействителност е по-срамежливо може точно такива сценарии за излагане пред момчето постоянно да и се въртят в главата или пък да не може поради семейни причини.Не казвам,че е така,но...варианта си го има.А да, и скоро едно момиче искаше да се запознае с братовчед ми много, а сега едвали не иска иниациативата да е само негова често пъти

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Yup, обаче им е по-лесно да се самозаблуждават, че са неустоими..
    И с теб ли ще си противоречим
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-07-2013 на 09:24
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Сега ще си противоречим ли?
    Авторът е писал, че са 12ти клас, това прави 18-19 годишни. Това, което ти описа е присъщо на 6-7-8 клас. На по 19 да са и да са чак такива случаи, трябва да са расли в някое затънтено село.

Погледна ли снимките от първия му пост? Момичето въобще не се срамува, а тактично му отказва, наблягайки силно на "ПРИЯТЕЛ".

Авторът е писал, че са 12ти клас, това прави 18-19 годишни. Това, което ти описа е присъщо на 6-7-8 клас. На по 19 да са и да са чак такива случаи, трябва да са расли в някое затънтено село.

Погледна ли снимките от първия му пост? Момичето въобще не се срамува, а тактично му отказва, наблягайки силно на "ПРИЯТЕЛ".
    Изненада,но при онази случка и аз бях 12ти клас е вярно,че момичето беше 8ми,но чак пък да съм расъл в саксия въпреки,че не бях от най-отворените. А постовете на снимките определено ги прочетох и пак си държа на същото.Как ли ще го нарече момиче,което не иска да се издава по друг начин?

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Е, хубаво, давайте си надежди като ви е мерак. Изредихме се бая момичета да обясним, че я няма тази опция, ама не вярвате. Надеждата умира последна все пак.

Е, хубаво, давайте си надежди като ви е мерак. Изредихме се бая момичета да обясним, че я няма тази опция, ама не вярвате. Надеждата умира последна все пак.
    Е,защо пък ако момчето толкова му е мерак да не му дадем малко надеждица.Пък той ще си реши какво да прави.Отделен въпрос,че все повече се наглеждам на момичета/жени дето едно говорят,второ мислят, а трето вършат.

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Тъпото е, че като момичето просто не те желае, ти разсъждаваш, че тя не знае какво иска, нетактична е, кучка е и т.н. , а тя ясно ти е показала, че не те желае.
    Не си спомням да съм я нарекал кучка, недей си измисля само. Има разлика между изразите, които споменаваш.

Ами не знам дали съм мазохист или не, просто нямам кой знае какъв опит. Не мисля да се отказвам, ще видя какво мога да направя и така… Да се надяваме в близко бъдеще. ^^

И мерси на всички!

дам. Ако е срамежлива, няма да му пише първа - да. Но това, че му казва, че го има като приятел, говори, че не иска да е с него. Както казах - няма химия явно.
    п.с. за кучката - не говоря за теб, че ти си я нарекъл така, но като ви отрежем, изведнъж ставаме кучки, които не знаят какво искат и нямат вкус. Момичето напротив - точно тактично ти е обяснило, че не те харесва, но още не се е родил мъж, който да разбира от намеци.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Офф, олеле, случва се това, което често се е случвало и на мен (и ще ми се случва). Ти си влюбен в мечтите си и в измислената си представа за отсрещния човек. Няма как да си изградиш представа за някой и дали става за твое гадже само от писаници по скайп. Физически контакт трябва. Не знам кой от вас е по-срамежливият, но щом като се притесняваш да я дръпнеш настрана когато е с приятелките си, те прави да изглеждаш неуверен в нейните очи, и тя няма как да те хареса. Напротив, смело, докато се държат и се хихикат на женските си глупости, прегръщаш я през рамото и с най-уверения глас, който имаш, й казваш "ела за малко нещо да те питам". Ще направиш впечатление. И помни, това е само първата преграда.
    Втората, и далеч по-важна, е ако не си допаднете сексуално. Много от жените са пълни дървета в леглото. Ако и тази се окаже такава, в рамките на няколко секунди ще развенчае митовете, които си изградил за нея. Без значение дали и двамата сте дебютанти, ако през цялото време стои панирана като пън и не влага поне малко чувство и желание, ще й биеш дузпата без да се усетиш колко бързо.
    Ако е срамежлива, няма да му пише първа - да
    Огромна грешка. Срамежливите хора набират смелост, когато са вкъщи пред скайпа. Няма го стресът от това да трябва да действаш бързо и на момента.

Срамежливите момичета винаги са на мнение, че мъжът трябва да е инициатор на връзка, излизане, отношения, каквото и да е. За тях ако тя му се обади или пише първа, това я прави "лесна" ..
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    Точно.

Дори няма да чета чаршафите.
    Срамежлива била... ако е толкова срамежлива и въпреки това го харесва, щеше да приеме. Какво е това мислене дали иска да излязат? о.О

Аз ако съм мъж и поканя някоя, при което тя ми каже "ще си помисля" и НЕ се шегува, веднага ще й кажа да не си прави труда. Как ли пък няма да допусна да ме постави в толкова неизгодна за мен ситуация, в която АЗ трябва да докажа на принцесата, че заслужавам нейното внимание и време. Хах.

Мега фен
    Град
    <3
    прекалено много натъртва на 'приятел', което значи, че те реже.. ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Точно.

Дори няма да чета чаршафите.
    Срамежлива била... ако е толкова срамежлива и въпреки това го харесва, щеше да приеме. Какво е това мислене дали иска да излязат? о.О

Аз ако съм мъж и поканя някоя, при което тя ми каже "ще си помисля" и НЕ се шегува, веднага ще й кажа да не си прави труда. Как ли пък няма да допусна да ме постави в толкова неизгодна за мен ситуация, в която АЗ трябва да докажа на принцесата, че заслужавам нейното внимание и време. Хах.
    Ами нали все пак се мъча да ѝ направя добро впечатление и я оставих да си помисли малко… Но няма да я чакам една година, да не си помислите… Просто се опитвам да ѝ направя възможно най-доброто впечатление, за да излезем и тогава вече да действам…

ShtrudeL, мерси и за твоето мнение!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си