.
Затворена тема
Страница 4 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 184
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не си желан. Не те харесва. Приеми го и престани да обясняваш как само ти си запознат с момичето и как едва ли сте щели да си пишете по тоя хубав начин и не знам си кво.
    Напълно съгласна.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    PinkPan7her, чак сега виждам този твой коментар…

Е сега какво, ще тръгнем да спорим, че само по интернет вие познавате по-добре момичето от мен или пък, че сте я виждали и знаете какво представлява?

Приемам коментарите ви, но не и простотии от този тип.

anonymous708973
    Guest
    Ние не я познаваме, следователно сме по-обективни.

Град
    Някъде там
    Няма логика според мен, но щом казвате…

Жените в тази тема като гледам сте на едно мнение, а мъжете на друго… Ще видим какво ще излезне накрая, иначе ви благодаря на всички, че ми отделихте толкова време за помощ!

Голям фен Аватара на Ospi
    Ахахах няма логика. Много ясно, че няма логика. Не търси логика в жените! Нали, не казвам, че не могат да мислят с главите си. Мислят, но не действат логично. Те правят това, което чувстват. Затова съди една жена по това, което прави, не по думите и. Не ти е казала да излизате, не е ставало нещо по-сериозно, останалото са приказки. Или не, даже там казва колко добър приятел си и. : )

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Може да е влюбена в друг - това да е причината за нейното поведение...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Точно.

Дори няма да чета чаршафите.
    Срамежлива била... ако е толкова срамежлива и въпреки това го харесва, щеше да приеме. Какво е това мислене дали иска да излязат? о.О

Аз ако съм мъж и поканя някоя, при което тя ми каже "ще си помисля" и НЕ се шегува, веднага ще й кажа да не си прави труда. Как ли пък няма да допусна да ме постави в толкова неизгодна за мен ситуация, в която АЗ трябва да докажа на принцесата, че заслужавам нейното внимание и време. Хах.
    Да, да знаем тия приказки от 1001 нощ на мацки дето като теб разправят как щели да кажат на някого да не си прави труда,но реално се скъсват да му търчат по задника после. И понеже нещо ме кара да си мисля,че тези чаршафи,които няма да ги четеш са моите мога да ти кажам,че ама грам не ме интересува.Не си прави труда да го съобщаваш повече.Ако имаш нещо да ми казваш ми го казвай директрно,ако трябва дори на ЛС дори и да си теглим по една, а не ми пускай разни подхвърлянки и после да зачезваш. И без това имам нужда да си изкарам върху някого "хубавото" настроение. Отделен въпрос е че преди да проимаш гадже едни ги банташе, а сега съвсем други.В общи линии сегашното ти мислене ми допадапа малко повечко от предишното с леки изключения.Ако си готова на разправии с мен действай.Ако не не ми подхвърляй подличко по някое изреченийце с надеждичката да ме обидиш. Става ли?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от bilqnavod Виж мнението
    Може да е влюбена в друг - това да е причината за нейното поведение...
    Съмнява ме… Това момиче е толкова скромно и симпатично, че ми се струва, че е нямала досега сериозен приятел, даже мисля, че са ми го казвали едни пичове от моя клас… Не е някаква надута или нещо подобно…

Ospi, не знам жените с какво мислят и как го правят, но в случая се нуждая точно от такава надежда и съм оптимист, пък да видим… ^^

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Брат,много се чудиш Очевадно е,че в момента те смята за just a friend,познато ми е до болка тва просто От 2 седмици се чудиш какво да правиш и тва допълнително те задълбава.Ясно е че ти харесва,тогава какво се чудиш и и правиш намеци само..Ако искаш да останете приятели само,ок продължавай така,но едва ли го искаш,а ако си решил това,то ще е огромна грешка ПОВЯРВАЙ ми.За да получиш конкретния отговор който търсиш,трябва конкретен въпрос,накарай я да излезете да поговорите насаме,ако не пиши и че чувстваш че я приемаш като нещо повече от приятел,за да ти отговори тя какво мисли,защото иначе никога няма да получиш отговор и ще стигнеш до още по болната ситуация,когато вече си влюбен в нея,а тя вече тотално те е отписала и си в графата приятел..Ако не поговорите на тази тема с нея,няма как да си отговориш на въпросите

И,казвам ти го като човек който не веднъж е попадал в тази ситуация и който е обичал момиче което го приема само за приятел...грешката си е и твоя,явно си пишете от доста време и през това време ти не си и намекнал сериозно за това че я харесваш,така че няма какво да се чудиш защо се е случило така.Наша работа е да намекнем на момичетата,че ги харесваме,ако чакаш момиче някое момиче да започне да говори за чувства между вас,доста ще почакаш,а ако си говорите само приятелски,може и да не дочакаш
    >>DjBelev<<

Град
    Някъде там
    Колко намеци да ѝ пусна, бре, човек… Тя реагира позитивно на тях — плези ми се във FB и т.н., но нищо повече… По някой път знам, че и тези усмивки не са кой знае какъв „жокер“, но… Не си пишем от много време, така е, но не съм пък и длъжен постоянно аз да ѝ пиша първи. Тя никога не се е сетила за мен първа.

Не сме си писали от петък някъде и не защото не искам, а защото чакам тя да се сети веднъж за мен, а това не става, въпреки че тя влиза във FB главно вечерта след 21:00. Дори вчера следобед се сприятелих с най-добрата ѝ приятелка във FB и преди да стана от компютъра ѝ казах да ѝ предаде много поздрави, тя ми каза „добре“ и не знам дали ѝ е предала или не, но никаква реакция няма от момичето… Струва ми се, че ако не ѝ пиша в близко бъдеще, тя няма да се сети въобще за мен!

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Дам и тва ми е познато,на скоро си писах с едно момиче с което уж ни е забавно да си пише,но само аз и пиша,не съм и писал от месец и тя така и не се сети да ми пише,даже и за рд-то ми...Тъй че нищо не е знак а квото и да е,докато не зададеш конкретен въпрос,с намеци само няма да получиш това което чакаш
    >>DjBelev<<

Град
    Някъде там
    Ясно ми е и това, затова се надявам да излезем скоро.

Град
    Някъде там
    Поредното ми up-ване на темата… Предполагам, че е излишно, но все пак бях ви казал, че ще ви споделям, докато не приключи тази „драма“ с добро или с лошо. ^^

Все още няма нищо и нищо по-конкретно не се е случило. Отново си пишем в скайп главно вечер, в даскало се поздравяваме, когато се видим, усмихва ми се и дотам… ^^ Вчера мислех да я заговоря по една тема в даскало, но пък нея тогава я нямаше (отсъстваше цял ден) и т.н.

Иначе през седмицата ми сподели, че ме гледала как през един час съм ритал и подобни простотии, но нищо конкретно. Пускам ѝ намеци, когато си пишем, но тя не отговаря кой знае как на тях… И когато ѝ намекна нещо хубаво, тя някак си връща темата ѝ казва, че се шегувала… :/

И преди два дни, отново в поредния вечерен чат, от нищото както си писахме, ме пита кога съм щял да взимам колата (да я купувам…), при положение, че не си спомням откакто си пишем, да съм ѝ казвал, че ще си купувам кола… Също така ме пита и кога съм щял да взимам книжката и че искало да бъде по-скоро… И всичкото това ме навежда на една много странна мисъл, мисля, че се досещате… Някʼво объркано ми е, не ми изглежда на някакво момиче, което търси само парите и хубавите коли, въпреки че за нищо не мога да бъда сигурен.

Другото странно нещо, което забелязвам откакто си пишем, е, че сяда на компютъра само вечер и то след 21:00 (лично ми го каза преди седмици) и ми е много интересно през целия ден — да речем от 14:00 до 21:00 какво толкова прави, че примерно не може по-рано да седне, да се уговорим за някакво излизане през този слънчев пролетен ден и да излезем. Намеквах ѝ многократно, че времето сега е супер, че има парк до нас и някакви атракции там и всичко е точно за едно излизане между момче и момиче, ама тя „щяла да мисли“ и т.н. И така като гледам нищо не е измислила и нищо не ми е споделяла за излизане.

Знам, че сега ще кажете, че сам съм си виновен и т.н., но и на мен ми е доста трудно… Опитвам се да я впечатля по всякакъв начин, каза ми, че съм я разсмивал във FB, че съм я развеселявал, не знам дали това е някакъв добър знак, но само с подобни пишлегарски истории няма да стигнем до никъде и мисля, че тя го знае. Не е на 15 години, че да ѝ вадя думите с ченгел от устата, но много ми е странно поведението ѝ. Дадох ѝ време да помисли за това очаквано излизане, мина една седмица и повече, но нищо не ми е споделяла. Остава малко време, докато завършим и това леко ме притеснява. Мисля окончателно в близките дни през тази седмица да я заговоря в училище и да си поприказваме с нея относно някакво излизане или това дали е размислила…

Ако имате някакви съвети, приятели, ще се радвам да ги чуя! Поздрави!

anonymous708973
    Guest
    Какви съвети... То е просто досадно вече. Не за нас, де. За момичето.
    Защо толкова държиш да я накараш да е груба и да те отреже? Повярвай ми, разбрала ти е намека и НЕ ИСКА ДА ИЗЛЕЗЕТЕ.

Град
    Някъде там
    Е да ми го каже тогава, какво чака… Защото аз не мисля да я чакам повече.

Град
    Някъде там
    PinkPan7her, аз пък ще ти кажа, че забелязвам откакто съм пуснал темата, ти говориш някакви абсурдни неща и на няколко пъти ти го казах, но ти не обърна внимание. Имам чувството, че нарочно ги пишеш тези негативни изречения с целта окончателно да ме убезвериш, но нЕма да стане… Може и да греша, но как поне веднъж в смешните си мнения не каза нещо положително…

anonymous708973
    Guest
    Какво положително искаш да ти кажа? Правиш намеци, тя не отговаря. Ставаш и си заминаваш като мъж.
    Нищо абсурдно не съм казала, нарочно игнорирах един твой пост с надеждата да се сетиш какво съм имала предвид.

Град
    Някъде там
    Защо да си заминавам, а не се боря, както се казва? Нищо конретно не ми е казала, а само по това, че не отговаря на намеците ми, няма да си правя никакви изводи.

А сега, ако обичаш, спри да коментираш в темата, искам да чуя и други мнения.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Намираш мнението на PinkPan7her за абсурдно само защото по никакъв начин не съвпада с твоето.
    Аз пък, от гледната точка на страничен и обективен наблюдател, смятам, че е права. Все си мисля, че за толкова време, ако наистина имаше някакви по-особени чувства и намерения към теб, е щяло да си проличи. А фактът, че избягва подобни теми на разговор и тактично се опитва да отклони срещатата ви, е доста красноречив за нейното отношение.
    You are broken, I can fix you...

Град
    Някъде там
    Мерси и за твоето мнение! Все пак не мога да оставя нещата така…

anonymous708973
    Guest
    Защо да не се бориш ли? Защото поставяш себе си в неизгодната позиция на молещия, търсещия, искащия. Поставяш нея на пиедестал, превръщаш я в награда. Така се доказваш само ти, а тя е в ролята на принцесата, която кима важно с глава и одобрява. Щяла да си помисли, моля ти се, дали искала да излезете. Веднага трябваше да я съпикясаш.
    Защото мислиш, че ще си много щастлив, като получиш наградата ли? Нея, единствената, великолепната, различната? Като започнете връзка ли? Не. В каквито роли сте тръгнали, в такива ще бъдете - ти ще си угаждащия, търсещия, инициативния. Ще чувстваш нейното висше благоволение, че е започнала връзка с теб. В един момент е напълно възможно на нея да й писне да има кученце и да те разкара.

Затова не се бори и не преливай от пусто в празно. Искаш нещо конкретно ли? Добре, само после не обвинявай момичетата, че не знаят какво искат, като бъдеш отрязан грубо.

Доколкото съм запозната с настройките на форума, моето писане на мнение не заключва темата за други потребители с други мнения.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Намираш мнението на PinkPan7her за абсурдно само защото по никакъв начин не съвпада с твоето.
    Аз пък, от гледната точка на страничен и обективен наблюдател, смятам, че е права. Все си мисля, че за толкова време, ако наистина имаше някакви по-особени чувства и намерения към теб, е щяло да си проличи. А фактът, че избягва подобни теми на разговор и тактично се опитва да отклони срещатата ви, е доста красноречив за нейното отношение.
    +1
    тва, че на теб не ти отърва не значи, че задължително мнението е грешно. особено в този случай.
    много пъти съм била в такава ситуация и направо съм се чудела как по най-деликатен начин да обясня на момчето да не ме занимава и повярвай хич не е приятно това, особено ако да си груба е изключен вариант, поради еди си какви причини.. ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Защо да не се бориш ли? Защото поставяш себе си в неизгодната позиция на молещия, търсещия, искащия. Поставяш нея на пиедестал, превръщаш я в награда. Така се доказваш само ти, а тя е в ролята на принцесата, която кима важно с глава и одобрява. Щяла да си помисли, моля ти се, дали искала да излезете. Веднага трябваше да я съпикясаш.
    Защото мислиш, че ще си много щастлив, като получиш наградата ли? Нея, единствената, великолепната, различната? Като започнете връзка ли? Не. В каквито роли сте тръгнали, в такива ще бъдете - ти ще си угаждащия, търсещия, инициативния. Ще чувстваш нейното висше благоволение, че е започнала връзка с теб. В един момент е напълно възможно на нея да й писне да има кученце и да те разкара.

Затова не се бори и не преливай от пусто в празно. Искаш нещо конкретно ли? Добре, само после не обвинявай момичетата, че не знаят какво искат, като бъдеш отрязан грубо.

Доколкото съм запозната с настройките на форума, моето писане на мнение не заключва темата за други потребители с други мнения.
    Мда, "Единствената". Така ще е като я приемаш за наградата и и ходиш по гъза. Осъзнай се малко! Накарай я да излезнете!!! Ама не, кво да се прави, страх те е да не те отреже. Прави си намеци, чакай тя да поеме инициативата и да те изкара навън... В крайна сметка ако изобщо те приема като нещо повече от приятел, пак няма нищо да стане. Как да стане, ти не правиш нищо. И да, правенето на намеци и ходенето по гъза и буквално е нищо. От теб само се иска да си мъжа и този, който води, нищо повече. Или какво, тя случайно да не е мъжа а ти жената, че да я питаш дали ще излезете? Влез малко в реалността, седмица вече ти "обмисля" предложението.

Ама и вие сега му влизате с идейките, че няма шанс с нея. Не това е проблема, ами че той самия не рискува и така само чака и чака... Да пробва, може и да му се радва пък.

Съдейки единствено по първия ти коментар - СЛЕДВАЩАТА!
    Последно редактирано от Stray : 04-14-2013 на 01:52

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си