- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Супер нетактична или… ?
разквий и свойте чувства![]()
Знаех, че ще си избиете комплексите върху мен, но това не е учудващо, след като пишем тук, трябва да сме готови на коментари от всякакъв вид.
Не ви искам повече мненията и темата може да се заключва.
PinkPan7her, аз не съм казал, че мнението ти заключва другите, просто спри да си избиваш комплексите в темата ми, казах ти по-горе, че не желая да слушам абсурдните ти мнения. Ако се водех само по тях, досега щях да съм в много по-лошо положение.
Последно редактирано от lamer4e7o : 04-14-2013 на 10:15
Какъв комплекс бе, Боже... Аз имам връзка и знам как се е получила. Има много общо с твоята история.
Щеше да си я забравил досега, ако беше послушал мен и останалите на това мнение.
За какво ми е да я забравям? Ти въобще май не четеш моите постове, а си лафиш каквото искаш. Спри, моля те! Спри да ръсиш бисери в темата ми!
Защото очеизвадно нямаш реални шансове с момичето.Явно ще ти е по-леко да го осъзнаеш и да се откажеш, отколкото да си вярваш, че тя те приема за "приятел", защото я е срам да ти каже, че тайно е влюбена в теб и вечер си отваря твои снимки и се пипа.
Но иначе трябва да се откажеш сам, а не хората да ти повтарят "тя не е за теб" или "тя не те харесва" , трябва сам да го осъзнаеш.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ми честно казано никой досега не ми е казвал подобно нещо.
Иначе тези глупавите шеги не вървят (това с пипането и т.н.).
Не може да вярвам на хора, които ми пишат само във форума. Това е абсурдно, както и нейните философски мнения.
Ако тръгна да вярвам на всеки един от форума, смятай какво ще стане…
С това детско мислене ще си стоиш на сухо още много години.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Аз ти казах нещо,но пак ще кажа,колкото и да не ти е приятноКазваш че ще се бориш,ама нищо не правиш,с намеци ала бала до 2020 още ще пишеш в темата и ще питаш какво да правиш и че няма да се откажеш.Като няма да се отказваш действай по активно,не само с намеци,кажи и го директно,говори с нея вече,а не само на догатки...няма какво да я чакаш,няма какво да се чудиш,ако искаш нещо повече ДЕЙСТВАЙ,а не прави намеци само,ако те е страх че ще те резне,няма смисъл просто,решавай какво искаш,да разбереш какво чувства и какво може да се получи с риска,че ако не те харесва ще спрете да си говорите или я карай на гатанки още 2 години като тогава ще ти е най-добрата приятелка и тогава и да искаш ще ти вика "не искам да си разваляме приятелството".Знам колко ти е трудно,ама ако не действаш нищо няма да стане и да не кажа,че ще стане и още по-зле !
![]()
>>DjBelev<<
Най-готино и плавно нещата стават именно с намеци, а не с директни неудобни разговори, ама авторът явно държи да бъде отрязан грубо.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ospi, е все пак форумът е за това, да, но не мога да прима, че трябва да слушам всеки от тук и да се подчинявам на всеки, особено на двете дами, които не престанаха да си избиват комплексите в темата ми, въпреки че едната я помолих 10 пъти да спре да ми лафи, ама… нЕма спирка.
JoLLiE92, не казвай кой е нагъл и кой не, след като не ме познаваш лично, OK? Какво желание да ми е показала „мацката“? Я я видя на даскало, я не, в интернет същата работа. На даскало всеки ден трябва да я издирвам като куче, понеже тя не излиза от там (примерно да излезне малко на двора, все пак е 20+ градуса…). Не може да се каже, че ме е отрязала по лесния начин, но не може да се каже и другото… В момента аз въобще не си слагам никакви надежди, защото може и нищо да не стане, както казвате повечето, но все пак се мъча да постигна нещо, а вие тука, някакви си момиченца, ми лафите как нищо нямало да стане и как трябвало на мига да съм се откажел (разбираш ли…). Това, че си имате приятели, не значи, че сте хванали папата за шлифера и че трябва да си избивате комплексите в теми като моята, особено след като нямам голям опит. Опитайте се да го проумеете това и не пишете повече малоумщини в темата ми!
Сладур, не съм казала, че ти си нагъл, просто казах, че е грозно. Комплекси за избиване нямам, както и другото момиче, което се опитва да ти обясни как разсъждаваме ние жените. Повече от ясно е, че момчетата/мъжете не ни разбирате понякога и ние сме ти от много по-голяма полза, отколкото момчетата, които от мъжка солидарност се опитват да ти дадат някакви напразни надежди.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
На 100% съгласна за напразните надежди.
Готин, айде посочи ми какъв комплекс избивам тук? Просто съм солидарна към мацката, защото и мен са ме сваляли неразбиращи от дума господа.
Това, че ме храниш по тоя начин и ме наричате иронично с епитети като „сладур“ и „готин“, означава колко ограничени сте. Комплексите са след това… ако ме разбирате. ;]
Аз пък се опитвам да ти го обясня по-леко, за да не изнервиш мацката и да те нареди мъжката и после неизбежното "всички жени сте курви" или "не знаете какво искате".И в интерес на истината се подразних от заглавието на темата ти, че е "супер нетактична", а момичето най-вероятно точно не те е отрязала по-грубичко, за да не те нарани.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ами и аз се дразня на много неща, ама си трая, за разлика от вас.
И баба знае да каже "ако ме разбираш", когато сам не се разбираш.
Нвм. Ще следя темата - единствено и само, за да си докажа, че пак ще съм права.
PinkPan7her, какво не се разбирам… По постовете ти в темата се вижда ясно колко си ограничена, по-горе ти го казах. Помолих те 10 пъти да спреш да ми лафиш, ти не спря. Е това какво е? Че и си нахална. Накрая единствено и само аз ще знам кой е прав и кой не. И не мисли, че постоянно ще пиша в тази тема. По-добре следи някой приятел, когото познаваш лично, не моята тема, която осра.
Последно редактирано от lamer4e7o : 04-14-2013 на 20:55
Мъжете все си мислите, че като ви кажем нещо по-накриво, това значи да опитате пак. Не знам майките ви или филмите ви карат да разсъждавате така, но не е правилно. Особено пък любимото ми - като кажа на някое момче "имам приятел", което или значи, че имам приятел и да не ме занимава, или че нямам приятел и че го лъжа, че имам, за да не ме занимава, защото ми е досадил до Н-та степен. И тогава чувам една от двете ми най-любими реплики - "той няма да разбере" или "ама аз не съм ревнив"... значииии по-селяндурско изказване сигурно няма.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Нищо от това, което каза, не е по темата и не ме интересува какво си казвала на мъжете.
По темата - мацката не те ще.Иначе досега да е направила нещо.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Не спирайте! Не спирайте! Отивам за пуканки!
Малък, тя е твоята принцеса, тя е момичето от сънищата ти, бори се за нея, обичай я, обичай я, обичай я! Тя не ти се признава в либофф щото е много срамежлива.
Знам как ще свърши цялата работа. Ще идете заедно на купон, където ти цяла вечер ще се опитваш да я достигнеш, за да й разкриеш чувствата си. Ще чакаш диджеят да пусне блусче, за да я поканиш на танц. Но блусчето все не идва. Пред очите ти ще се появи лошото момче, което ще я свали от раз, тя ще танцува с него, а по време на блусчето той ще я обарва. После ще я отведе вкъщи и ще стори с нея това, за което ти толкова много си мечтаеш, а твоето сърце ще падне в гащите и един месец няма да можеш да дойдеш на себе си.
Всичко това, за което говоря, съм го изпитвал на гърба си. Да, и аз съм смотаняк като теб, но поне се опитвам да те предпазя да не бъдеш същия смотаняк. Жените също обичат да правят секс и въобще не им е до пикльовци, които с месеци им правят намеци, но все не им стига куража да ги поканят на среща. Лошото момче те превъхожда, защото той ще пръсне гените си в мого момичета, а ти ще си останеш сам без секс и без наследници, виещ от страдание по своята принцеса.