.
Затворена тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 184

Hybrid View

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Не може да вярвам на хора, които ми пишат само във форума. Това е абсурдно, както и нейните философски мнения.

Ако тръгна да вярвам на всеки един от форума, смятай какво ще стане…

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    С това детско мислене ще си стоиш на сухо още много години.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Аз ти казах нещо,но пак ще кажа,колкото и да не ти е приятно Казваш че ще се бориш,ама нищо не правиш,с намеци ала бала до 2020 още ще пишеш в темата и ще питаш какво да правиш и че няма да се откажеш.Като няма да се отказваш действай по активно,не само с намеци,кажи и го директно,говори с нея вече,а не само на догатки...няма какво да я чакаш,няма какво да се чудиш,ако искаш нещо повече ДЕЙСТВАЙ,а не прави намеци само,ако те е страх че ще те резне,няма смисъл просто,решавай какво искаш,да разбереш какво чувства и какво може да се получи с риска,че ако не те харесва ще спрете да си говорите или я карай на гатанки още 2 години като тогава ще ти е най-добрата приятелка и тогава и да искаш ще ти вика "не искам да си разваляме приятелството".Знам колко ти е трудно,ама ако не действаш нищо няма да стане и да не кажа,че ще стане и още по-зле !
    >>DjBelev<<

Голям фен Аватара на Ospi
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Аз ти казах нещо,но пак ще кажа,колкото и да не ти е приятно Казваш че ще се бориш,ама нищо не правиш,с намеци ала бала до 2020 още ще пишеш в темата и ще питаш какво да правиш и че няма да се откажеш.Като няма да се отказваш действай по активно,не само с намеци,кажи и го директно,говори с нея вече,а не само на догатки...няма какво да я чакаш,няма какво да се чудиш,ако искаш нещо повече ДЕЙСТВАЙ,а не прави намеци само,ако те е страх че ще те резне,няма смисъл просто,решавай какво искаш,да разбереш какво чувства и какво може да се получи с риска,че ако не те харесва ще спрете да си говорите или я карай на гатанки още 2 години като тогава ще ти е най-добрата приятелка и тогава и да искаш ще ти вика "не искам да си разваляме приятелството".Знам колко ти е трудно,ама ако не действаш нищо няма да стане и да не кажа,че ще стане и още по-зле !
    И аз това повтарям от сума ти време. Прави нещо или остани напълно разочарован. Ако те резне, ще се кефиш, че поне си опитал. И още нещо, като казваш, че няма как да вярваш на нещо, само защото е написано в форум, защо изобщо пишеш тука?

anonymous708973
    Guest
    Най-готино и плавно нещата стават именно с намеци, а не с директни неудобни разговори, ама авторът явно държи да бъде отрязан грубо.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Най-готино и плавно нещата стават именно с намеци, а не с директни неудобни разговори, ама авторът явно държи да бъде отрязан грубо.
    Тук съм много съгласна с теб. Особено ако мацката му е показала, че няма желание, той си проси студения душ. Няма по-грозно от нагъл мъж, когото режеш, а той продължава да нахалства.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Тук съм много съгласна с теб. Особено ако мацката му е показала, че няма желание, той си проси студения душ. Няма по-грозно от нагъл мъж, когото режеш, а той продължава да нахалства.
    Добави ме във Facebook и беше супер нахален, само ми пишеше, а аз само го режех и се държах лошо с него, понеже ми изглеждаше досаден и съмнителен
    Накрая се оказахме заедно на някакво парти и той дойде и ме заговори и така си говорихме няколко часа. Оказа се, че имаме доста общи теми за разговор. Разменихме си телефоните, започнахме са си пишем и да се чуваме всеки ден, той ме взимаше от даскало, ходехме по паркове, градинки и кина т.н и на Коледа 2011 ми предложи, аз разбира се казаха да, и ето, още сме заедно.
    Moral of the story: не бъдете лоши към никого в интернет пространството
    Та да се чуди вече човек полезно ли е да бъде нахален понякога или не.Все пак макар и понякога да смятате че сме много различни и ние не сме усвоили още четенето на мисли.

Относно любимите ти реплики: 'той няма да разбере" или "ама аз не съм от ревнивите" съм сигурен че 99% от тези мъже дето ти ги казват просто искат да ти се намърдат в гащите.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Някъде там
    Ospi, е все пак форумът е за това, да, но не мога да прима, че трябва да слушам всеки от тук и да се подчинявам на всеки, особено на двете дами, които не престанаха да си избиват комплексите в темата ми, въпреки че едната я помолих 10 пъти да спре да ми лафи, ама… нЕма спирка.

JoLLiE92, не казвай кой е нагъл и кой не, след като не ме познаваш лично, OK? Какво желание да ми е показала „мацката“? Я я видя на даскало, я не, в интернет същата работа. На даскало всеки ден трябва да я издирвам като куче, понеже тя не излиза от там (примерно да излезне малко на двора, все пак е 20+ градуса…). Не може да се каже, че ме е отрязала по лесния начин, но не може да се каже и другото… В момента аз въобще не си слагам никакви надежди, защото може и нищо да не стане, както казвате повечето, но все пак се мъча да постигна нещо, а вие тука, някакви си момиченца, ми лафите как нищо нямало да стане и как трябвало на мига да съм се откажел (разбираш ли…). Това, че си имате приятели, не значи, че сте хванали папата за шлифера и че трябва да си избивате комплексите в теми като моята, особено след като нямам голям опит. Опитайте се да го проумеете това и не пишете повече малоумщини в темата ми!

Сладур, не съм казала, че ти си нагъл, просто казах, че е грозно. Комплекси за избиване нямам, както и другото момиче, което се опитва да ти обясни как разсъждаваме ние жените. Повече от ясно е, че момчетата/мъжете не ни разбирате понякога и ние сме ти от много по-голяма полза, отколкото момчетата, които от мъжка солидарност се опитват да ти дадат някакви напразни надежди.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

anonymous708973
    Guest
    На 100% съгласна за напразните надежди.

Готин, айде посочи ми какъв комплекс избивам тук? Просто съм солидарна към мацката, защото и мен са ме сваляли неразбиращи от дума господа.

Град
    Някъде там
    Това, че ме храниш по тоя начин и ме наричате иронично с епитети като „сладур“ и „готин“, означава колко ограничени сте. Комплексите са след това… ако ме разбирате. ;]

Аз пък се опитвам да ти го обясня по-леко, за да не изнервиш мацката и да те нареди мъжката и после неизбежното "всички жени сте курви" или "не знаете какво искате". И в интерес на истината се подразних от заглавието на темата ти, че е "супер нетактична", а момичето най-вероятно точно не те е отрязала по-грубичко, за да не те нарани.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Някъде там
    Ами и аз се дразня на много неща, ама си трая, за разлика от вас.

anonymous708973
    Guest
    И баба знае да каже "ако ме разбираш", когато сам не се разбираш.
    Нвм. Ще следя темата - единствено и само, за да си докажа, че пак ще съм права.

Град
    Някъде там
    PinkPan7her, какво не се разбирам… По постовете ти в темата се вижда ясно колко си ограничена, по-горе ти го казах. Помолих те 10 пъти да спреш да ми лафиш, ти не спря. Е това какво е? Че и си нахална. Накрая единствено и само аз ще знам кой е прав и кой не. И не мисли, че постоянно ще пиша в тази тема. По-добре следи някой приятел, когото познаваш лично, не моята тема, която осра.
    Последно редактирано от lamer4e7o : 04-14-2013 на 20:55

Мъжете все си мислите, че като ви кажем нещо по-накриво, това значи да опитате пак. Не знам майките ви или филмите ви карат да разсъждавате така, но не е правилно. Особено пък любимото ми - като кажа на някое момче "имам приятел", което или значи, че имам приятел и да не ме занимава, или че нямам приятел и че го лъжа, че имам, за да не ме занимава, защото ми е досадил до Н-та степен. И тогава чувам една от двете ми най-любими реплики - "той няма да разбере" или "ама аз не съм ревнив"... значииии по-селяндурско изказване сигурно няма.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Някъде там
    Нищо от това, което каза, не е по темата и не ме интересува какво си казвала на мъжете.

По темата - мацката не те ще. Иначе досега да е направила нещо.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Не спирайте! Не спирайте! Отивам за пуканки!

Малък, тя е твоята принцеса, тя е момичето от сънищата ти, бори се за нея, обичай я, обичай я, обичай я! Тя не ти се признава в либофф щото е много срамежлива.
    Знам как ще свърши цялата работа. Ще идете заедно на купон, където ти цяла вечер ще се опитваш да я достигнеш, за да й разкриеш чувствата си. Ще чакаш диджеят да пусне блусче, за да я поканиш на танц. Но блусчето все не идва. Пред очите ти ще се появи лошото момче, което ще я свали от раз, тя ще танцува с него, а по време на блусчето той ще я обарва. После ще я отведе вкъщи и ще стори с нея това, за което ти толкова много си мечтаеш, а твоето сърце ще падне в гащите и един месец няма да можеш да дойдеш на себе си.
    Всичко това, за което говоря, съм го изпитвал на гърба си. Да, и аз съм смотаняк като теб, но поне се опитвам да те предпазя да не бъдеш същия смотаняк. Жените също обичат да правят секс и въобще не им е до пикльовци, които с месеци им правят намеци, но все не им стига куража да ги поканят на среща. Лошото момче те превъхожда, защото той ще пръсне гените си в мого момичета, а ти ще си останеш сам без секс и без наследници, виещ от страдание по своята принцеса.

Град
    Някъде там
    gabe, прочете ли изобщо повечето мои постове от темата или лафиш, колкото да има нещо написано?

В случая не става дума нито за секс, нито за купонче, нито за някакви блусчета и т.н. Още повече пък за някакво лошо момче, след като тя дори междучасията не излиза от училище и е доста срамежлива. Много сте ми забавни като започнете да приказвате като някой циркаджии подобни селски лафове.

Нищо не знаеш как ще завърши, нито пък аз, но това, което написа, е пълна глупост (с тоя купон, с това „лошо момче“ и т.н.). Прекалено много романтични филми си изгледал, ми се струва.

Голям фен Аватара на Ospi
    Наместо да слушаш кой кви комплекси избивал, обърни внимание на "направи нещо по въпроса" частта.

Град
    Някъде там
    Добре, шефе.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    От доста време следя темата.Познаваме се с теб,преди дадох мнение,сега отново мисля да го направя.Грешиш,дори ужасно много.Вслучая няма да защитя момичетата от солидарност,а защото намирам казаното за много вярно.Ти искаш позитивни и мотивиращи съвети,които да държат илюзията ти жива,но понякога от истината боли.На нас хората,понякога ни се иска нещата да не стоят просто така,а иначе,ако разбираш какво ти казвам.Толкова сме заслепени,че си въобразяваме и внушаваме някои неща,доста далеч от реалността.Мисля,че точно в женската аудитория трябва да се вслушаш,тук си за съвети и коментари от двете естества,едни които ще те окуражат,другите ще разбият всичките ти надежди,но понякога има смисъл да видиш мнението на някой необвързан със случая.Който като страничен наблюдател би могъл да ти даде по обективно мнение.Момичето може и да е срамежливо,аз също съм в такова отношение,но когато харесвам някой едва ли ще му пиша по 3 реда вечер,колкото да убивам време и да се правя на приятно разсеяна щом става дума да имам шанса да се срещна с него наживо.Чисто и просто нещата не са така както на теб ти се иска,хубаво ще е да помислиш върху това и да стиснеш зъби ,ако ти откаже.Просто си имай едно наум и не си давай напразни надежди.
    Последно редактирано от balu4ka : 04-15-2013 на 14:53
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Някъде там
    Не си пишем по три реда, а си пишем с часове. Но не мисля да пиша повече в тази тема и се надявам скоро да бъде заключена.

Според мен ти мислят единствено доброто момичетата и са прави, но ако се опариш веднъж ще се научиш и ще си вземеш поука. Няма защо да се нервиш, просто отстрани погледнато изглежда много трудно да имаш шанс с нея. Нямаш много време до май месец и предполагам се чувстваш притиснат. Казвай до къде сте стигнали, какво правиш, как реагира, запозна ли се с нейните приятелки и т.н.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си