.
Резултати от 151 до 175 от общо 184

Threaded View

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там

Wink Супер нетактична или… ?

Здравейте на всички. От няколко месеца „свалям“ едно момиче от даскало, от съседния клас (12-и). Няма да я описвам външно, само ще кажа, че е много ученолюбива, точна, „пекана“ (както се казва) и т.н. Пишем си всяка вечер, а в училище все още не сме стигнали до някакъв разговор, освен по едно „здрасти“, защото явно и тя е малко срамежлива, но няма значение… Явно и затова щеше да му дойде реда, докато тази вечер от едното нищо ми написа, че ме приемала като приятел и т.н. Не мога да опиша думите ѝ, затова ще ви постна няколко снимки, за да видите какво ми написа тази вечер:

Малко след това ми написа, че, цитирам: „Досега с теб допуснах само една грешка“ и след това като я попитах каква е, тя ми каза това:

Това да не би да е някакъв нов начин за свалки от срамежливо момиче или просто ме отряза по-болезнения начин, като сметнем и че е супер нетактична? Направих темата, за да иЗкажете вашето мнение какво е. Не искам да ме утешавате като първолак или нещо подобно… За вас какво означават нейните думи? ^^
    Последно редактирано от lamer4e7o : 03-24-2013 на 21:34 Причина: Правописна грешка.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си