- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Супер нетактична или… ?
Според мен иска по някакъв по-лек начин да ти намекне, че си и само приятел и иска да останете така![]()
Сега разбрах,че автора върви по заблудена любов на някоя принцеса...
Пич... не се занимавай с тази работа...
Аз 5 години от живота си провалих заради това.
Хахаха, пич, е това ми хареса. Влюбен до уши, пък не ставало въпрос за секс. Ясно ни е на всички, искаш да я изчукаш, и те е яд, че не ти обръща достатъчно внимание. Ти какво, да не се опитваш да ни убедиш, че ще стоиш на сухо до сватбата и до тогава ще й подаряаш всеки ден букети от рози и ще й сваляш звезди от небето.
Съвсем скоро ще се убедиш в правотата на моите думи. Ще я видиш хваната за ръка с някое друго момче, или по-лошо, ще я видиш как друго момче я обарва, или още по-лошо, ще видиш как я оправя в клозета на училището. Точно тези срамежливите стават лесно плячка, защото нямат опит в общуването с момчета и е много лесно да им влезеш под кожата.
Не, честно, наистина не мисля, че е това.
Не е по причината на Джоли...
Ако приятелка ми каже "запознай ме с някой готин пич" - веднага ще се израдвам дори да своднича.
Обаче каже ли ми го момче... гадно е. Като се замисля, най-лесно обяснимата причина за това е, че ми е някво неестествено... все едно той не може да си свърши работата, та я върша аз.
^Аз точно това казах.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Заключва се по желание на автора