.
Затворена тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 184 от общо 184
    Romero :}
    Guest
    Според мен иска по някакъв по-лек начин да ти намекне, че си и само приятел и иска да останете така

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Направо се разтреперах дай си адреса, посерко и може да се видим
    Ей душикчи кво се правите на изверги , че аз да не дода :Д

Мега фен
    Сега разбрах,че автора върви по заблудена любов на някоя принцеса...
    Пич... не се занимавай с тази работа...
    Аз 5 години от живота си провалих заради това.

Хахаха, пич, е това ми хареса. Влюбен до уши, пък не ставало въпрос за секс. Ясно ни е на всички, искаш да я изчукаш, и те е яд, че не ти обръща достатъчно внимание. Ти какво, да не се опитваш да ни убедиш, че ще стоиш на сухо до сватбата и до тогава ще й подаряаш всеки ден букети от рози и ще й сваляш звезди от небето.
    Съвсем скоро ще се убедиш в правотата на моите думи. Ще я видиш хваната за ръка с някое друго момче, или по-лошо, ще я видиш как друго момче я обарва, или още по-лошо, ще видиш как я оправя в клозета на училището. Точно тези срамежливите стават лесно плячка, защото нямат опит в общуването с момчета и е много лесно да им влезеш под кожата.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Аз знам,аз знам. На това му се вика накърнено его.Хем ме боли,хем ме сърби.Не ме кефи пича нещо обаче пък не ме кефи и да гледам как се зарибява с приятелките ми.Всъщност може би и това е една от причините т.нар. лоши момчета да са толкова вървежни сред някои жени.Защото както се казваше в оня виц често им е през гащите на къде ти гледа китката.
    Не, честно, наистина не мисля, че е това.
    Не е по причината на Джоли...

Ако приятелка ми каже "запознай ме с някой готин пич" - веднага ще се израдвам дори да своднича.
    Обаче каже ли ми го момче... гадно е. Като се замисля, най-лесно обяснимата причина за това е, че ми е някво неестествено... все едно той не може да си свърши работата, та я върша аз.

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Направо се разтреперах дай си адреса, посерко и може да се видим
    От Горна Оряховица съм, адреси не давам. Предпочитам проблемите да ги решавам на улицата, не в нас. ;]

Като не знаете кой какъв е, не хранете пред компютрите. Големи рейнджъри се извъдихте.
    Последно редактирано от lamer4e7o : 04-16-2013 на 21:12

^Аз точно това казах.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от gabe Виж мнението
    Хахаха, пич, е това ми хареса. Влюбен до уши, пък не ставало въпрос за секс. Ясно ни е на всички, искаш да я изчукаш, и те е яд, че не ти обръща достатъчно внимание. Ти какво, да не се опитваш да ни убедиш, че ще стоиш на сухо до сватбата и до тогава ще й подаряаш всеки ден букети от рози и ще й сваляш звезди от небето.
    Съвсем скоро ще се убедиш в правотата на моите думи. Ще я видиш хваната за ръка с някое друго момче, или по-лошо, ще я видиш как друго момче я обарва, или още по-лошо, ще видиш как я оправя в клозета на училището. Точно тези срамежливите стават лесно плячка, защото нямат опит в общуването с момчета и е много лесно да им влезеш под кожата.
    Ми за момента никой не ти говори за секс, да. Нищо не ти е ясно, ама нищо. И още повече, че не ме е яд, просто направих темата с друга цел, а вие я обърнахте на битак.

Ще ти кажа, ако я видя с някой друг, спокойно.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Заключва се по желание на автора

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си