- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Супер нетактична или… ?
И аз мисля,че го има варианта да те нарича приятел или да отклонява срещите ви,както и да не ти пише първа от срамежливост. Все пак ти си пишеш с нея,а не ние и поне би трябвало да си разбрал неща като доколко е срамежлива(още повече и в училище се засичате) и до каква степен вярва в съществуването на приятелство между момче и момиче и евентуалното му преобразуване.Та ако е наистина по-срамежлива просто трябва да действаш по дейно и за предпочитане на живо,защото в чата за много неща са ти вързани ръцете.Пък и даже наистина да те приема само като приятел имаш няколко варианта.Може да и признаеш и тя евентуално да се отдръпне.Или пък да ти обясни,че не споделя чувствата ти и ти да се отдръпнеш.Може и да си останете приятели.А може и да си действаш без значение какво ти се говори рискувайки да я отблъснеш.Разбери дали не си харесва някой друг или направо дали не е обвързана.Ходи и я заговаряй в училището.Шегувай се с нея.Ако е податлива може да включиш и действия.Ако премахнеш срама си е още по-добре.Направи така че компанията и или приятелката и, с която движи в главата ти изобщо да не съществуват въпреки,че е малко трудно.А може дори и да ги включиш в играта така че даже без да искат да ти помагат.Покани я някъде или пък ако не е от тези дето изобщо не ходят по купони по заведения разбери някакси някой път къде ще ходи и кога.Отиди там уж случайно и уж случайно я засечи.По възможност седни на някоя по близка маса до тяхната или направо при тях ако имаш познати и приятели сред компанията и Чукни се с нея някои и друг път,че и повече ако си на тяхната маса.Покания я на танц,поздрави я с песен и т.н. и т.н.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Сега ще си противоречим ли?
Точно пък аз като малко по-срамежлив на моменти и още много по-срамежлив някога мога да го гарантирам със себе си. И сега ще кажеш,че това може би да бъде само при момчетата/мъжете. Ами не, само един куп теми съм прочел от типа:"Аз го харесвам,но му казах,че не е така,защото ме е срам и може той или другите да ми се смеят" Пък и си представи,че като я покани на кафе в главата и изниква някаква подобна случка. Поканиха ме веднъж преди години на кафе едно момиче дето все още си мисля,че ме харесваше и приятелките и.Приятелката и постоянно натъртваше как искала да ходя на кафе с тях и ето,че станало.Нямах никакъв проблем с разговорите и бъзиците с това момиче въпреки,че тогава бях влюбен в друго,което и аз не знам защо тогава се стараех да не нараня пък тя после нарани мен.Нищо за урок да ми е.Та отидохме с другото момиче на кафе даже и през целият път си ходихме прегърнати и се бъзикахме.Отидохме в кафето и там какво стана като запецнах няколко думи казах за през цялото време.Дойдоха някакви с една кола.Седнаха на съседната маса.Повечето отидоха нещо при тях,а аз си стоях на мястото и постоянно една седеше при мен да не ме оставят сам.После се разотидохме.Това момиче всеки ден не пропускаше да ме заговори като ме види.След тази случка една седмица в училището ме подминаваше като пътен знак забола поглед в земята,докато един ден не я спрях и не и казах:"Аз май в кафето малко се поизложих.",а тя ми отвърна:"Не,всъщност аз се изложих."След този разговор си продължихме отношенията както преди.Та представи си ако момичето вдействителност е по-срамежливо може точно такива сценарии за излагане пред момчето постоянно да и се въртят в главата или пък да не може поради семейни причини.Не казвам,че е така,но...варианта си го има.А да, и скоро едно момиче искаше да се запознае с братовчед ми много, а сега едвали не иска иниациативата да е само негова често пъти
И с теб ли ще си противоречим![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-07-2013 на 09:24
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Авторът е писал, че са 12ти клас, това прави 18-19 годишни. Това, което ти описа е присъщо на 6-7-8 клас. На по 19 да са и да са чак такива случаи, трябва да са расли в някое затънтено село.
Погледна ли снимките от първия му пост? Момичето въобще не се срамува, а тактично му отказва, наблягайки силно на "ПРИЯТЕЛ".
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Изненада,но при онази случка и аз бях 12ти клас е вярно,че момичето беше 8ми,но чак пък да съм расъл в саксия въпреки,че не бях от най-отворените.А постовете на снимките определено ги прочетох и пак си държа на същото.Как ли ще го нарече момиче,което не иска да се издава по друг начин?
![]()
Е, хубаво, давайте си надежди като ви е мерак. Изредихме се бая момичета да обясним, че я няма тази опция, ама не вярвате. Надеждата умира последна все пак.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Точно.
Дори няма да чета чаршафите.
Срамежлива била... ако е толкова срамежлива и въпреки това го харесва, щеше да приеме. Какво е това мислене дали иска да излязат? о.О
Аз ако съм мъж и поканя някоя, при което тя ми каже "ще си помисля" и НЕ се шегува, веднага ще й кажа да не си прави труда. Как ли пък няма да допусна да ме постави в толкова неизгодна за мен ситуация, в която АЗ трябва да докажа на принцесата, че заслужавам нейното внимание и време. Хах.
Ами нали все пак се мъча да ѝ направя добро впечатление и я оставих да си помисли малко… Но няма да я чакам една година, да не си помислите… Просто се опитвам да ѝ направя възможно най-доброто впечатление, за да излезем и тогава вече да действам…
ShtrudeL, мерси и за твоето мнение!![]()
Да, да знаем тия приказки от 1001 нощ на мацки дето като теб разправят как щели да кажат на някого да не си прави труда,но реално се скъсват да му търчат по задника после. И понеже нещо ме кара да си мисля,че тези чаршафи,които няма да ги четеш са моите мога да ти кажам,че ама грам не ме интересува.Не си прави труда да го съобщаваш повече.Ако имаш нещо да ми казваш ми го казвай директрно,ако трябва дори на ЛС дори и да си теглим по една, а не ми пускай разни подхвърлянки и после да зачезваш. И без това имам нужда да си изкарам върху някого "хубавото" настроение. Отделен въпрос е че преди да проимаш гадже едни ги банташе, а сега съвсем други.В общи линии сегашното ти мислене ми допадапа малко повечко от предишното с леки изключения.Ако си готова на разправии с мен действай.Ако не не ми подхвърляй подличко по някое изреченийце с надеждичката да ме обидиш. Става ли?![]()
дам.Ако е срамежлива, няма да му пише първа - да. Но това, че му казва, че го има като приятел, говори, че не иска да е с него.
Както казах - няма химия явно.
п.с. за кучката - не говоря за теб, че ти си я нарекъл така, но като ви отрежем, изведнъж ставаме кучки, които не знаят какво искат и нямат вкус.Момичето напротив - точно тактично ти е обяснило, че не те харесва, но още не се е родил мъж, който да разбира от намеци.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more