.
Резултати от 1 до 25 от общо 184

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Това само мъжко може да го сътвори като вариант. Няма такова нещо, момци, примирете се.
    Сега ще си противоречим ли?

Точно пък аз като малко по-срамежлив на моменти и още много по-срамежлив някога мога да го гарантирам със себе си. И сега ще кажеш,че това може би да бъде само при момчетата/мъжете. Ами не, само един куп теми съм прочел от типа:"Аз го харесвам,но му казах,че не е така,защото ме е срам и може той или другите да ми се смеят" Пък и си представи,че като я покани на кафе в главата и изниква някаква подобна случка. Поканиха ме веднъж преди години на кафе едно момиче дето все още си мисля,че ме харесваше и приятелките и.Приятелката и постоянно натъртваше как искала да ходя на кафе с тях и ето,че станало.Нямах никакъв проблем с разговорите и бъзиците с това момиче въпреки,че тогава бях влюбен в друго,което и аз не знам защо тогава се стараех да не нараня пък тя после нарани мен.Нищо за урок да ми е.Та отидохме с другото момиче на кафе даже и през целият път си ходихме прегърнати и се бъзикахме.Отидохме в кафето и там какво стана като запецнах няколко думи казах за през цялото време.Дойдоха някакви с една кола.Седнаха на съседната маса.Повечето отидоха нещо при тях,а аз си стоях на мястото и постоянно една седеше при мен да не ме оставят сам.После се разотидохме.Това момиче всеки ден не пропускаше да ме заговори като ме види.След тази случка една седмица в училището ме подминаваше като пътен знак забола поглед в земята,докато един ден не я спрях и не и казах:"Аз май в кафето малко се поизложих.",а тя ми отвърна:"Не,всъщност аз се изложих."След този разговор си продължихме отношенията както преди.Та представи си ако момичето вдействителност е по-срамежливо може точно такива сценарии за излагане пред момчето постоянно да и се въртят в главата или пък да не може поради семейни причини.Не казвам,че е така,но...варианта си го има.А да, и скоро едно момиче искаше да се запознае с братовчед ми много, а сега едвали не иска иниациативата да е само негова често пъти

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Yup, обаче им е по-лесно да се самозаблуждават, че са неустоими..
    И с теб ли ще си противоречим
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-07-2013 на 10:24
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си