- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Супер нетактична или… ?
Сега ще си противоречим ли?
Точно пък аз като малко по-срамежлив на моменти и още много по-срамежлив някога мога да го гарантирам със себе си. И сега ще кажеш,че това може би да бъде само при момчетата/мъжете. Ами не, само един куп теми съм прочел от типа:"Аз го харесвам,но му казах,че не е така,защото ме е срам и може той или другите да ми се смеят" Пък и си представи,че като я покани на кафе в главата и изниква някаква подобна случка. Поканиха ме веднъж преди години на кафе едно момиче дето все още си мисля,че ме харесваше и приятелките и.Приятелката и постоянно натъртваше как искала да ходя на кафе с тях и ето,че станало.Нямах никакъв проблем с разговорите и бъзиците с това момиче въпреки,че тогава бях влюбен в друго,което и аз не знам защо тогава се стараех да не нараня пък тя после нарани мен.Нищо за урок да ми е.Та отидохме с другото момиче на кафе даже и през целият път си ходихме прегърнати и се бъзикахме.Отидохме в кафето и там какво стана като запецнах няколко думи казах за през цялото време.Дойдоха някакви с една кола.Седнаха на съседната маса.Повечето отидоха нещо при тях,а аз си стоях на мястото и постоянно една седеше при мен да не ме оставят сам.После се разотидохме.Това момиче всеки ден не пропускаше да ме заговори като ме види.След тази случка една седмица в училището ме подминаваше като пътен знак забола поглед в земята,докато един ден не я спрях и не и казах:"Аз май в кафето малко се поизложих.",а тя ми отвърна:"Не,всъщност аз се изложих."След този разговор си продължихме отношенията както преди.Та представи си ако момичето вдействителност е по-срамежливо може точно такива сценарии за излагане пред момчето постоянно да и се въртят в главата или пък да не може поради семейни причини.Не казвам,че е така,но...варианта си го има.А да, и скоро едно момиче искаше да се запознае с братовчед ми много, а сега едвали не иска иниациативата да е само негова често пъти
И с теб ли ще си противоречим![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-07-2013 на 10:24
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!