.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 184

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Авторът е писал, че са 12ти клас, това прави 18-19 годишни. Това, което ти описа е присъщо на 6-7-8 клас. На по 19 да са и да са чак такива случаи, трябва да са расли в някое затънтено село.

Погледна ли снимките от първия му пост? Момичето въобще не се срамува, а тактично му отказва, наблягайки силно на "ПРИЯТЕЛ".
    Изненада,но при онази случка и аз бях 12ти клас е вярно,че момичето беше 8ми,но чак пък да съм расъл в саксия въпреки,че не бях от най-отворените. А постовете на снимките определено ги прочетох и пак си държа на същото.Как ли ще го нарече момиче,което не иска да се издава по друг начин?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Е, хубаво, давайте си надежди като ви е мерак. Изредихме се бая момичета да обясним, че я няма тази опция, ама не вярвате. Надеждата умира последна все пак.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Е, хубаво, давайте си надежди като ви е мерак. Изредихме се бая момичета да обясним, че я няма тази опция, ама не вярвате. Надеждата умира последна все пак.
    Е,защо пък ако момчето толкова му е мерак да не му дадем малко надеждица.Пък той ще си реши какво да прави.Отделен въпрос,че все повече се наглеждам на момичета/жени дето едно говорят,второ мислят, а трето вършат.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си