Офф, олеле, случва се това, което често се е случвало и на мен (и ще ми се случва). Ти си влюбен в мечтите си и в измислената си представа за отсрещния човек. Няма как да си изградиш представа за някой и дали става за твое гадже само от писаници по скайп. Физически контакт трябва. Не знам кой от вас е по-срамежливият, но щом като се притесняваш да я дръпнеш настрана когато е с приятелките си, те прави да изглеждаш неуверен в нейните очи, и тя няма как да те хареса. Напротив, смело, докато се държат и се хихикат на женските си глупости, прегръщаш я през рамото и с най-уверения глас, който имаш, й казваш "ела за малко нещо да те питам". Ще направиш впечатление. И помни, това е само първата преграда.
Втората, и далеч по-важна, е ако не си допаднете сексуално. Много от жените са пълни дървета в леглото. Ако и тази се окаже такава, в рамките на няколко секунди ще развенчае митовете, които си изградил за нея. Без значение дали и двамата сте дебютанти, ако през цялото време стои панирана като пън и не влага поне малко чувство и желание, ще й биеш дузпата без да се усетиш колко бързо.
Ако е срамежлива, няма да му пише първа - да
Огромна грешка. Срамежливите хора набират смелост, когато са вкъщи пред скайпа. Няма го стресът от това да трябва да действаш бързо и на момента.