Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Точно.

Дори няма да чета чаршафите.
Срамежлива била... ако е толкова срамежлива и въпреки това го харесва, щеше да приеме. Какво е това мислене дали иска да излязат? о.О

Аз ако съм мъж и поканя някоя, при което тя ми каже "ще си помисля" и НЕ се шегува, веднага ще й кажа да не си прави труда. Как ли пък няма да допусна да ме постави в толкова неизгодна за мен ситуация, в която АЗ трябва да докажа на принцесата, че заслужавам нейното внимание и време. Хах.
Да, да знаем тия приказки от 1001 нощ на мацки дето като теб разправят как щели да кажат на някого да не си прави труда,но реално се скъсват да му търчат по задника после. И понеже нещо ме кара да си мисля,че тези чаршафи,които няма да ги четеш са моите мога да ти кажам,че ама грам не ме интересува.Не си прави труда да го съобщаваш повече.Ако имаш нещо да ми казваш ми го казвай директрно,ако трябва дори на ЛС дори и да си теглим по една, а не ми пускай разни подхвърлянки и после да зачезваш. И без това имам нужда да си изкарам върху някого "хубавото" настроение. Отделен въпрос е че преди да проимаш гадже едни ги банташе, а сега съвсем други.В общи линии сегашното ти мислене ми допадапа малко повечко от предишното с леки изключения.Ако си готова на разправии с мен действай.Ако не не ми подхвърляй подличко по някое изреченийце с надеждичката да ме обидиш. Става ли?