.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 184

Hybrid View

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Намираш мнението на PinkPan7her за абсурдно само защото по никакъв начин не съвпада с твоето.
    Аз пък, от гледната точка на страничен и обективен наблюдател, смятам, че е права. Все си мисля, че за толкова време, ако наистина имаше някакви по-особени чувства и намерения към теб, е щяло да си проличи. А фактът, че избягва подобни теми на разговор и тактично се опитва да отклони срещатата ви, е доста красноречив за нейното отношение.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Зайче..
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Намираш мнението на PinkPan7her за абсурдно само защото по никакъв начин не съвпада с твоето.
    Аз пък, от гледната точка на страничен и обективен наблюдател, смятам, че е права. Все си мисля, че за толкова време, ако наистина имаше някакви по-особени чувства и намерения към теб, е щяло да си проличи. А фактът, че избягва подобни теми на разговор и тактично се опитва да отклони срещатата ви, е доста красноречив за нейното отношение.
    +1
    тва, че на теб не ти отърва не значи, че задължително мнението е грешно. особено в този случай.
    много пъти съм била в такава ситуация и направо съм се чудела как по най-деликатен начин да обясня на момчето да не ме занимава и повярвай хич не е приятно това, особено ако да си груба е изключен вариант, поради еди си какви причини.. ;д
    http://ask.fm/iwwkaa

Голям фен Аватара на Ospi
    Ама и вие сега му влизате с идейките, че няма шанс с нея. Не това е проблема, ами че той самия не рискува и така само чака и чака... Да пробва, може и да му се радва пък.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си