Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
Аз ти казах нещо,но пак ще кажа,колкото и да не ти е приятно Казваш че ще се бориш,ама нищо не правиш,с намеци ала бала до 2020 още ще пишеш в темата и ще питаш какво да правиш и че няма да се откажеш.Като няма да се отказваш действай по активно,не само с намеци,кажи и го директно,говори с нея вече,а не само на догатки...няма какво да я чакаш,няма какво да се чудиш,ако искаш нещо повече ДЕЙСТВАЙ,а не прави намеци само,ако те е страх че ще те резне,няма смисъл просто,решавай какво искаш,да разбереш какво чувства и какво може да се получи с риска,че ако не те харесва ще спрете да си говорите или я карай на гатанки още 2 години като тогава ще ти е най-добрата приятелка и тогава и да искаш ще ти вика "не искам да си разваляме приятелството".Знам колко ти е трудно,ама ако не действаш нищо няма да стане и да не кажа,че ще стане и още по-зле !
И аз това повтарям от сума ти време. Прави нещо или остани напълно разочарован. Ако те резне, ще се кефиш, че поне си опитал. И още нещо, като казваш, че няма как да вярваш на нещо, само защото е написано в форум, защо изобщо пишеш тука?