.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 184

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Най-готино и плавно нещата стават именно с намеци, а не с директни неудобни разговори, ама авторът явно държи да бъде отрязан грубо.
    Тук съм много съгласна с теб. Особено ако мацката му е показала, че няма желание, той си проси студения душ. Няма по-грозно от нагъл мъж, когото режеш, а той продължава да нахалства.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Тук съм много съгласна с теб. Особено ако мацката му е показала, че няма желание, той си проси студения душ. Няма по-грозно от нагъл мъж, когото режеш, а той продължава да нахалства.
    Добави ме във Facebook и беше супер нахален, само ми пишеше, а аз само го режех и се държах лошо с него, понеже ми изглеждаше досаден и съмнителен
    Накрая се оказахме заедно на някакво парти и той дойде и ме заговори и така си говорихме няколко часа. Оказа се, че имаме доста общи теми за разговор. Разменихме си телефоните, започнахме са си пишем и да се чуваме всеки ден, той ме взимаше от даскало, ходехме по паркове, градинки и кина т.н и на Коледа 2011 ми предложи, аз разбира се казаха да, и ето, още сме заедно.
    Moral of the story: не бъдете лоши към никого в интернет пространството
    Та да се чуди вече човек полезно ли е да бъде нахален понякога или не.Все пак макар и понякога да смятате че сме много различни и ние не сме усвоили още четенето на мисли.

Относно любимите ти реплики: 'той няма да разбере" или "ама аз не съм от ревнивите" съм сигурен че 99% от тези мъже дето ти ги казват просто искат да ти се намърдат в гащите.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си