Ospi, е все пак форумът е за това, да, но не мога да прима, че трябва да слушам всеки от тук и да се подчинявам на всеки, особено на двете дами, които не престанаха да си избиват комплексите в темата ми, въпреки че едната я помолих 10 пъти да спре да ми лафи, ама… нЕма спирка.
JoLLiE92, не казвай кой е нагъл и кой не, след като не ме познаваш лично, OK? Какво желание да ми е показала „мацката“? Я я видя на даскало, я не, в интернет същата работа. На даскало всеки ден трябва да я издирвам като куче, понеже тя не излиза от там (примерно да излезне малко на двора, все пак е 20+ градуса…). Не може да се каже, че ме е отрязала по лесния начин, но не може да се каже и другото… В момента аз въобще не си слагам никакви надежди, защото може и нищо да не стане, както казвате повечето, но все пак се мъча да постигна нещо, а вие тука, някакви си момиченца, ми лафите как нищо нямало да стане и как трябвало на мига да съм се откажел (разбираш ли…). Това, че си имате приятели, не значи, че сте хванали папата за шлифера и че трябва да си избивате комплексите в теми като моята, особено след като нямам голям опит. Опитайте се да го проумеете това и не пишете повече малоумщини в темата ми!