От доста време следя темата.Познаваме се с теб,преди дадох мнение,сега отново мисля да го направя.Грешиш,дори ужасно много.Вслучая няма да защитя момичетата от солидарност,а защото намирам казаното за много вярно.Ти искаш позитивни и мотивиращи съвети,които да държат илюзията ти жива,но понякога от истината боли.На нас хората,понякога ни се иска нещата да не стоят просто така,а иначе,ако разбираш какво ти казвам.Толкова сме заслепени,че си въобразяваме и внушаваме някои неща,доста далеч от реалността.Мисля,че точно в женската аудитория трябва да се вслушаш,тук си за съвети и коментари от двете естества,едни които ще те окуражат,другите ще разбият всичките ти надежди,но понякога има смисъл да видиш мнението на някой необвързан със случая.Който като страничен наблюдател би могъл да ти даде по обективно мнение.Момичето може и да е срамежливо,аз също съм в такова отношение,но когато харесвам някой едва ли ще му пиша по 3 реда вечер,колкото да убивам време и да се правя на приятно разсеяна щом става дума да имам шанса да се срещна с него наживо.Чисто и просто нещата не са така както на теб ти се иска,хубаво ще е да помислиш върху това и да стиснеш зъби ,ако ти откаже.Просто си имай едно наум и не си давай напразни надежди.
Последно редактирано от balu4ka : 04-15-2013 на 14:53