- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Супер нетактична или… ?
gabe, прочете ли изобщо повечето мои постове от темата или лафиш, колкото да има нещо написано?
В случая не става дума нито за секс, нито за купонче, нито за някакви блусчета и т.н. Още повече пък за някакво лошо момче, след като тя дори междучасията не излиза от училище и е доста срамежлива. Много сте ми забавни като започнете да приказвате като някой циркаджии подобни селски лафове.
Нищо не знаеш как ще завърши, нито пък аз, но това, което написа, е пълна глупост (с тоя купон, с това „лошо момче“ и т.н.). Прекалено много романтични филми си изгледал, ми се струва.![]()
Наместо да слушаш кой кви комплекси избивал, обърни внимание на "направи нещо по въпроса" частта.
От доста време следя темата.Познаваме се с теб,преди дадох мнение,сега отново мисля да го направя.Грешиш,дори ужасно много.Вслучая няма да защитя момичетата от солидарност,а защото намирам казаното за много вярно.Ти искаш позитивни и мотивиращи съвети,които да държат илюзията ти жива,но понякога от истината боли.На нас хората,понякога ни се иска нещата да не стоят просто така,а иначе,ако разбираш какво ти казвам.Толкова сме заслепени,че си въобразяваме и внушаваме някои неща,доста далеч от реалността.Мисля,че точно в женската аудитория трябва да се вслушаш,тук си за съвети и коментари от двете естества,едни които ще те окуражат,другите ще разбият всичките ти надежди,но понякога има смисъл да видиш мнението на някой необвързан със случая.Който като страничен наблюдател би могъл да ти даде по обективно мнение.Момичето може и да е срамежливо,аз също съм в такова отношение,но когато харесвам някой едва ли ще му пиша по 3 реда вечер,колкото да убивам време и да се правя на приятно разсеяна щом става дума да имам шанса да се срещна с него наживо.Чисто и просто нещата не са така както на теб ти се иска,хубаво ще е да помислиш върху това и да стиснеш зъби ,ако ти откаже.Просто си имай едно наум и не си давай напразни надежди.
Последно редактирано от balu4ka : 04-15-2013 на 14:53
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Не си пишем по три реда, а си пишем с часове. Но не мисля да пиша повече в тази тема и се надявам скоро да бъде заключена.
Според мен ти мислят единствено доброто момичетата и са прави, но ако се опариш веднъж ще се научиш и ще си вземеш поука. Няма защо да се нервиш, просто отстрани погледнато изглежда много трудно да имаш шанс с нея. Нямаш много време до май месец и предполагам се чувстваш притиснат. Казвай до къде сте стигнали, какво правиш, как реагира, запозна ли се с нейните приятелки и т.н.
Защо да казвам, като тия момиченца отново ще започнат да си избиват комплексите в моята тема и да ми лафят как трябвало на мига да съм я оставил. Нищо повече няма да пиша в тази тема.
^Никой не си избива комплексите,всеки се опитва да даде мнението си и да ти бъде полезен с нещо.От теб зависи дали ще се вслушаш,дали ще си отвориш очите или ще си караш по твоята.![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ти избираш в крайна сметка, какво ще правиш, но с нищо няма да ти помогне в момента да спориш с тях. Ще говориш с нея довечера нали? Още ли избягва намеците ти?
За какво да ѝ говоря, като ще влезне във FB и ще започне да ми лафи само за даскало… Не съм си писал с нея от петък, защото явно е била някъде през тия хубави почивни дни и не можах да я открия никъде.
balu4ka, никой не говореше за теб.![]()
Комплекси нямам пак ти казвам, но осъзнавам, че трябва сам да го решиш, за да се откажеш от момичето и ние тука може да си лафим до догодина, но това няма въобще да те накара да го направиш. Знам, защото и аз съм такава. Като си харесам някого, приятелките ми като кажат "тоя не е за тебе" и нямаме си ги такиватрябва аз сама да го реша, той да направи нещо, с което да ме откаже от себе си.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ама аз пак ти казвам: Ако ми бяхте приятели в реалния живот, можеше и да ви послушам, ама ние нито се познаваме, нито нищо, просто си лафим в някакъв форум…
Иначе като нямаш комплекси, поне не иронизирай обръщенията, които използваш към мен! Така ще докажеш, че наистина нямаш.![]()
Та да се чуди вече човек полезно ли е да бъде нахален понякога или не.Все пак макар и понякога да смятате че сме много различни и ние не сме усвоили още четенето на мисли.Добави ме във Facebook и беше супер нахален, само ми пишеше, а аз само го режех и се държах лошо с него, понеже ми изглеждаше досаден и съмнителен
Накрая се оказахме заедно на някакво парти и той дойде и ме заговори и така си говорихме няколко часа. Оказа се, че имаме доста общи теми за разговор. Разменихме си телефоните, започнахме са си пишем и да се чуваме всеки ден, той ме взимаше от даскало, ходехме по паркове, градинки и кина т.н и на Коледа 2011 ми предложи, аз разбира се казаха да, и ето, още сме заедно.
Moral of the story: не бъдете лоши към никого в интернет пространството
Относно любимите ти реплики: 'той няма да разбере" или "ама аз не съм от ревнивите" съм сигурен че 99% от тези мъже дето ти ги казват просто искат да ти се намърдат в гащите.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Има разлика между нахален и настоятелен и леко арогантен, като комбинацията е доста неустоима![]()
Нахален е човек, който просто си проси грубото отрязване, което си е травматично за момиче, което не обича да реже грубо.
Да не коментираме кой какъв е, ако обичаш…Голяма философка излезе.
Да има разлика...огромна. Само дето е май само във вашите глави вярвайки,че ние можем да четем мисли.Ако ви кефи обаче и искате да ви се доказва е настоятелен и леко арогантен.Обаче ако не ви кефи, а не искате да ви се доказва,което няма как един мъж да го знае вече става адски нахалният.
Друг е въпроса,че в този цитат все пак се споменава: "Беше супер НАХАЛЕН,само ми пишеше, а аз само го РЕЖЕХ и се държах ЛОШО с него, понеже ми изглеждаше ДОСАДЕН и СЪМНИТЕЛЕН."
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
^ Много добре го каза жените не могат да разберат , че все още не можем да четем мисли , и филмите стават само в техните глави
Е, това искат, ама няма никога да го получат по тоя начин.То е ясно, че само това търсят.
Ей това е.Както при всичко друго и тук тайната е в златната среда. Мъжът трябва да бъде леко настоятелен и със самочувствие, а не да го е страх да ме заговори, но не и да се държи като .... айде да не споменавам имена, всички знаем кого.
Оня с 8миците и 9ките.
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Приятел момичето просто не те харесва ! Има те за приятел и това е не прави така, че да спре да ти бъде и приятелка . И не сдосждай няма по отблъскващо нещо от досадника .
Иначе съм съгласна с Пантерата , че мъжат трябва да е леко араготнен но трябав да знае кога трябав да се оттегли .
А ти влизай малко по-често в часовете по БЕЛ.
P.S.: Нещо много започнахте да заповядвате…
Последно редактирано от lamer4e7o : 04-16-2013 на 13:19
Никой не ти заповядва щом си пуснал темата значи си очаквал и такива коментари . Като нещо не ти изнася просто да не беше пускал темата . Изказахме нашите гледни точки но на теб просто не ти изнасят
Аз пък си мисля че от мъжка гледна точка на един необвързан мъж,който не гледа в друга посока ситуацията е следната.Решава да насочи вниманието си към приятелките на даденото момиче,за което тя като негова приятелка може да му додаде точки пред тях или да се бори за нея докрай рискувайки да го приеме за пълен досадник и да я изгуби както и пътя към първата опция.Тук визирам момче/мъж,който търси любовта на дадена мацка, а не просто секса с нея.
П.П. В случая с цитата,който дадох момичето не говори за никаква "златна среда", а просто за променени възгледи от началната и позиция просто,защото в началото от инат,предубеденост и т.н. не е искала да даде шанс на момчето и замалко е щяло да се подминат![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-16-2013 на 13:32
Ами защо не.Ако реши да тръгне по този път, а не по вторият просто се слуска по веригата на новите запознаства разширявайки ги чрез допълнителното посредничество И на приятелката си.Като тя не му се кефи сексуално или по някакъв друг начин винаги може друга да го направи,че даже и да е споделено.Тя просто увеличава процента на случайните запознаства,които може и да са потенциална връзка.![]()