.
Затворена тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 184
    Най-нетактичното и малоумно нещо на целия шибан свят.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Най-нетактичното и малоумно нещо на целия шибан свят.
    Защото....?
    Или какво тя не може,защото не го харесвала по тоя начин (явно си има някаква причина),приятелките и не може,защото са и приятелки т.е. и те са с катинарче за него поради разни неведоми причини. А за какво пък му е тогава това приятелство.Нали приятелите уж са за да си помагат.От което следва логиката,че трябва да се замисли какво точно печели от това приятелство и дали е наистина такова.От там нататък си пресмята хубаво.Дали направо да се отдръпва,да си седи на дупето или да си действа както му душата иска пък каквото стане.И кое му е нетактично и малоумно нещо на тоя свят.Невинния добряк цял живот да си го бара докато лошите батковци се харесват на мацките и понякога им изневеряват с приятелките,но пак са готини.Та кое по-скоро е нетактичното и малоумно в това.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Пф, да бе! Ако аз съм преценила за себе си, че този мъж не става, дай да го запознавам с приятелките си? Още повече ако аз не го познавам достатъчно добре, как да го запозная с хора, на които държа? Абсурд.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Пф, да бе! Ако аз съм преценила за себе си, че този мъж не става, дай да го запознавам с приятелките си? Още повече ако аз не го познавам достатъчно добре, как да го запозная с хора, на които държа? Абсурд.
    Стига лафи, без да знаеш, моля те.

Момичето снощи ми каза, че сме се били поопознали и т.н., освен това как така ще е преценила, че не ставам само по един чат и няколко разменени погледа в даскало + някакви смешни поздрави?

Спрете да говорите глупости.

Аз мога да преценя става/не става по два погледа. Въпрос на химия.
    А ако преценя, че е простак, смотаняк, олигофрен, говедо, няма да тръгна да го пробутвам на приятелките си, сещаш се. Това мъжете въобще не мислите преди да говорите понякога.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Ситуацията е такава. Ако си преценила за СЕБЕ СИ,че този мъж не става това са си твоите критерии и това не означава,че критериите на някоя твоя приятелка не са различни.Все пак хората сме различни.Едни харесват едно,други друго.Ако не го познаваш добре ще е да се постараеш да го опознаеш преди да му лепнеш етикета просто приятел, а ако толкова не те кефи просто ще се отдръпнеш и ще си останете най-много просто познати.Говорили сме за приятелството между мъж и жена Нали правиш разликата,че приятелство и познанство са две различни неща.Иначе и двамата по тоя въпрос знаеш сме на едно мнение.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-16-2013 на 14:07
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    Някъде там
    JoLLiE92, В случая не говорим обаче за теб. И никой не е тръгнал да ме пробутва на приятелките ѝ.

Въобще не четете мненията ми…

П.С.: Хубав речник с вулгарни думи имаш. ;]

Ако моя приятелка ми каже "този ми харесва, привлича вниманието ми", бих им помогнала да се съберат, хипотетично, но това не се е случвало никога. Но никога не бих погледнала със сериозно око на "запознай ме с някоя твоя приятелка" ..... няма по-жалък опит да си намериш приятелка.

lamer4e7o не съм казала нещо такова Niakoitam отвори темата
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Някъде там
    Ами тогава си поприказвайте двамата, аз изобщо нямам нещо подобно предвид.

Ако моя приятелка ми каже "този ми харесва, привлича вниманието ми", бих им помогнала да се съберат, хипотетично, но това не се е случвало никога. Но никога не бих погледнала със сериозно око на "запознай ме с някоя твоя приятелка" ..... няма по-жалък опит да си намериш приятелка.

lamer4e7o не съм казала нещо такова Niakoitam отвори темата
    Ами то това си е малко сватовничество.Няма как да разбереш с коя твоя приятелка ще си допаднат. Други имах предвид.Мога да ти дам например пример за такива случайни запознаства при мен.Един приятел се сгаджоса с едно момиче от София.Води я няколко пъти тук,но тя идваше с една своя приятелка,с която и аз се запознах покрай тях.Втората взе,че нещо си хареса брат ми и излизахме с двете.После пък втората дойде с една нейна приятелка,с която също се запознах.Да речем,че хипотетично бях започнал да се обяснявам в любов на първата,която си има вид забравяйки за момент,че си има взимане даване с моят приятел.Обаче дотолкова,че страшно и досадя и тя изобщо не иска да ме вижда.Веригата се прекъсва до тук,а аз с вторто и третото момиче просто няма как да се запозная ако премахнем приятеля и брат ми от схемата и приемем че тя е единствената ни допирна точка.Ето това имах предвид.Колкото до хайде да ме запоознаеш с някоя твоя приятелка си значи това,а не да хванеш да ги сватосаш.От едно запознаство нито теб нито нея ще ви заболи.

Иначе lamer4e7o аз моето мнение си го исказах.Бори се за нея дори и с риск да я загубиш.Това е твърде вероятно и без това да стане след като завършите и всеки си тръгне по своя път.Внимавай само да не попаднеш в капана,в който аз попаднах в 12ти клас,защото после ме боля няколко години.
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-16-2013 на 14:29

Цитирай Първоначално написано от lamer4e7o Виж мнението
    Погледни си мнението по-горе и виж сама. Не ми изнасят мнения, чийто характер са с цел хейт или просто избиване на комплекси. Кʼва гледна точка си изказала, я си виж мнението само… И тия епитети ще ги използваш върху някое приятелче, не върху мен.
    Абе какво ме късае мен дали момичето те харесва или не ?! Просто споделих мнение , май нещо коментарите просто не са ти удобни . Защо я пусна тая тема въобще като се дуеш на всяко неизнасящо ти мнение а ? Мога да си изказа мнението и с 1 израчение ако искам ,а мога и с 20 .

Град
    Някъде там
    Ами след като не те касае, не пиши в темата. Темата е точно с този замисъл, ако не си разбрала, не да ми лафиш кой какъв бил.

Niakoitam, по-интересното обаче е, че ще учим след 12-и клас на едно и също място (почти сигурно), дори снощи ме пита каква специалност съм щял да бъда и т.н. Не че това е голям плюс де…

Добре . Тя те харесав много , обаче се чуди как ад ти го каже . И затова се държи така
    Дано тоя отговор те устройва . Спирам да си губя времето в тази тема .

anonymous708973
    Guest
    "запознай ме с някоя твоя приятелка"
    Леле, МРАЗЯ ГО, мразя го, мразя го!! Дори не мога да дам смислена причина - не е ревност в никакъв случай, не е завист, не е жалко, не знам какво е, но е отвратително. Дори приятел да ми го каже, пак е гадно.

Някойтам, един пич безкрайно ще ми падне в очите, ако тръгне да се сближава с моите приятелки - независимо дали е тактика или не. Малоумно ми е.

Град
    Някъде там
    Този вариант и аз не го приемам като цяло и не съм го споменал.

знаех си, че ще ме разбереш.
    lamer4e7o да, и не го прави никога!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Леле, МРАЗЯ ГО, мразя го, мразя го!! Дори не мога да дам смислена причина - не е ревност в никакъв случай, не е завист, не е жалко, не знам какво е, но е отвратително. Дори приятел да ми го каже, пак е гадно.

Някойтам, един пич безкрайно ще ми падне в очите, ако тръгне да се сближава с моите приятелки - независимо дали е тактика или не. Малоумно ми е.
    Аз знам,аз знам. На това му се вика накърнено его.Хем ме боли,хем ме сърби.Не ме кефи пича нещо обаче пък не ме кефи и да гледам как се зарибява с приятелките ми.Всъщност може би и това е една от причините т.нар. лоши момчета да са толкова вървежни сред някои жени.Защото както се казваше в оня виц често им е през гащите на къде ти гледа китката.

Мили момчета,това че една мацка е МИЛА с вас не означава,че ви харесва.Ние момичетата можем външно да се правим на невинни,но отвътре злобата се пробужда в нас и сме готови да пратим някой ,,хубавец,, по дяволите,така че ВЪЗПРИЕМАТЕ САМО КАТО ПРИЯТЕЛ !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Това, че ме храниш по тоя начин и ме наричате иронично с епитети като „сладур“ и „готин“, означава колко ограничени сте. Комплексите са след това… ако ме разбирате. ;]
    Така е, аз бих използвал думи като "женчо" и "мекотело".

Ти си всичко лошо, което може да се случи на мъжкия пол - губиш часове, дни, месеци от живота си, хранен от празни надежди, че някой ден ще бъдеш с момиче, което би забравило за теб ако изчезнеш за 3-4 дни. "Борбата" ти се изразява в това, че сам се навиваш, че ако постоянно ѝ пишеш тя те зачита за нещо. Можеш да ѝ станеш най-много гей-приятел.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Аз знам,аз знам. На това му се вика накърнено его.Хем ме боли,хем ме сърби.Не ме кефи пича нещо обаче пък не ме кефи и да гледам как се зарибява с приятелките ми.Всъщност може би и това е една от причините т.нар. лоши момчета да са толкова вървежни сред някои жени.Защото както се казваше в оня виц често им е през гащите на къде ти гледа китката.
    напротив, просто говори, че момчето не може да се урежда сам и има нужда от сводник.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Някъде там
    Цитирай Първоначално написано от fenastz Виж мнението
    Така е, аз бих използвал думи като "женчо" и "мекотело".

Ти си всичко лошо, което може да се случи на мъжкия пол - губиш часове, дни, месеци от живота си, хранен от празни надежди, че някой ден ще бъдеш с момиче, което би забравило за теб ако изчезнеш за 3-4 дни. "Борбата" ти се изразява в това, че сам се навиваш, че ако постоянно ѝ пишеш тя те зачита за нещо. Можеш да ѝ станеш най-много гей-приятел.
    Ела ме виж дали съм мекотело или гей. Пиши ми на ЛС, ако си навит, че гледам много знаеш пред монитора, а такива като теб са ми ясни.

напротив, просто говори, че момчето не може да се урежда сам и има нужда от сводник.
    Напротив тази твоя логика превръща абсолютно всеки твой приятел или познат който те е запознал с някое момче в сводник Ако те затворим в една празна стая шанса ти да си намериш половинка го няма,ако има много хора се увеличава, а ако има и познати и прители още повече.Просто истината,че има жени,които им е трудно да приемат,че единствени и неповторими хора не съществуват и им е много гадно,когато виждат,че човека,който е точи лиги по тях вече ги е заменил и точи лиги по друга

Просто аз винаги съм била леко overprotective относно приятелките си и не бих ги запознала с някого, когото аз не смятам за достоен за себе си. Ако момчето си заслужава, аз бих опитала да излизам с него, дори да не е точно това, което съм си представяла. Знам примерно и какво харесват приятелките ми, но как да ти обясня, че няма шанс да запозная едва познато момче с моите приятелки?! Ако случайно се засечем някъде би могло, но не и "запознай ме с някоя твоя приятелка" и "имаш ли свободни приятелки" ..... точно като сводник. Въобще не става въпрос за ревност, ние ревнуваме приятелките си, не вас!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    За кво става въпрос? Някой да ми разкаже сюжета , моля!
    Аз също като съм влюбен не мога да се държа адекватно с даденото момиче, но с всички други - съм си ок.
    Та в една истинска връзка не трябва да има притеснения... явно е така за едно възможно продължение.. кви раоти и аз квича извън темата

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ела ме виж дали съм мекотело или гей. Пиши ми на ЛС, ако си навит, че гледам много знаеш пред монитора, а такива като теб са ми ясни.
    Направо се разтреперах дай си адреса, посерко и може да се видим
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си