- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Супер нетактична или… ?
Ами то това си е малко сватовничество.Няма как да разбереш с коя твоя приятелка ще си допаднат. Други имах предвид.Мога да ти дам например пример за такива случайни запознаства при мен.Един приятел се сгаджоса с едно момиче от София.Води я няколко пъти тук,но тя идваше с една своя приятелка,с която и аз се запознах покрай тях.Втората взе,че нещо си хареса брат ми и излизахме с двете.После пък втората дойде с една нейна приятелка,с която също се запознах.Да речем,че хипотетично бях започнал да се обяснявам в любов на първата,която си има вид забравяйки за момент,че си има взимане даване с моят приятел.Обаче дотолкова,че страшно и досадя и тя изобщо не иска да ме вижда.Веригата се прекъсва до тук,а аз с вторто и третото момиче просто няма как да се запозная ако премахнем приятеля и брат ми от схемата и приемем че тя е единствената ни допирна точка.Ето това имах предвид.Колкото до хайде да ме запоознаеш с някоя твоя приятелка си значи това,а не да хванеш да ги сватосаш.От едно запознаство нито теб нито нея ще ви заболи.
Иначе lamer4e7o аз моето мнение си го исказах.Бори се за нея дори и с риск да я загубиш.Това е твърде вероятно и без това да стане след като завършите и всеки си тръгне по своя път.Внимавай само да не попаднеш в капана,в който аз попаднах в 12ти клас,защото после ме боля няколко години.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-16-2013 на 14:29
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!