- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Супер нетактична или… ?
Аз знам,аз знам.На това му се вика накърнено его.Хем ме боли,хем ме сърби.Не ме кефи пича нещо обаче пък не ме кефи и да гледам как се зарибява с приятелките ми.Всъщност може би и това е една от причините т.нар. лоши момчета да са толкова вървежни сред някои жени.Защото както се казваше в оня виц често им е през гащите на къде ти гледа китката.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Напротив тази твоя логика превръща абсолютно всеки твой приятел или познат който те е запознал с някое момче в сводник Ако те затворим в една празна стая шанса ти да си намериш половинка го няма,ако има много хора се увеличава, а ако има и познати и прители още повече.Просто истината,че има жени,които им е трудно да приемат,че единствени и неповторими хора не съществуват и им е много гадно,когато виждат,че човека,който е точи лиги по тях вече ги е заменил и точи лиги по друга![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не, честно, наистина не мисля, че е това.
Не е по причината на Джоли...
Ако приятелка ми каже "запознай ме с някой готин пич" - веднага ще се израдвам дори да своднича.
Обаче каже ли ми го момче... гадно е. Като се замисля, най-лесно обяснимата причина за това е, че ми е някво неестествено... все едно той не може да си свърши работата, та я върша аз.