.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 184

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Аз знам,аз знам. На това му се вика накърнено его.Хем ме боли,хем ме сърби.Не ме кефи пича нещо обаче пък не ме кефи и да гледам как се зарибява с приятелките ми.Всъщност може би и това е една от причините т.нар. лоши момчета да са толкова вървежни сред някои жени.Защото както се казваше в оня виц често им е през гащите на къде ти гледа китката.
    напротив, просто говори, че момчето не може да се урежда сам и има нужда от сводник.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    напротив, просто говори, че момчето не може да се урежда сам и има нужда от сводник.
    Напротив тази твоя логика превръща абсолютно всеки твой приятел или познат който те е запознал с някое момче в сводник Ако те затворим в една празна стая шанса ти да си намериш половинка го няма,ако има много хора се увеличава, а ако има и познати и прители още повече.Просто истината,че има жени,които им е трудно да приемат,че единствени и неповторими хора не съществуват и им е много гадно,когато виждат,че човека,който е точи лиги по тях вече ги е заменил и точи лиги по друга
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си