Аз съм на 16 и не съм си имал приятелка досега. Пробвах се с няколко момичета от който с първите нищо не беше истинско и така и не успях да намеря желание за действие, а последната ме прецака по супер гаден начин, въпреки че това беше единственото момиче с което истински съм искал да бъда повече от приятел. И да проблема ми е следния: Доста често ми става супер самотно и осъзнавам че имам точно 3ма човека който са до мен( като не бройм родителите) и че имам нужда от приятелка. Ама не мога така, като повечето плейбойчета на моята възраст, да отивам и да свалям мацки към който нямам чувства. Рядко изпитвам привличане към някое момиче а имам нужда от такова, понеже се чувствам доста сам. Има с какво да ги впечатля, скромен съм, казват че съм доста забавен, но не съм от най-социалните типове. Леко затворен съм докато ме опознаеш. И да проблема ми е че искам да си намеря приятелка, която да не залъгвам че я обичам, а просто всичко което правя да ми идва от вътре. А това става само когато успея да опозная момичето срещу мен а рядко ми се дава тази възможност. С други думи имам тонове любов който мога да дам на някое момиче, но просто намирам момиче към което съм истински привлечен един път на високосна година, а повече не ми се чака защото самотата убива бавно и мъчително. Моля дайте ми някакъв съвет.