- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колекционирате ли нещо?
Почнах да колекционирам магнитчета за хладилник от всеки град или място, на което съм била (ако е възможно) , но все още са ми малко - около 35 магнита. Като свърши мястото по хладилника ще трябва да купуваме нов![]()
Събирам и колекционирам неща свързани с коли и мотори - стикери, лепенки, емблеми и пр..
Като малка колекционирах салфетки, сега като малко по не малка събирам напръстници от всяка държава, в която съм ходила))
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
Лакове,ПариКато бях малка събирах календарчета на певици хохо
Не ми пука какво мислят за мен хората.Важно ми е какво мислят за мен,хората които аз държа на тях!
Подаряват ми весели значки и май вече започвам да се вманиачавам в надписите им. Събирала съм салфетки като по-малка, редки книги, камъчета, плюшки, кутии за бижута.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Салфетки и магнитчета .. по едно време бях почнала да колекционирам капачки от Активиа![]()
Smile and everything will be alright
салфетки и списания ;д
Салфетки, които в момента събират прах в един кашон.
Списания "Браво".. около година и нещо ги събирах и после спрях, защото стана скучно самото списание :Д
*сън*
За около 1 година събирах (миналата година) минерали,скъпоценни камъни и полускапоценни камани от една пециална колекция,която бяха пуснали. Беше доста интересно,защото събираш обща култура свързана с химията,биологията и геологията. Като по малка съм събирала всички броеве на NG kids + някакво списание на Шрек. Колекционирала съм лепенки,календарчета, дори касети с филмчета.![]()
салфетки,плакати,списания хай клуб и етикети и рисунки ако се броят :Д
Последно редактирано от nenksi : 07-22-2013 на 21:00
списания, всякакви гривни с шипове и тефтери с интересни картинки и шарки :3 :Д
Опаковки от шоколади :Д
Като малка събирах Хай клуб и Браво.
Лепенки, салфетки, визитки, календарчета, запалки и плакати.
Dosta neshta sum kolekcionirala.Purvo bqha salfetki, posle sveshti, spisaniq Witch i Winx, tefteri, himikalki, lepenki.Sega kolekcioniram diademi i glancove.
Това е моята колекция - http://diecastcarsbg.com/forum/viewt...p?f=16&t=12322
Колекционирам модели на автомобили в мащаб 1/87(предимно Мерцедес), както и екзотични автомобили в мащаб 1/24.
Другата тема,но не всичко е представено, поне 70% от моделите ми не са представени - http://diecastcarsbg.com/forum/viewt...p?f=10&t=11990 Както и модификации - http://diecastcarsbg.com/forum/viewt...p?f=11&t=12686
Едва ли някой ще разглежда подробно, но все пак показвам.