- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Devstven mustak
Na 14 sam v kraq na 8mi klas I mnogo iskam da si mahna mustaka, no bashta mi ne mi dava kolkoto po kasno tolkova po dobre' shte mi umrazne I den podobni. I istrah me e da ne me bie ako go mahna bez da mu kaja, a I toi e mnogo strog za nai - malkoto neshto I se kara I kreshti I me istrah da ne mi napravii neshto. Govoreneto nqma polza pak ne mi dava. Neznam veche kakvoo da pravq sega I lqtoto idva I nemoga veche s toq mustak gadno e mnogo.
Ами обръсни го, най-много да изядеш някой скандал. Ама го обръсни и не му казвай, ако забележи и ти се развика, кажи например, че те подиграват в училище или нещо подобно и всичко е ток и жица.
А и най-важното е да пишеш на кирилица.
все едно слушам брат си :Д
и той беше в абсолютно същата ситуация. бръсни. нищо няма да ти направи баща ти.
А по-добре ли е да ходиш така?
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
е, той пък, шяло да омръзне.. дай да не си режем ноктите, щот на мен честно ми омръзна вече![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Аз го обръснах на твойта възраст,точно сега му е времето.А дали ще ти омръзне или не незнам.Аз се бръсна 10 години и не ми е омръзнало даже ми е кеф да си правя прически
Кажи на баща ти,че е много смотан и си обръсни мустака...и как ще те "бие" за такова нещо ?
Бръсни без да питаш .. и аз се обръснах на 14 за пръв път, ама нямах голям мустак![]()
Баща ти е малоумен. Как може да ти забранява да се бръснеш?! Няма да се срамиш я, просто се обръсни и толкова.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ужасно грозно е. Обръсни се! Как може да те ограничават така. Малее такъв баща да се падне на мене...бързо ше го оправя ;д
Обръсни го и да изядеш един шамар да не ти пука. Чувствай се удобно в своето тяло.
Споко, най-много някоя друга забележка да ти направи![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Давай, без да го питаш.
Надали ще тръгне да те бие и да ти вдига скандали, колкото и нервен тип да е.
Латиницата не ми е по вкуса.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!