Здравейте, напоследък много възбуждащо ми действа еротичната фантазия да правим много груб секс и то без никакви задръжки. Представям си как започвам нежно да целувам дамата, да я докосвам лекичко навсякъде, докато цялата се овлажни, започвам да целувам и интимните и части, да мачкам хубавите и цици, пъхам езика си в путето и и така 10-15 мин докато напълно се отпусне а след това започвам да я чукам силно и грубо. Хващам я за косата (без да и причинявам болка, разбира се), чукам я диво на задна прашка, върху мен, настрани, прави.... карам я да ми го лапа целия, да ми ближе топките. Вкарвам и го в дупето... плавно, като преди това съм нацелувал анусчето и и така продължавам да я чукам докато не свърша... в устата и. След като свърша, докато още си играе с хуя ми, започва да ме пипа леко отзад. Пипа ме с пръстче и един момент ме завърта, леко ме надупя и започва да ме лиже отзад... така няколко минути докато в един момент започва да си вкарва пръстчето а с другата ръка да ми държи хуя... това продължава няколко минути и след това съм толкова възбуден, че започвам да я чукам отново ... още по-яростно... може би и завързвания