.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Question Помонете ми ?

Здравейте , имам един много странен проблем (ако може да се нарече така ) ! Това лято ще прекарам много време в Пловдив , и проблема е , че не познавам никого там. Можете ли да ми дадете някаква идея как да се запозная с хора точно от този град ,защото искам да познавам някого когато отида там . Благодаря ви предварително !

Ние не можем да ти кажем как да се запознаеш..то си идва отвътре ако си контактен човек ще ти бъде много лесно,опитай се

Аз никой не познавам от там .Ами почни да общуваш и да заговаряш всички за щяло и нещяло .Просто както каза selenaa56 то ти идва от вътре то няма как поне за 4 дни да не се запознаеш с някое момиченЦЕ на твоята възраст

Цитирай Първоначално написано от RebecKa_ Виж мнението
    Аз никой не познавам от там .Ами почни да общуваш и да заговаряш всички за щяло и нещяло .Просто както каза selenaa56 то ти идва от вътре то няма как поне за 4 дни да не се запознаеш с някое момиченЦЕ на твоята възраст
    + 100 000

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Това ли е толкова спешното, че спамиш по други теми?
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

имах предвид как да намеря хора точно от Пловдив преди го правех с търсачката на скайп но ми се развали ?

Мега фен Аватара на Chacho
    Имаше един пловдивчанин, много як човек и мацките викаха, че е симпатичен, въпреки че аз не мога да преценя. Можеш да му звъннеш, ако искаш. Ако не е сменил номера, трябва да ти отговори на 112. Питай за пловдивчанин.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

много забавно :ддд

Влизаш в някоя кръчма и почваш да черпиш с бира всички,за нула време ще спечелиш много приятели(поне докато не си изпият бирата)... Почваш да излизаш,да ходиш насам натам... и ще се запознаеш.Аз съм от Пловдив,ще ти кажа няколко яки места ако искаш.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си