- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко време издържате без секс?
Колко време издържате без секс или с други думи да сте на сухо?
Видях,че няя такава тема за туй пуснах..![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Най-дългият ми период е 5 месеца.
Иначе... не издържааааааааааааааааааа аааааааааааам!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Имаше един период от 11 месеца...
А съвсем скоро ще убия над 3 месечния...![]()
maDamn
Колкото трябва , ако ще години да е , няма да ми направи впечатление .
Чакай , говориме за без секс и без самозадоволяване нали , тоест напълно сухо или просто без секс ?
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
Колкото се налага. Кривичко е, ама това е положението.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
7 месеца ми е най-дългия период.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Колкото трябва и колкото се налага.
Не може винаги нещата да са изрядни и да имам желание за секс, я. Същото се отнася и за него.
Без секс не издържам. Най-много 2 дни на сухо да изкарам, на третият вече съм подвивяла.
Издържала съм най-много 9 месеца, когато приятеля ми го нямаше.. Не е кой знае какво, търпи се, накрая вече ми стана нетърпимо, ама .. като няма друг начин![]()
По принцип не издържам много.. не помня, но когато съм в цикъл не го правим, въпреки че тогава най-много искам, но е супер нехигиенично и не бих го направила.![]()
Мога и със, мога и без секс. Не съм се лишавал, ма надали ще ме загложди, ако не правя.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.