.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Промяна.

Hybrid View

Супер фен Аватара на paradosou
    Какви бяхте преди 5 години? х)
    Оо, доста различно беше всичко . Наивността ми беше в промишлени количества, лесно се обиждах и като цяло бях много по-сензитивна, прекалено се влияех от мнението на хората край мен, предимно в негативен план, бях по-затворена и имах адски развинтено въображение...
    Какви бяхте преди 2?
    Вечно се колебаех за нещо и течеше супер активна промяна в мен и край мен. За пръв път изпитах тръпка към момче и в началото всичко тръгна добре, обаче после успях да го съсипя с несигурността си.
    А преди 1?
    Почнах съзнателно да изглаждам директността в характера си, понеже често преливаше в грубост и ме караше да се чувствам зле. Като цяло се харесвах.
    Какви бяхте преди 2 седмици?
    Супер ентусиазирана и влюбена по някакъв много особен начин.
    Какви сте сега?
    Критична. И страхотно амбицирана.)
    Какви искате да бъдете?
    Искам да не мисля толкова, искам и още по-стегнто тяло :д, искам да съм по-организирана, по-търпелива, по-дисциплинирана, по-усмихната.
    Като какъв човек се описвате?
    Има много енергия в мен и хаосът ми е в повече. Откровена съм и може да ми се разчита;; вечно измислям някакви небивалици, които разсмиват и минават за нетипично чувство за хумор :д.
    Какво искате да промените у себе си?
    Отговорих.
    Харесвате ли се?
    Мхм.
    Какво не си харесвате?
    И тва се подразбира от горните отговори.
    Какво ще правите, за да се промените?
    Ще вървя срещу слабостите си и ще се самопредизвиквам, ще си поставям волята на изпитание, ще вниквам повече в чуждите гледни точки, ще анализирам и ще ме анализират, ще пътувам, ще трупам впечатления...
    Хората от обкръжението ви правят ли ви забележки за държанието ви? Критикуват ли ви? Смятате ли, че са прави? Поне понякога?
    Сравнително рядко се случва. Адски малко хора имат обективна преценка по моите критерии и общо-взето чувам само тях, останалите почти не са фактор.
    Последно редактирано от paradosou : 03-27-2013 на 10:55

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си