Какви бяхте преди 5 години? х)

На 15-16 години, тоееест... 9-10 клас някъде. Много повратен период. Първата ми несподелена любов с една съученичка. Реших, че искам да съм различен и общо взето тва ми занимаваше ума тогава. Поне се гордея с проницателността си, щото мислех, че като се хвана да уча, ще стана много як и необикновен. Хвърлях се на всякакви неща тогава - журналистика, бойни изкуства, фитнес, рисуване, програмиране. Все още цъках игрички по 7-8 часа в деня, тъкмо бях почнал да ходя по гъзарските домашни купони и така. Като цяло се борех за вниманието на другите.

Какви бяхте преди 2?

И тогава беше ключов момент. Завършил вече даскало, минал през бала, минал през най-пиянското си лято, похарчил всички спестявания покрай последните училищни месеци, с желание за отговорен самостоятелен живот. Та ме изпокъсаха първи курс на едни изпити, та се шашърдисах и оттам насетне учи братче, че верно сме били тъпички. И така, почнах да уча. По тва време пропуших душманската коз. Шит хепънс. И първата по-неангажираща връзка, пфах, кви филми бяха. А и чувството ми за хумор беше мноо по-яко.

А преди 1?

Преди една...карах си по плана от преди 2. Учех, пафех, чуках и се правех на много готин. Бати проспаната година. Аре без ученето, от мене да мине. И тва кибичене във фороня ептем се влоши тогава.

Какви бяхте преди 2 седмици?

Епа те..

Какви сте сега?

Те ма е. Много нещо се забих в работата и ми липсва свободното време. Ма иначе съм ток и жица. И съм се разхубавил. Много. Сигурно щото си обръснах тримесечната брада.

Какви искате да бъдете?

Засега ми харесва в каква насока вървя, така че за момента искам да съм си такъв.

Като какъв човек се описвате?

Спокоен, амбициран, но мързелив. И съм умничък, бе, да не са ми уроки.

Какво искате да промените у себе си?

Да кача едно 10 кила, че ще се скръша от неядене и недвижене.

Харесвате ли се?

Ми... не се мразя. Може би повече се харесвам, макар че харесвам е силна дума. Понасям се.

Какво не си харесвате?

Показността ми. Ма й викам "шшт" сравнително успешно напоследък.

Какво ще правите, за да се промените?

Другия месец смяна на яденето и малко тренировки. Само да ми дойдат паричките. А и ше взема да почета още малко. И квартира ме чака, там ще си се битовизирам на воля.

Хората от обкръжението ви правят ли ви забележки за държанието ви? Критикуват ли ви? Смятате ли, че са прави? Поне понякога?

Много рядко чувам някви забележки, по-често ме дават за пример. Ма съм разбран човечец. Е преди седмица всъщност последно си спомням да са ме критикували. "Чачо, фани идвай най-накрая на време". Чак пък за закъсняването нема са разберем.
[/QUOTE]

Макар че нямам навика да се описвам много точно.