.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Какво да правя?

Преди няколко дена добавих в фб момиче от старото ми училище което е с 3 години по - голяма от мен(не се познаваме). Хареса ми но незнам какво да правя преди когато още бях в старото дскл не я виждах. Въпроса ми е какво да правя да и пиша в фб ли навън когото съм не съм я виждал за да се запозная с нея.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Момичетата много рядко, да не кажа никога не се занимават с по-малки от тях. Точно в тийн възрастта си търсят по-големи.
    Пиши и ,ако искаш , но не се надявай. Не обръщат внимание на по-малки.
    maDamn

пиши й и се опознайте пък по-нататък ще прецениш какво да правиш

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Момичетата много рядко, да не кажа никога не се занимават с по-малки от тях. Точно в тийн възрастта си търсят по-големи.
    Пиши и ,ако искаш , но не се надявай. Не обръщат внимание на по-малки.
    +1

granger е права, но пишете си в ФБ на всякакви теми, излезте на кафе и т.н

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Пиши й, но не храни особено голяма надежда за нещо повече от приятелство. Рядко момичетата тръгваме с по-малки от нас дори с една година, камо ли пък с 3.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    ^Така е ,но съм свидетел и на такива аномалии.Всеки човек е различен ,всеки приема възрастовата граница по по-различен начин.Аз също не съм позитивна,що става дума за 3 години,то дори вече е наложително силната страна да е по-голяма от нежната.Тъй като вие момчетата се развивате по-бавно,а ние си търсим някой на нашето вече интелектуално ниво,без да се засягаш.Но,ако разликата ви е 15-18...шанса е да не казвам минимален,но както казах за всичко си има хора.Пиши и,покажи заинтересованост,а ако можеш поискай евентуална среща,ако вече не е заета.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ох, много 15 годишни дори не изглеждат като такива.

Пиши, покани я да излезете, ако те отреже - недей да се занимаваш.

Мега фен Аватара на Chacho
    Просто не коментирай възрастта. Ако ти личат годините, ще те отреже.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на chushkopek
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Това, пиши и, ако не те отреже направо излезте и така.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Дори физически да не му личат, ти на 15 годинки така ли мислил и говорил, както на 18, примерно ? ...

Няаш шанс братленка, няаш шанс...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Да, 'щото нали всички 18 годишни са възрастни и размишляват като 40 годишни.

Цитирай Първоначално написано от Tyler The Creator Виж мнението
    Дори физически да не му личат, ти на 15 годинки така ли мислил и говорил, както на 18, примерно ? ...

Няаш шанс братленка, няаш шанс...
    Аз за мисленето говорех.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    Beyond reality
    То и на нея ще и личи акъла. Само да кажа , че масата момичета , дори и да харесат някого по-малък , то от тъп предразсъдък няма да задълбочат нещата. Поне едно 90% са така.
    maDamn

И туй вярно.

Град
    Beyond reality
    Но , това в повечето време вАжи за тийн годините. След тва,когато и двамата са малко по-така , на едно друго ниво , не е такъв проблем.
    Чачез, ти нЕма ли да хващаш некоя кака?
    maDamn

По-добре я заговори като я видиш на живо, а не като я видиш он-лайн. Така ще изглеждаш една идея по-зрял и различен от масата.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Чачез, ти нЕма ли да хващаш некоя кака?
    Имат предразсъдъци :/

А и чакам принцесата ми на бял кон да ме целуне и да ме спаси от замъка с лошата драконка. А не да се хвърлям на първата бройкаджийка..

Град
    Beyond reality
    Жалко...а уж по-големите имат по-малък умствен дефицит
    maDamn

То и на нея ще и личи акъла. Само да кажа , че масата момичета , дори и да харесат някого по-малък , то от тъп предразсъдък няма да задълбочат нещата. Поне едно 90% са така.
    Добре е мацка, не знам на колко години си, ама на 18 би ли хванала 15 годишен ? При к'вито и да са обстоятелства ? Пораснал, непораснал....

Град
    Beyond reality
    За това говоря. Едва ли бих го направила, дори и да отговаря на умственото състояние на мой връстник,което не е много ,но... моите интереси и тези на момчетата на 15 са съвсем различни. Има го и варианта да са на един акъл , но тя пак да не тръгне с него, заради предразсъдък.
    Затова разликата в годините важи над определени години,когато и двамата са поне малко зрели хора. Щото прав си , едно е на 16 и 19, друго е на 20 и 23.
    maDamn

Голям фен Аватара на sneering
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    По-добре я заговори като я видиш на живо, а не като я видиш он-лайн. Така ще изглеждаш една идея по-зрял и различен от масата.
    Пълни глупости...Идеята на зрелите и различните не е да разчупят контакта на живо,а в естеството на разговора..Варианта за заговаряне на живо е по-добър от виртуалния,но зависи за какво приказваш и какво може да се чуе от теб. ;

За това говоря. Едва ли бих го направила, дори и да отговаря на умственото състояние на мой връстник,което не е много ,но... моите интереси и тези на момчетата на 15 са съвсем различни. Има го и варианта да са на един акъл , но тя пак да не тръгне с него, заради предразсъдък.
    Затова разликата в годините важи над определени години,когато и двамата са поне малко зрели хора. Щото прав си , едно е на 16 и 19, друго е на 20 и 23.
    Именно. И дори да си представим че тоя 15 годишен мисли като 18 годишен (дъъълбоко се съмнявам)... Представи си, тръгват, излизат някъде... на ляво :
    1. Тя вижда нейни набори, гледайки я окурително, за т'ва което е направила (смешно си е...)
    2. Срещат НЕразвитите 15 годишни негови приятели и следват детските реплики и т.н... тъпо е.

Аз както съм мъж, не ми е готино да се занимавам с повече от 2 години по-малки от мен. Тъпо е. К'во да си говорим ? На к'ви теми ше говорим ? Разликата в годините има значение, и то огромно, в тийн годините.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Брат тая сигурно 2 аборта има зад гърба си, ти се чудиш дали да ѝ пишеш.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си