- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да му кажа че го харесвам ? И как да го скрия от роднините си ?
Здравейте ! Казвам се Алекс и съм на 16 години . Моят проблем е такъв - Аз съм хомосексуален харесвам момчета а незнам как да го кажа изобщо на някой смисал казвал съм го на приятелка много добра споделяме си но въпреки това всичко ми тежи страх ме е ако примерно някой от роднините ми разбере или най-вече майка ми баща ми имам чуство че ще ги убия по този начин . Писна ми вече постоянно да повтарям едно и също колко е готина тази колко е секси онази . Прекалено е трудно в нашата среда . Винаги се криеш винаги се притесняваш как изглеждаш какво правиш , пред кого. Отделно има едно момче което харесвам но незнам как да му го кажа или как да му го покажа закачаме се това онова но до там ! Тежи ми и факта че е на 1-2 метра от мен а когато не е мой и незнае нищо за мен се едно е на 200 км от менИскам да ми кажете как да постъпя как да му покажа че го харесвам или че имам чуства защото става все по тежко и по тежко ! Благодаря
![]()
Това наистина е доста трудно за теб.Като за начало се убеди,че не си бисексуален или нещо подобно.Попринцип ако родителите ти наистина те обичат ще те приемат такъв какъвто си,но за начало не им казвай всичко просто им намекни,че момичетата в училище са ти безразлични и нещо подобно,а ако нещо се получи между теб и това момче чак тогава би трябвало да им кажеш!В моят клас има едно момиче което е лезбийка и всички от училище знаят въпреки,че тя отрича,но миналата седмица ми призна и на никои не му прави кои знае какво впечатление.Най-трудното е да разбереш дали момчето и то е такова.Опитай се да спечелиш доверието му и обратното и след това можеш да обясниш за чувствата си,но трябва да си сигурен,че той няма да иска да прекратите отношенията си.Ти ще усетиш когато е дошло времето за всичко!Успех![]()
Последно редактирано от WLBrown : 03-26-2013 на 14:35
Не си хомосексуален,сигурен съм..объркан си.
Ако си сигурен,че си такъв,което много ме съмнява...какво ти пука за мнението на околните ? Ако вашите те обичат,ще те обичат и такъв какъвто си...не знам от какво толкова се притесняваш,но да...все пак повечето българи сме доста консервативни.
Престани да се криеш.
Вярно, не се приема толкова лесно от повечето хора, но пък ти сам решаваш какъв да бъдеш. Иначе не казвай, докато не си сигурен, че той също е с хомосексуални наклоности.
Damn man, u re fag... Ше живееш сам доживот, отритнат от хомофобното общество (включвам и себе си...)
Пак ще ти кажа ... Излизай с него,срещай се изобщо по-често с него и си споделяйте и сам ще усетиш кога е моментът в които той е готов да го възприеме.Винаги родителите ти първоначално ще реагират много остро,но след това ще го възприемат и дори ще ти помагат.Нищо не се знае може би просто си объркан,може пък след време да си харесаш някое момиче.![]()
за тва си седни на гъза за малко помисли малко,защото после ще береш срам цял живот
Ами тогава... излизайте, ако ще да е тайно. Според мен трябва да избереш собственото си щастие, пред това на родителите си,колкото и да ги обичаш. Все пак това си е твоя живот. Но помисли добре какво изпитваш, колко си сигурен в това, което си. Защото ако просто е някаква прищявка, ако е нещо моментно и всички разберат, а след време установиш, че това е било просто тийнейджърска грешка, ох не знам... ако си сигурен в себе си, прави това, което те прави щастлив, защото живота е твърде кратък....... Пожелавам ти късмет!
http://www.youtube.com/watch?v=UKjj4...D02ws3Ks0FGxYM Поздрав tyler...
Бъди директна. Смелостта винаги се награждава.