.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Post Как да му кажа че го харесвам ? И как да го скрия от роднините си ?

Здравейте ! Казвам се Алекс и съм на 16 години . Моят проблем е такъв - Аз съм хомосексуален харесвам момчета а незнам как да го кажа изобщо на някой смисал казвал съм го на приятелка много добра споделяме си но въпреки това всичко ми тежи страх ме е ако примерно някой от роднините ми разбере или най-вече майка ми баща ми имам чуство че ще ги убия по този начин . Писна ми вече постоянно да повтарям едно и също колко е готина тази колко е секси онази . Прекалено е трудно в нашата среда . Винаги се криеш винаги се притесняваш как изглеждаш какво правиш , пред кого. Отделно има едно момче което харесвам но незнам как да му го кажа или как да му го покажа закачаме се това онова но до там ! Тежи ми и факта че е на 1-2 метра от мен а когато не е мой и незнае нищо за мен се едно е на 200 км от мен Искам да ми кажете как да постъпя как да му покажа че го харесвам или че имам чуства защото става все по тежко и по тежко ! Благодаря

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Ако толкова се срамуваш....стани хетеро

Това наистина е доста трудно за теб.Като за начало се убеди,че не си бисексуален или нещо подобно.Попринцип ако родителите ти наистина те обичат ще те приемат такъв какъвто си,но за начало не им казвай всичко просто им намекни,че момичетата в училище са ти безразлични и нещо подобно,а ако нещо се получи между теб и това момче чак тогава би трябвало да им кажеш!В моят клас има едно момиче което е лезбийка и всички от училище знаят въпреки,че тя отрича,но миналата седмица ми призна и на никои не му прави кои знае какво впечатление.Най-трудното е да разбереш дали момчето и то е такова.Опитай се да спечелиш доверието му и обратното и след това можеш да обясниш за чувствата си,но трябва да си сигурен,че той няма да иска да прекратите отношенията си.Ти ще усетиш когато е дошло времето за всичко!Успех
    Последно редактирано от WLBrown : 03-26-2013 на 14:35

Не си хомосексуален,сигурен съм..объркан си.
    Ако си сигурен,че си такъв,което много ме съмнява...какво ти пука за мнението на околните ? Ако вашите те обичат,ще те обичат и такъв какъвто си...не знам от какво толкова се притесняваш,но да...все пак повечето българи сме доста консервативни.

Закачате се? Какво точно значи това? Той гей ли е?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Престани да се криеш.
    Вярно, не се приема толкова лесно от повечето хора, но пък ти сам решаваш какъв да бъдеш. Иначе не казвай, докато не си сигурен, че той също е с хомосексуални наклоности.

Damn man, u re fag... Ше живееш сам доживот, отритнат от хомофобното общество (включвам и себе си...)

Цитирай Първоначално написано от Tyler The Creator Виж мнението
    Damn man, u re fag... Ше живееш сам доживот, отритнат от хомофобното общество (включвам и себе си...)
    Хората са казали ! Ако няма да кажеш нещо умно по добре не казвай нищо !

Цитирай Първоначално написано от qkohlape1 Виж мнението
    Хората са казали ! Ако няма да кажеш нещо умно по добре не казвай нищо !
    Той и Господ те е създал с пишка, ама ти искаш да си я тикаш по мъжките дупки ?

p.s Съвсем сериозно ти говоря, че ще бъдеш отритнат от обществото. Ако не станеш тийн поп звезда, ще умреш изяден от котките си.

Той и Господ те е създал с пишка, ама ти искаш да си я тикаш по мъжките дупки ?

p.s Съвсем сериозно ти говоря, че ще бъдеш отритнат от обществото. Ако не станеш тийн поп звезда, ще умреш изяден от котките си.
    Ето точно това най-много ме дразни в мисленето на хората ! Господ ме е създал с пишка обаче и той ме е направил такъв какъвто съм сега едва ли бих искал да съм с по различна ориентация от останалите и да съм отриtнат от обществото нали се сещаш ? ?

Цитирай Първоначално написано от WLBrown Виж мнението
    Това наистина е доста трудно за теб.Като за начало се убеди,че не си бисексуален или нещо подобно.Попринцип ако родителите ти наистина те обичат ще те приемат такъв какъвто си,но за начало не им казвай всичко просто им намекни,че момичетата в училище са ти безразлични и нещо подобно,а ако нещо се получи между теб и това момче чак тогава би трябвало да им кажеш!В моят клас има едно момиче което е лезбийка и всички от училище знаят въпреки,че тя отрича,но миналата седмица ми призна и на никои не му прави кои знае какво впечатление.Най-трудното е да разбереш дали момчето и то е такова.Опитай се да спечелиш доверието му и обратното и след това можеш да обясниш за чувствата си,но трябва да си сигурен,че той няма да иска да прекратите отношенията си.Ти ще усетиш когато е дошло времето за всичко!Успех
    Не съм се изразил правилно ! Аз съм бисексуален обаче сега ме грабна това момче ! А да говоря на тази тема с когото и да било е прекалено трудно и именно заради това съм тук анонимно защото е много по лесно да намериш подкрепа ! Благодаря

Цитирай Първоначално написано от Magnolia13 Виж мнението
    Закачате се? Какво точно значи това? Той гей ли е?
    Опипва ме , намигаме си имали сме и по интимни и задълбочени моменти с него

Ето точно това най-много ме дразни в мисленето на хората ! Господ ме е създал с пишка обаче и той ме е направил такъв какъвто съм сега едва ли бих искал да съм с по различна ориентация от останалите и да съм отриtнат от обществото нали се сещаш ? ?
    Шанс братленка. Явно си наказан за греховете на предишните поколения.

Не съм се изразил правилно ! Аз съм бисексуален обаче сега ме грабна това момче ! А да говоря на тази тема с когото и да било е прекалено трудно и именно заради това съм тук анонимно защото е много по лесно да намериш подкрепа ! Благодаря
    Пак ще ти кажа ... Излизай с него,срещай се изобщо по-често с него и си споделяйте и сам ще усетиш кога е моментът в които той е готов да го възприеме.Винаги родителите ти първоначално ще реагират много остро,но след това ще го възприемат и дори ще ти помагат.Нищо не се знае може би просто си объркан,може пък след време да си харесаш някое момиче.

Цитирай Първоначално написано от WLBrown Виж мнението
    Пак ще ти кажа ... Излизай с него,срещай се изобщо по-често с него и си споделяйте и сам ще усетиш кога е моментът в които той е готов да го възприеме.Винаги родителите ти първоначално ще реагират много остро,но след това ще го възприемат и дори ще ти помагат.Нищо не се знае може би просто си объркан,може пък след време да си харесаш някое момиче.
    Ами аз съм си харесвал момичета ,но незнам всичко е моментно и много объркващо . Смисал харесвам момиче примерно ли в случая момче и след това харесвам момиче и всичко е адски объркващо . Аз до някъде го разбирам но на моменти направо главата ми може да се пръсне

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    за тва си седни на гъза за малко помисли малко,защото после ще береш срам цял живот

Опипва ме , намигаме си имали сме и по интимни и задълбочени моменти с него
    Ами тогава... излизайте, ако ще да е тайно. Според мен трябва да избереш собственото си щастие, пред това на родителите си,колкото и да ги обичаш. Все пак това си е твоя живот. Но помисли добре какво изпитваш, колко си сигурен в това, което си. Защото ако просто е някаква прищявка, ако е нещо моментно и всички разберат, а след време установиш, че това е било просто тийнейджърска грешка, ох не знам... ако си сигурен в себе си, прави това, което те прави щастлив, защото живота е твърде кратък....... Пожелавам ти късмет!

Шанс братленка. Явно си наказан за греховете на предишните поколения.
    http://www.youtube.com/watch?v=UKjj4...D02ws3Ks0FGxYM Поздрав tyler...

Цитирай Първоначално написано от GluPAV Виж мнението
    http://24.media.tumblr.com/3cf76ad55...xjv8o1_500.gif

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Бъди директна. Смелостта винаги се награждава.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Бъди директна. Смелостта винаги се награждава.
    Опасявам се, че си прочел само заглавието

Супер фен Аватара на minchorna
    ХАХАХАХХАХАХХАХХАХХАХААХХ ХАХАХАХА

Опасявам се, че си прочел само заглавието
    Ти ще спреш ли да пишеш ? Темата е моя и аз преценявам кой е прочел само заглавието или не !

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    ХАХАХАХХАХАХХАХХАХХАХААХХ ХАХАХАХА
    Кое е смешното ?

Изпитвам нужда да дразня, педалската ти душичка.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си