.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Е, очевидно си бисексуален, едно момче няма 'задълбочени интимни моменти' с друго, ако е хетеро.
    Виждам, че си несигурен, затова не си разгласявай на висок глас забежката. Може да се окаже, че харесваш повече момичета и тези наклонности да си останат нещо моментно. Не предприемай подобни действия ако не си сигурен в ориентацията си. То и аз съм бисексуална, но никога не съм го казвала на родителите ми, защото отдавна имам връзка с мъж и няма нужда да се връщам към минали работи. Друго е ако имах задълбочена връзка с жена, това трудно щях да го скрия.
    Последно редактирано от Rebirthing : 03-27-2013 на 16:46

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Е, очевидно си бисексуален, едно момче няма 'задълбочени интимни моменти' с друго, ако е хетеро.
    Виждам, че си несигурен, затова не си разгласявай на висок глас забежката. Може да се окаже, че харесваш повече момичета и тези наклонности да си останат нещо моментно. Не предприемай подобни действия ако не си сигурен в ориентацията си. То и аз съм бисексуална, но никога не съм го казвала на родителите ми, защото отдавна имам връзка с мъж и няма нужда да се връщам към минали работи. Друго е ако имах задълбочена връзка с жена, това трудно щях да го скрия.
    Е не казвам че съм правил секс с него . Не се стигна до там Но ние сме всеки ден заедно има погледи заигравки и т.н !

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от qkohlape1 Виж мнението
    Е не казвам че съм правил секс с него . Не се стигна до там Но ние сме всеки ден заедно има погледи заигравки и т.н !
    То и аз не визирах някакви сексуални отношения, но щом има привличане към собствения пол, човек почва да си задава въпроси относно ориентацията си. Но аз не бих го разгласявала много много освен ако не е сериозна връзка и не съм сигурна в чувствата си.
    Преди да се обявиш пред обществото като еди какъв си трябва да си наясно със себе си.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си