.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Помогнете

Unhappy Помогнете

Има едно момче което страшно много обичам, но просто нещата между нас няма как да потръгнат и не знам как да го забравя. Моля Ви дайте ми някакъв съвет относно това и искам да имам някакво хоби но не знам какво... Ходя на народни танци, но искам и още нещо. Очаквам вашите отговори! :*
    П.С. Писах в Всичко тийн на куп, но те ме изпратиха тук. Много ще съм ви благодарна ако помогнете!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Щом няма как да потръгнат значи проблема се е саморешил. Ново хоби - http://www.teenproblem.net/forum/sho...BE%D0%B1%D0%B8

Тук са ми давали доста идеи, порови да видиш, но не я вдигай тая тема.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Не мисля, че точно го обичаш, ако не е имало нищо помежду ви. По - скоро го харесваш силно. И щом нещата не могат да се получат, концентрирай се върху нещо друго, не мисли за него. Ще срещнеш и твоя човек, няма страшно. Запиши се на таекуондо, ако поразровиш темите, ще разбереш защо.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Щом нещата няма как да се получат - намираш си хоби и се разсейваш.
    Рисуване, някакви други танци /различни от народните/, някакъв спорт и така нататък.

А защо смяташ, че нещата няма как да се случат?

Просто знам че няма как да тръгна с него. От малко градче съм и всички се знаем и много момичета го харесват, а той като знае това само си вдига акциите и се прави на плейбоя на училището и просто няма интерес към мен, а аз не спирам да мисля за него и не знам какво да правя

Не е проблемът това, че го харесват, а че ти имаш ниско самочувствие. Защо да не си точно ти момичето, което той ще избере? С какво другите са по - добри от теб, или ти - по - лоша от тях? Я не се отказвай.

опитвала съм да влизам в контакт с него, но от негова страна няма внимание. Пиша му-той не пиши. Дружи в една компания и ако призная чувствата си ще започнат базици и присмивания и вече съм се примирила че не мога да съм с него, но поне искам да спра да мисля за него ама не се получава
    Последно редактирано от dessy_9814 : 05-11-2013 на 12:47

Тогава не си заслужава изобщо да се занимаваш и мислиш за него. Ще срещнеш и ти твоя човек, както ти казах.

знам че някой ден ще дойде "моя човек" но думата ми е там, че не знам как да спра да мисля за тъпанаря, който ми взе и ума и дума... кажете какво да направя за да го забравя

Ако наистина искаш да го забравиш просто спри да мислиш за него. Изтрий му фейсбука, снимките му, които имаш и всички, което ти напомня за него.

Веднъж имах симпатии към едно момиче от моята компания, но когато и казах какво изпитвам към нея тя просто ме отсвири и аз спрях да излизам с тази компания когато тя е там, а ако случайно се появи просто не разговарях с нея. Дори когато тя ме е заговаряла просто съм отговарял с да или не, за да не може да каже нещо повече и изведнъж се превърнах в лицемер.
    Последно редактирано от TheEmbassedor : 05-11-2013 на 13:06 Причина: Отговорих в грешната тема.

Вече го нямам в приятели, нямам нито една негова снимка, но ако трябва да изтрия всичко, то трабва да изтрия една цяла година от живота ми. Просто нз волята ми е много слаба ииии не знамм... x

Знам, че е тривиално клише, но времето лекува. Спокойно.

благодаря Ви за съветите! Оценявам заинтересоваността! :*

В този раздел сме, за да помагаме. Ако има още нещо, питай.

Голям фен Аватара на sneering
    Почни да се разочароваш от него,разочарованието е най-добрия път към премахването на чувствата към някой.

Не съм съгласен. Това означава да мислиш за него. Като мислиш за него, няма да го забравиш, дори и с лошо.

Не знам как ще е най-добре! Но и аз мисля, няма как да се разочаровам от човек към който изпитвам чувства.

Казах ти нещо. Имаш задължения, имаш занимания, имаш приятели. Не се занимавай. Приеми го като нещо, което е в историята. Имало го е, сещаш се за него, но си е факт. Продължи напред.

Деси предполагам не си грозна и не си над 60кг. и си почнала да се подържаш вече ? Що да не те харесва той на колко е ? Ако сте набори значи си е кавал и незнае пишка ли му се или друго
    В магарешкия свят има много кончета, които се гордеят с кукли и камиончета...

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Не мисля, че точно го обичаш, ако не е имало нищо помежду ви. По - скоро го харесваш силно. И щом нещата не могат да се получат, концентрирай се върху нещо друго, не мисли за него. Ще срещнеш и твоя човек, няма страшно. Запиши се на таекуондо, ако поразровиш темите, ще разбереш защо.
    +
    Мисля,че твоето не е обича,а много силно увлечение.Ако е имало нещо по между ви значи,може би е любов,но не и силна обича. Все пак трябва да прави разликата. Щом като си убедена,че нещата няма да потръгнат,значи наистина (ти сама си го каза) намери си ново хоби. Не знам как да ти помогна с намирането му,защото не те познавам,нито теб нито интересите ти. Просто открий това,което наистина много ти харесва.
    Забрави момчето и се концентрирай върху приятелки,у-ще и народните танци. Мисля,че така ще ти бъде 100 пъти по лесно.

той е с година по-голям от мен, а аз съм 150, 52 кг- пълничка съм си и имам акне може и това да си оказва влиянието....

Мега фен Аватара на 102
    АХхАхахаха, бати сладураната.. пълничка била и имала акне.

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    АХхАхахаха, бати сладураната.. пълничка била и имала акне.
    Амм какво би трябвало да значи това?

Мега фен Аватара на 102
    Самото изказване ме развесели, сори.

хих... ами така съм...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си