- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Quote of the day!
Здравейте, хора! Хрумна ми една идея и се надявам да се хареса.
Значи, темата е подобна на "Как се чувствате днес" или пък "Коя песен отговаря на любовното ви положение". Нека всеки ден(или поне доста честичко) да се пуска какъвто иска цитат, стига да му харесва - дали ще е мисъл на някаква известна личност, цитат от филм, от книга - няма значение. Нещо, което ви харесва и искате да го споделите с другите. Също така да не е задължително да е любовен. Просто не знаех къде да пусна темата.
Аз лично имам една тетрадка, в която си записвам любими цитати отвсякъде, тук да направим нещо подобно. Напишете цитат от любимата си книга, например. Няма значение!
Sum, quod eris, quod es, ante fui. (Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях. — надпис на входа на Римските гробища) : )
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
"Жената е отражение на мъжа и ако я обичаш до безумие, тя ще ти отвърне със същото!”
– "По-добре да ме мразят заради това което съм, от колкото да ме харесват заради това което не съм" - Кърт Кобейн.
'Живеят само влюбените, останалите просто съществуват!'
Когато не знаеш какво искаш - губиш този, който знае, че иска теб .
Ангелите я наричат небесна радост, дяволите я наричат адска мъка, хората я наричат Любов
Моето момиче... Къде ли е сега? Какво ли прави? Дали е намерила щастието в лицето на някой друг?
Въпроси... Хиляди въпроси, които си задавам всеки ден, всеки час, всяка минута. Никога не намирам отговорите им, но не спирам да питам. До сетния си дъх ще се чудя къде е тя, как живее. Спра ли да го правя, значи съм напуснал този свят. Защото ТЯ е онази сила, която ме кара да дишам, да живея, да съществувам. Онова момиче, което беше мое, но уви.. Бях глупак. Тя даваше всичко за мен, сърце и душа, само за да съм аз щастлив. Какво и дадох аз? Нищо, бях мъжкар, бях твърд, понякога жесток и дори за секунда не си позволих да бъда като нея - по детски романтичен, нежен и мил. Късно осъзнах, че тя имаше нужда от това, за да продължи да бъде с мен. И един ден просто ме попита - "Какво съм аз за теб?". И какво й отговорих аз? Нищо. Прегърнах я с думите - "Хайде, стига не бъди дете. Знаеш, че те обичам, не ме карай да говоря глупости."...
Тя си замина. Никога не ще я виня за това, че напусна човека, който не искаше да говори "глупости". Виня само собствения си егоизъм, заради който вечер не мога да спя. Моят сън са мечтите. Мечти, в които тя е до мен, лежи и слуша всички "глупости" които не й казах навреме. Сега ги шепна в мрака, пиейки мъка от сълзите си, сам и търсещ в празнината.
"Какво съм аз за теб?"
"Ти си всичко за мен! Ти си като първия слънчев лъч, който срамежливо ме гали и събужда. Очите ти - две ярки звезди, побрали в себе си всички вселени, хиляди непознати светове. Гласът ти е по-красив от песен на чучулига, косите ти по-нежни от морската пяна. Кожата ти е по-мека от пухкавите бели облачета изпъстрили яркосиньото небе. А вътре в теб, в малката си душа си побрала любов, с която можеш да дариш целия свят. Любов, която ми даряваш без колебание, а аз всеки ден благодаря на Бог, че имам това вълшебство в живота си. Мило мое, какво си ти за мен? Ти си всяко туптене на сърцето ми, всеки един дъх, всяка една секунда от живота ми. Ти си причината за моето съществуване."
You must be the change you want to see in the world.
^^^
Бургас <3
No man needs a vacation so much as the man who has just had one. -Elbert Hubbard
"I like cookies" - Me.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
“Лесно бих простила неговата гордост, ако той не беше засегнал моята”.
"Детето е най-лошият аксесоар, който може да има една жена."
- Мен (сигурно най-мъдрото нещо, което ще измисля през живота си)![]()
But I'm gonna show you, baby, that a woman can be tough.
^^^
Бургас <3
Some people come into our lives and quickly go. Some people move our souls to dance. Some people make the sky more beautiful to gaze upon. They stay in our lives for awhile, leave footprints in our hearts, and We are never, ever the same! (Някои хора идват в живота ни и бързо си отиват.Някои хора карат душите ни да танцуват. Някои хора правят небето по-красиво за взиране. Те остават в живота ни за известно време, оставят отпечатък в сърцата ни и ние никога не сме същите!)
"To be nobody, but yourself, in a world which is doing it's best night and day,to make you everybody else,means to fight the hardest battle,which any human being can fight,and never stop fighting!" E. E. Cummings
Тя го целуна, той нея не
Тя го прегърна, той нея не
Тя го обикна, той нея не
Тя го забрави, той нея не
Най-голямото бъзе е шубето.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
If there were no hell, we would be like the animals. No hell, no dignity
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
"Хора, сърцето ви е домашно куче, свикнало с късия синджир и кошарата."
"Кой ни мисли зло - на майка му в гъзо"
Христо Мутафчиев :Д
"Gonna be that one and then once we get 'em, it's never the same."